Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

19. helmikuuta, 19:00

US kumoaa viisumit Ukrainan viranomaiset, uusia pakotteita odotetaan - Yhdysvaltain diplomaatti

US kumoaa viisumit Ukrainan viranomaiset, uusia pakotteita odotetaan - Yhdysvaltain diplomaatti

Yhdysvallat harkitsee kaikkia keinoja vaikuttaa syyllistyneet väkivallan Ukrainassa, Yhdysvaltain suurlähettiläs Kiovan Geoffrey Pyatt kertoi keskiviikkona. Aiemmin Venäjän FM Sergei Lavrov sanoi, että useat länsimaat syyttää epäonnistumisesta välistä ymmärtämystä Ukrainan hallituksen ja opposition kannustamalla opposition provocate toimia ja uhkaa seuraamuksilla.

Mitä tulee seuraamuksia, Yhdysvallat on jo peruutettu viisumit ja jotkut virkamiehet, jotka, kuten Yhdysvaltain ajattelee, ovat mukana suoraan käyttäen voimassa Maidan, Pyatt sanoi.
Yhdysvallat on jo sanonut, että kaikki laitteet ratkaisevat tällä hetkellä pöydällä, suurlähettiläs sanoi.
Pyatt sanoi odottavansa Washington ilmoittaa uusia pakotteita pian. USA tuomitsee väkivaltaisuudet, jotka ovat tapahtuneet Maidan protestit ja katsoo, että oikeus rauhanomaisiin mielenosoituksiin olisi suojeltava, hän sanoi.
USA toivoo keskellä tätä kriisiä, että Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin otettava johtava rooli ja käyttää tilaisuuden palata maahan polku demokraattisen ja vauraan tulevaisuuden, suurlähettiläs sanoi.
Useat länsimaat syyttää epäonnistumisesta välistä ymmärtämystä Ukrainan hallituksen ja opposition kannustamalla opposition provocate toimia ja uhkaa seuraamuksia, sanoi Venäjän FM Sergei Lavrov. Venäjä vaatii West pidättäytymään häiritsevä sovittelun Ukrainassa, sanoi Lavrov.
Ääriainekset ovat syyllisiä tapahtumista Ukrainassa kuitenkin opposition, joka kieltäytyi kompromissi, ja länsimaat, joka sekaantui sisäisiin asioihin Ukraina, synnytti jonkin verran vastuuta samoin, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi.
"Tietenkin, syyttää on ääriaineksia, jotka yrittivät kaikki nämä viikot ja kaikkien näiden kuukausien tuoda tilanteeseen tällaiseen voimakas skenaario, mutta huomattava osa vastuusta on myös opposition aktivisteja, jotka kieltäytyivät kompromissi, antoi viranomaisten vaatimuksia oikeusjärjestelmän ulkopuolella kehyksen ja lopulta osoittautui kyvyttömäksi täyttämään, mitä on sovittu ", Lavrov sanoi lehdistötilaisuudessa tapaamisen jälkeen hänen Kuwaitin vastine.
Ukrainan turvallisuuspalvelu ja terrorismin vastustajat Centerin alkavat terrorisminvastaisten tässä maassa, Ukrainan turvallisuuspalvelu Head Oleksandr Yakymenko sanoi tiedotteessaan keskiviikkona.
"Ukrainan turvallisuuspalvelu ja terrorismin vastustajat Centerin päätti tänään aloittaa pitämällä terrorisminvastaisten toimintaa Ukrainassa: Olen jo ilmoittanut presidentti päätöstä, jolla terrorisminvastaisten toimintaa" Asiakirja sanoi.
Menneisyyden tapahtumiin päivä osoitti "kasvava kärjistymisen voimakas vastus ja massan aseiden käytön ääri-mielinen ryhmät", Yakymenko sanoi.
"Monilla alueilla maan paikallisten viranomaisten, rakenteet sisäministeriön, Security Service, syyttäjälle, sotilaallisia yksiköitä ja varastotilat ammuksia takavarikoidaan. Tuomioistuin toimistot ovat polttava ja vandaalit tuhoavat yksityisiä huoneistoja ja siviilien tappaminen," julkilausuman sanoi.
Aiemmin 24 tunnin yksin yli 1500 yksikköä ampuma-aseiden ja 100000 kappaletta ampumatarvikkeiden päätyi rikosoikeudellisissa käsissä, Yakymenko sanoi.
Kansainväliset suhteet asiantuntija ja politiikan tutkija Sergei Tolstov uskoo, että tapahtumia Kiovassa 18. helmikuuta ovat kiinnittäneet jonkinlainen linja: "Meillä oli rauhanomaisen poliittisen prosessin, oli siedettävä suhteita yhteiskunnassa, ja nyt se on kaikki rikki. Eli pesun asemesta astiasto ja laittoi sen hyllylle, ihmiset päättivät rikkoa sitä, jotta ei pestä. Nyt olemme todistamassa tätä rikkomatta, ja sen edellytykset tehdään elämän maamme sovi elämään. I en tiedä kuinka monta ihmistä olisi tapettu osallistujille poliittisten toimien toteuttamiseksi vastuunsa. "
Mukaan asiantuntija, se on irtisanominen sotilaallinen yhteenotto, jonka pitäisi olla kysymyksessä: "Jos oppositio julkisesti erottuu radikaalit, kapinan häviäisi."
Johtaja Ukrainan Association of Political Sciences, Valeri Bebik, uskoo, että yksi suurimmista ongelmista on se, että armahduslain laittaa osa mielenosoittajia ulkopuolella neuvotteluprosessia. "Ihmiset eivät tue parlamentaarista oppositiota, eivätkä ne tue viranomaisten tai toisen perustuslakia. He vastustavat selkäsaunan opiskelijoita. Tämä kansan ääntä ei ole kuultu. On tarpeen sisällyttää muita poliittisia rakenteita, jotka ovat vaikutusvaltainen Maidan neuvotteluissa prosessi. Ihmiset ei ole kuultu, ja tänään meillä on tämä räjähdys. On inspiraatioita, sekä osa Venäjää ja EU. Ukraina on tullut viestinnän piha tiedustelupalvelut, jotka vetävät kaikki narut kautta provokaattorit. "
Politiikan tutkija Vadim Karasev esitetty kaksi skenaariota: voimakas skenaario arvaamattomia seurauksia ja irtisanoutumiseen kaikista uhkailusta.
"Osapuolet voivat sopia ja antaa takauksia toisiaan, ja jos jotkut puolella voi rauhoittaa sen radikaaleja, että puolue ei kykene sopiessaan. On aina tarpeen kontrolloida omaa kannattajia. Yksi tulisi myös olla tietoisia siitä, että Koko maan neuvottelupöytään. Meidän on ajateltava ennenaikaisiin parlamenttivaaleihin. Anna muiden poliitikkojen valmistella uutta perustuslakia, anna heidän työskennellä vuoden perustuslaillisen kokouksen, joka valmistelee ja hyväksyttävä uusi perustuslaki, ja maa siirtyy vaiheittain perustuslaillinen järjestys. "
Hänen puolestaan ​​haastattelussa Voice of Capital, poliittinen teknologi Taras Berezovets ilmaisi luottavansa, että nykypäivän tapahtumat olivat seurausta Rada kieltäytyi merkitsemästä laskut käyttöön muutoksia perustuslakiin:
"Se oli armonisku ihmisten kärsivällisyyttä. On myös väärin sanoa, että oppositio tukee päivän tapahtumia, koska mielenosoittajat eivät suuntautunut opposition. Killings rauhanomaisten siviilien keskellä pääoman makaavat omatunto Ukrainan poliisi ja sen johtajat, jotka käski käyttää tuliaseita. "
Mukaan asiantuntija, kun verta vuodatettiin pääkaupungissa, jäljelle jää yhä vähemmän mahdollisuuksia poliittisen ratkaisun. Mutta hän uskoo, että mahdollisuus poliittisen kompromissin piilee välitön paluu huomioon perustuslain 2004, ja myös nimittämisestä alussa presidentin-ja parlamenttivaalit sekä neuvottelut osallistuisivat kansainväliset välittäjien EU, Yhdysvallat ja Venäjällä.
Lue myös:
Venäjän Ääni, Voice of Capital (Kiova), Interfax, RIA

Ei kommentteja: