Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

Ukraine: US, NATO, EU want Nuland's neo-nazi thugs in power – Prof Francis Boyle - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Ukraina: USA, Nato, EU haluaa Nulandin uusnatsien roistot vallassa - Prof Francis Boyle - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, asiantuntijalausuntoja podcasteja, Video05 maaliskuu 2014, 10:30

Ukraina: USA, Nato, EU haluaa Nulandin uusnatsien roistot vallassa - Prof Francis Boyle

Ukraina: USA, Nato, EU haluaa Nulandin uusnatsien roistot vallassa - Prof Francis Boyle
Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mykkä
Lataa äänitiedosto

Sen sijaan, että Obaman hallinto yrittää istua alas presidentti Putinin kanssa ja neuvotella tie ulos tästä hyvässä uskossa, kaikki viittaa siihen, että Obaman hallinto aikoo yrittää lujittaa Victoria Nulandin uusnatsien jengi roistot Kiovassa valtaan, mukaan yhdysvaltalaisen professori Francis Boyle. Hän sanoo ETYJ (Euroopan turvallisuus-ja yhteistyöjärjestö), Naton ja EU tukevat kaikki USA / CIA "projekti", kuten hän sitä. Professori Boyle sanoo, että se on järkyttävää, että EU totesi, että Nulandin uusnatsien roistot Kiovassa "eurooppalaisten arvojen" ja että on valtavasti sodan propagandaa ja väärää on ojensi muassa Zbignew Brzezinskiyand hänen "lemmikki puudeli" Madeleine Albright, joka edelleen yrittää mustamaalata irrationaalisesti Venäjälle.

Tämä on John Robles, kuuntelet haastattelussa professori Francis Boyle. Hän on professori kansainvälisen oikeuden Illinoisin yliopiston College of Law Champaign Illinoisissa.
Francis Boyle
Robles: Hei, Professori Boyle, se on ilo saada puhua kanssasi.
Boyle: Paljon kiitoksia että sain uudelleen ja parhaani sinun Kuulijat.
Robles: Kiitos, sir. Haluaisin saada mielipiteenne ihmisoikeustilanteesta Ukrainassa ja mielipiteesi yleisemmin, jos tilanne on pää ja missä luulet se on menossa, kiitos?
Boyle: Se ei näytä hyvältä ollenkaan, John. Sen sijaan, että Obaman hallinto yrittää istua alas presidentti Putinin ja neuvotella tie ulos tästä hyvässä uskossa, kaikki viittaa siihen, että Obaman hallinto aikoo yrittää lainata "sementti" lainaus, koska Nuland sanoi, heidän neo- natsi jengi roistot Kiovassa valtaan.
Tänään jo huhuja on se, että ETYJ (Euroopan turvallisuus-ja yhteistyöjärjestö), ne näyttävät olevan aluksella tässä hankkeessa. Nato vain tuli ulos lausuman, ne näyttävät olevan aluksella tähän projektiin, nojalla EU Barroso tuli ulos kauhistuttavan lausunnon, jossa tuetaan tämän sanomalla, että Nulandin neoNazi roistot Kiovassa "eurooppalaisten arvojen".
Se on yksinkertaisesti ällistyttävä.
Näit valtiosihteeri John Kerry eilen Kokous Press täysin käsistä, hän ei kuulosta olevan järkevä ollenkaan.
Hän lentää tuolla Kiovaan sementin nämä uusnatsien roistot vallassa. Britannian ulkoministeri Hague oli siellä tänä viikonloppuna samaan tarkoitukseen.
Ilmeisesti jos ihmiset olivat tosissaan ratkaisemaan tämän ongelman, ne olisivat lentäminen Moskovan ja tapaaminen presidentti Vladimir Putinin ja ulkoministeri Lavrov.Sen sijaan he kertovat presidentti Putinille, että hän tulisi neuvotella heidän jengi uusnatsien roistot Kiovassa.
Joten tämä käsite näet-he yrittävät löytää off-ramppi Putin, on järjetöntä, että on propagandaa.
Jälleen he yrittävät vakiinnuttaa valtaan jengi uusnatsien roistot joka käynnisti vallankaappauksen vastaan ​​demokraattisesti valitun hallituksen Ukrainassa.
Näyttää melko selvää, mitä on tekeillä, ja olen pahoillani, että: toistaiseksi Presidentti Putin näyttää hillitty, hän vain istuu siellä, Krimin toistaiseksi hän ei ole hyökännyt tahansa Ukrainan joukot, joita ympäröi.
Se on hyvä, anna heidän vain istua siellä, he eivät ole menossa minnekään. Ja yritetään pitää tämä asia hoidetaan, lyhyt välinen aseellinen konflikti Venäjän ja Ukrainan joukot ...
Robles: Haluaisin vain selventää täällä. Krimillä kaikki joukot, sanoit heitä ympäröi.Ei, ne eivät ole ympärillä. Tarkoitan, Krimillä kaikki nämä joukot - he vaihtoi puolta, periaatteessa. He sanoivat, että he eivät tunnista tai taistella hallitus, joka on tällä hetkellä Kiovassa, koska he sanovat sen olevan laiton.
Boyle: Olen pahoillani, en ollut nähnyt, että irronnut lanka palvelu vielä, ja valitettavasti niin paljon Länsi tiedotusvälineet propaganda näin uhkavaatimuksen, että Venäjä piti voinut antaa näitä joukkoja.
Robles: Ei ollut uhkavaatimuksen.
Boyle: ei ollut ketään, oikeassa. Se oli Ukrainan lähde, ja siitä huolimatta tällä kertaa sen ilmoittamista BBC vihdoin varmuuskopioida. Joten, olet oikeassa. On valtavasti sodan propagandaa ja väärää liikkeelle ulos.
Samaan aikaan eilen CNN sinulla oli Brzezinskiy ja hänen lemmikkieläinten villakoira Madeleine Albright Münchenissä vertaamalla presidentti Putinia hitler muistelemalla Sudetenland ja kaikkea sellaista.
Robles: Miten he voivat tehdä, että kun ne tukevat uusnatsien jotka avoimesti esittänyt tappamisen juutalaisia, ja tappaminen mustat ja tappaminen venäläiset kaduilla? Miten he voivat verrata Putin Hitlerille? Hän joutui lähettämään joukkoja suojelemaan noin 80% Venäjän väestön Krimillä, keitä nämä kaverit uhkasivat tuhota ja tappaa?
Boyle: Tämä kaikki on osa pelin suunnitelma täällä, John. Nämä pinnoja ihmiset, nämä asiantuntijat, olemme keskustelleet tästä ennenkin, Brzezinskiy on ex-patriootti Pole joka vihaa venäläiset intohimo ja haluaa hajottaa Venäjän federaatio. Mutta valitettavasti hän on alkuun guru puolueen ulkoasioiden, hän on Obaman mentori, juoksi hänen kampanja ja kaikki tähän hallintoon, on hänelle otollinen.
Joten heti Brzezinskiy ja Albright vedota Münchenin ja Hitlerin ja Sudetenland kaikki loput Yhdysvaltain tiedotusvälineet tahtiin juuri hyppäsi aivan.
Robles: Vain muistutus, kuuntelet haastattelussa professori Francis Boyle.
Boyle: Mitä näemme tässä järjestettyjä, sanoisin sota kampanja propagandaa, Venäjää vastaan, että mielestäni näyttää hieman pahaenteinen, että heillä on lisätoimia mielessä.
Olemme hyvin voisi nähdä nämä uusnatsien roistot Kiovassa kutsuu Naton joukkoja tuodaan Länsi-Ukrainan väitetään puolustaa niitä Kiovassa ja siinä vaiheessa Ukrainan ainakin Länsi-Ukrainasta tulee de facto Naton jäsen, joka on ollut niiden tavoite koko ajan.
Joten se on äärimmäisen vaarallinen tilanne, mielestäni tämä on järjestettyjä, heillä on jo kaksi amerikkalaisten sota-alusten Mustanmeren, että ne valmiiksi sijoitettu ennen olympialaisia ​​ja kolmas on tulossa.
Niin, se on selvää, niiden asenne on "me varasti Kiovan ja Länsi-Ukrainassa ja aiomme pitää sen mitä".
Robles: Näen. Joten, Venäjän väestöstä, juutalainen väestö, kaikki muut kansallisuudet Ukrainassa - ne eivät enää ole mitään ihmisoikeuksia niin kauan kuin Nato on tavoite.
Boyle: Se on totta. Nyt he aikovat asettaa näitä IMF ehtoja heille, että jopa heidän nukke Yatsenyuk mielestä tämä olisi poliittinen kamikaze, hän tietää sen olisi itsemurha - alentavan Ukrainan huomattavasti alle mitä näemme nyt menossa Kreikkaan.
Robles: Missä näet tämä on menossa ?
Boyle: Tärkein tavoite on tuoda Ukraina Natoon, joko de facto tai de jure, joka on ollut heidän pitkäaikainen tavoitteet varmasti ja pelkään meidän hyvin se saattaa nähdä Naton joukot tulevat Ukraina, joten .. tai EU: n joukkoja. Muista, EU on 5000 miehen iskuryhmä, että he voivat käyttää myös.
Robles: Nato todella vaativat kokouksessa, Puola vetoaa 4 artikla. Mutta Ukraina ei ole Naton jäsen.
Boyle: Se oli nimeltään Liettuan vetoamalla artiklan 4, mutta kokouksen jälkeen pääsihteeri Rasmussen tuli ulos ja valehteli kahdesti, hän sanoi: "Me, jotka eivät täytä 4 artiklan mukaisesti, eikä kukaan pyytänyt 4 artikla kokous".
Joten kysymys on, miksi hän valehtelee ja mitä hän piilossa ja mitä päätöksiä tehtiin tämän Nato-tapaaminen? En tiedä, mutta on raporttien mukaan Puola on koonnut joukkoja sen rajalla.
Niin kuin sanoin Pahoittelen samalla voisimme näkemään joko Naton tai EU: n joukkojen kirjoittamalla Länsi-Ukrainassa ja menossa Kiovaan, jotta sementti valtaa Nulandin jengi uusnatsien roistot.
Robles: Erittäin vakava kysymys on Yhdysvaltojen ja Naton - Ovatko he valmiita provosoida sotaa Venäjän kanssa, jotta asemalle Nato-joukkoja Ukrainassa?
Boyle: En tiedä, jos he ovat valmiita provosoida sotaa Venäjän kanssa. En usko, että he menisivät niin pitkälle. Mutta en usko, että he haluaisivat vallata Länsi puolet Ukrainan ja periaatteessa pitää sitä de facto Naton jäsen, integroitua EU altista sitä IMF. Jotka ovat vain jokseenkin kaikki osat samassa paketissa. Ja niin tiedät anna presidentti Putin istua siellä Krimillä.
Meidän täytyy nähdä, miten tämä kehittyy. Mutta kaikki laulaa kuten totesin kukkuraksi Kerry ja Nuland ja Haagin ovat kaikki Kerroin presidentti Putinille, että hän tulisi neuvotella uusnatsien roistot Kiovassa joka on vain törkeää. Miksi demokraattisesti valittu presidentti neuvottelee heidän jengi roistot?
Häntä pitäisi neuvotella suoraan Kerry, Haag, EU: n ulkoministerit, Naton riippumatta.
Hänen pitäisi saada lentokone Moskovaan nyt tavata presidentti Putinin kanssa ja tavata eteenpäin herra Lavrov, ja he eivät tee sitä. Ne ovat kaikki menossa Ukrainaan, Kiovaan tapaamaan heidän roistot.
Aion mennä tunnille täällä, John.
Robles: Ok, kiitos paljon, arvostan sitä todella paljon, professori Boyle .
Boyle: No kerran, kiitos paljon.
Olit kuuntelemassa haastattelu professori Francis Boyle. Hän on professori kansainvälisen oikeuden Illinoisin yliopiston College of Law Champaign Illinoisissa.Paljon kiitoksia kuunteluun ja kuten aina toivotan teille kaikkea hyvää missä voi olla.

Ei kommentteja: