Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The U.S. Has INSTALLED a NEO-NAZI REGIME in Ukraine

The

USA on asentanut NEO-natsihallinnon Ukrainassa

Mukaan New York Times, " Yhdysvallat ja Euroopan unioni ovat omaksuneet vallankumous täällä toinen  kukinnan demokratian , isku autoritaariseen kleptokratia entisen Neuvostoliiton tilaa. "  (  Alkuvaiheen Triumph, Ukrainan johtajien Face Battle for Uskottavuus , NYTimes.com1. päivänä maaliskuuta 2014 kursivointi)
"Kukinta Demokratia, Revolution" ? Synkkä realiteetit ovat toisin. Mikä on vaakalaudalla on Yhdysvaltojen ja EU: n ja Naton tukema vallankaappaus rikkoo räikeästi kansainvälistä oikeutta.
Kielletty Totuus on, että länsi on suunniteltu läpi huolellisesti lavastettu peiteoperaatiota-muodostumista proxy järjestelmän integroitu uusnatsien.
Vahvistettu apulaisulkoministeri Victoria Nuland, keskeiset järjestöt Ukrainassa myös Neo-natsipuolueen Svoboda oli anteliaasti tukee Washington:  "Olemme investoineet yli 5 miljardia dollaria auttaa Ukrainaa saavuttamaan nämä ja muut tavoitteet. ... Jatkamme edistää Ukrainan tulevaisuudessa se ​​ansaitsee. "
Länsimaisessa mediassa on rennosti välttää analysoida koostumuksen ja ideologisen perustan, hallituskoalition. Sana "uusnatsi" on tabu. Se on jätetty pois sanakirjasta valtamedian kommentaari. Se ei näy sivuilla New York Times, Washington Post ja The Independent.Toimittajia on ohjeistettu olemaan käyttämättä termiä "uusnatsi" nimetä Svoboda ja oikeassa sektorissa.
Koostumus koalitiohallituksen
Emme ole tekemisissä siirtymäkauden hallitus, jossa uusnatsi elementtejä integroida laidalla koalitio, muodollisesti johti isänmaan puolue.
Kaappi ei ole vain integroitu Svoboda ja oikeassa sektorissa (puhumattakaan entisten jäsenten lakkautetun fasistisen UNA-UNSO), kaksi uusnatsi yhteisöille on uskottu avainasemassa, jotka maksavat heille tosiasiallinen määräysvalta Armed Forces, Poliisi-ja kansallisen turvallisuuden.
Vaikka Yatsenuyk n Isänmaa puolueen hallitsee enemmistöä salkkujen ja Svoboda uusnatsi johtaja Oleh Tyahnybok ei myönnetty suuri kaappi virkaan (ilmeisesti pyynnöstä apulaisulkoministeri Victoria Nuland), jäsenet Svoboda ja oikeassa sektorissa miehittää avainasemissa alueilla Defense, lainvalvonta, Koulutus-ja talousministeri.

Neo natsi Svoboda johtaja Oleh Tyahnybok
Nuland Ukrainassa
Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nuland yhdessä Neo natsi Svoboda johtaja Oleh Tyahnybok (vasemmalla)

Andriy parubiy.jpg
Andriy Parubiy  [oikea] co-perustaja uusnatsi Sosiaali-puolueen Ukrainan (myöhemmin nimettiin Svoboda) nimitettiin sihteeri  kansallisen turvallisuuden ja maanpuolustuksen komitea (RNBOU) . (Рада національної безпеки і оборони України), avaimen asennossa, joka ulkomailla puolustusministeriö, puolustusvoimat, lainvalvonta, kansallisen turvallisuuden ja Intelligence.

RNBOU on keskeinen päätöksentekoelin. Vaikka se on virallisesti johtaa presidentti, se hoitaa sihteeristölle 180 työntekijää mukaan lukien puolustus-, tiedustelu-ja kansallisen turvallisuuden asiantuntijoita.
Parubiy  oli yksi tärkeimmistä johtajista takana oranssin vallankumouksen vuonna 2004. Hänen organisaationsa rahoitti West. Hän viittasi Länsi median "Kommandant" on EuroMaidan liikkeen.Andriy Parubiy yhdessä puoluejohtaja Oleh Tyahnybok on seuraaja Ukrainan natsien Stepan Banderalle jotka ovat osallistuneet joukkomurhaaja juutalaisten ja puolalaisten toisen maailmansodan aikana.

Reuters / Gleb Garanich
Uusnatsien marssin kunniaksi Stepan Bandera
Puolestaan  ​​Dmytro Yarosh,  johtaja Oikea Sector valtuuskunnan parlamentissa, on nimitetty Parubiy n apulaisulkoministeri RNBOU.
Yarosh oli johtaja Brown paita uusnatsi puolisotilaallisten aikana EuroMaidan "protesti" liikkeen.Hän on vaatinut hajottaa puolueen alueiden ja kommunistinen puolue.

Dmytro Yarosh puhe Euromaidan (Centre)

Neo natsipuolueen ohjaa myös oikeusviranomaisten kanssa nimittämisestä  Oleh Makhnitsky of Svoboda osapuolen asemaa syyttäjän Ukrainan. Millainen oikeus voittaa kanssa reknown uusnatsi vastaava syyttäjänvirasto Ukrainan? 
Kaappi kantoja myönnettiin myös entisten jäsenten uusnatsi hapsut organizationUkrainian National Assembly - Ukrainan kansallinen Itsepuolustus (UNA-UNSO):
"Tetyana Chernovol , kuvattu Länsi lehdistössä crusading tutkiva journalisti ilman viittausta hänen aikaisemmista yhteyksistä antisemitistinen UNA-UNSO, nimettiin puheenjohtaja hallituksen korruption vastaisen komitean.  Dmytro Bulatov,  joka tunnetaan hänen väitetystä sieppauksesta poliisi , mutta myös UNA-UNSO yhteydet, nimitettiin ministeri nuoriso-ja urheilu.
Yegor Sobolev , johtaja kansalaistoiminnan ryhmän Independence Maidan ja poliittisesti lähellä Yatsenyuk, nimitettiin puheenjohtajaksi puhdistautumislain komitean, jonka tehtävänä on huuhtelua seuraajaa presidentti Janukovitshin valtion ja julkisen elämän. (Katso  Ukraina Transition hallitus: uusnatsien valvonta Armed Forces, National Security, talous, oikeus-ja koulutusvaliokunnan , Global Research, 02 maaliskuu 2014
Puhdistautumislain Komitea on järjestää uusnatsi ajojahdin vastaan ​​kaikki vastustajat Neo-natsihallinnon. Tavoitteet puhdistautumislain kampanjan olevat ihmiset viranomaisen virkamieskunnan, alueiden ja kuntien hallitukset, koulutus, tutkimus, jne. Termi puhdistautumislain viittaa "massa esteellisyydestä" ihmisiä liittyy entisen hallituksen. Se on myös rotuun sävyjä. Se kaiken todennäköisyyden mukaan siihen kohdistuu kommunisteja, venäläisiä ja jäsenten juutalaisyhteisön.
On tärkeää pohtia sitä, että West, muodollisesti sitoutunut demokraattisiin arvoihin, ei ole vain kärjessä kuoleman valittu presidentti, se on hoitojakson poliittisen järjestelmän integroitu uusnatsien.
Tämä on proxy hallitus, joka mahdollistaa Yhdysvaltain, Naton ja EU: n puuttua Ukrainan sisäisiin asioihin ja purkamaan kahdenvälisiä suhteita Venäjän federaatioon. On kuitenkin ymmärrettävä, että Neo-natsit eivät lopulta soittaa laukausta: Under "järjestelmän välillisen sääntö" he ottavat tilauksia ratkaiseva sotilas-ja ulkopoliittisista kysymyksistä-lukien joukkojen suunnattu Venäjän federaatio- alkaen Yhdysvaltain ulkoministeriö, Pentagon ja NATO.
Maailma on vaarallinen tienhaarassa: rakenteet ja koostumus muuttuu proxy hallituksen asentamat West eivät suosi vuoropuhelua Venäjän hallituksen ja armeijan.
RNBOU
Skenaario sotatoimien laajentumisen johtavan vastakkainasettelua Venäjän ja Naton on selvä mahdollisuus. Ukrainan kansallisen turvallisuuden ja maanpuolustuksen komitea (RNBOU), jota ohjataan uusnatsien keskeinen rooli sotilaallisissa asioissa. Vastakkainasettelua Moskovan päätöksiin RNBOU johtama uusnatsi Parubiy ja hänen ruskea paita sijainen Dmytro Yarosh-kuullen Washington ja Bryssel-saattaisi olla tuhoisia seurauksia.
On kuitenkin sanomattakin selvää, että "tuki" muodostumista uusnatsi hallitus ei tarkoita missään tapauksessa kehitystä "fasisti taipumuksia" sisällä White House, ulkoministeriö ja Yhdysvaltain kongressille.
"Kukinnan demokratian" Ukrainassa-käyttää sanoja New York Times-on vahvistanut republikaanit ja demokraatit. Se on molemminpuolisen projekti. Pidä unohtaa, senaattori John McCain on vankka kannattaja ja ystävä Neo natsi Svoboda johtaja Oleh Tyahnybok.

Dr. Michel Chossudovsky on palkittu kirjailija, taloustieteen professori (emeritus) yliopistossa Ottawan, perustaja ja johtaja tutkimuskeskus Globalisaatio (CRG), Montreal ja päätoimittaja globalresearch.ca verkkosivuilla. Hän on kirjoittanut Globalisaatio Köyhyyden ja New World Order (2003) ja USA: n "sota terrorismia vastaan" (2005).Hänen viimeisin kirjansa on oikeus Kohti kolmannen maailmansodan Skenaario: Vaarat Nuclear War (2011).Hän on myös tekijä Encyclopaedia Britannica. Hänen kirjoituksensa on julkaistu yli kahdellekymmenelle kielelle.Hän voi olla tavoitettavissa crgeditor@yahoo.com

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

 4th Media » The U.S. Has INSTALLED a NEO-NAZI REGIME in Ukraine

Ei kommentteja: