Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukraine: The Lies Of Empire and the Smokescreen Of Democracy

4. Media »Ukraina: Lies Empire ja Smokescreen Demokratian

Ukraina: Lies Empire ja Smokescreen Demokratian

John Herbst, Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa 2003-2006, tällä viikolla antoi haastattelun RT televisiokanavan ajankohtaisesta kehityksestä Ukrainassa. Mukaan Herbst, mitä olemme todistamassa on rauhanomainen kansannousu vastaan ​​autoritaarista, tukahduttavaa hallintoa. Hän on yksiselitteinen tästä. Hän sanoi, että mielenosoitukset ja mielenosoittajat ovat sotkee ​​ja uskottava, ja ainoita, jotka haluavat kuvata opposition Ukrainassa olevan erittäin nationalistinen, neo natsien ja väkivaltaisia ​​ovat niitä, jotka pelkäävät demokratiaa heitä itseään (Venäjän).
Herbst sanoo protestit ovat reaktio neljä vuotta ahdistava hallitus. Vaikka myöntää, että Yanokovych voitti vapaat ja rehelliset vaalit vuonna 2010, Herbst väittää, siitä lähtien hän on tehnyt yhä autoritaarinen strictures oppositiota ja väittää, että Yanokovych luvan käyttää aseellisen ampujien aseettomia mielenosoittajia.
Vastauksena tiettyihin raportteja, jossa se oli oppositio, joka aloitti mitään ampumista, Herbst sanoo, että tällainen vaatimus on yksinkertaisesti valhe. Herbst lainaa Orwell vihjata, että ihmiset ja tiedotusvälineiden edustajia kohtaan eivät ole vain makaa, mutta propagandaa käyttäen kokeena sanan mielenosoittajia, kuten "ultra nationalistit" tai "antisemitistinen"
Sikäli kuin hyökkäys synagogaan Ukrainassa on huolissaan, hän vain kysyy kuka hyökkäsi sen kimppuun ja vastaa omaan kysymykseensä kanssa "Kukaan ei tiedä", ja että se on melko todennäköisesti hyökkääjät olivat "provokaattorit." Huolimatta "kukaan tiedä", hän heti merkitsee se toteutettiin entisen hallituksen joukot häpäistä opposition.
Sillä mies, joka viittaa Orwell, hänen sanansa virrata helposti kaksinaamaisesta ja tekopyhyyttä.Vaikka hän ei näytä tietävän kuka hyökkäsi synagoga, ei halua jakaa mitään väärin tekemiset kansalle Yhdysvallat on tukenut Kiovassa, hän on sopivasti varma, että hallituksen tarkka-ampujat ampuivat mielenosoittajia, joka on erittäin kyseenalaista, jos ei kokonaan perättömiä (1).
Fine häntä tekemään hänen perusteettomia väitteitä, jotka sopivat US tavoitteet ja mustamaalata Yanokovych, mutta kun toiset väittää, että hän ei halua kuulla, varmuuskopioidaan todisteita, ne ovat vain etsivät syytä pilaamaan Yhdysvaltain tukeman mielenosoittajia.
Haastattelun aikana RT, häneltä kysyttiin miten se ymmärretään jos Occupy mielenosoittajat olivat ottaa haltuunsa hallituksen rakennuksia tai kaupungintalo Yhdysvalloissa, koska ihmiset hän tukee Ukrainassa ovat tehneet: vaarantaminen olisi merkitty rauhanomaiseen mielenosoitukseen?
Tietenkään se ei toimisi. Yhdysvaltain valtion on pitkään ollut mukana laittoman seurannan ja alaversio täysin oikeutettua demokraattisten ryhmien kotikentällään. Turvallisuus-ja tiedustelupalvelut on käytetty murskata todellinen demokratia.
Martin Luther King ja Occupy Movement Veterans for Peace, Yhdysvaltain valtio on käytetty näin kaikkien resurssien soluttautua, valvoa tai horjuttaa.
Tänään, demokraattisia liikkeitä, jotka pyrkivät oikeutetusti kyseenalaistaa vaikutuksen Wall Street, Yhdysvaltain armeijan politiikan ulkomailla ja monia muita politiikkoja, jotka ovat palvelevat eliitin edut ovat vakoilla ja "neutraloida" (2).
Mutta tämä ei ole keskustelun aiheena. Parasta edetä ripeästi, koska todellakin Herbst teki.Estämiseksi tarkempaa analyysiä siitä, miten USA voi tai ei kohdella toisinajattelijoita omalla maaperällään, entinen suurlähettiläs jatkoi retoriikkaa (näennäisesti siinä uskossa, että jos pitää toistamalla jotain, ihmiset lopulta uskovat sen) ja lähti valtion haastattelun aikana:
"Mutta katsotaanpa tunnustaa jotain ... politiikka Janukovitsh oli autoritaarinen ja ahdistava, ja se on luonnollista, että ihmiset reagoivat väkisin vastaan ​​ahdistava ja autoritaarista politiikkaa.Ihmiset olivat lopulta kyllästyneet rajoitukset sekä massiivinen korruptio. ... Toinen puoli oli brutaali, teurastus joukoittain ihmisiä. Muiden on vain takavarikoimalla rakennusten ... Puhut uudet vaalit oli vuonna 2015. Me kaikki tiesimme Yanukovic valmistautui varastaa vaalit. "
Komission perustelut, se tarkoittaisi, että meillä pitäisi olla ennalta ehkäiseviin toimiin ennen mitään vaaleja perustuu pelkoihin, jotka saattaisivat voittaa ja syy miksi he saattavat voittaa.
Demokratia toimii toisinpäin. Sinulla on vaalit ja sitten protestoida, jos sinusta tuntuu, se valoon jollain tavalla, esimerkiksi kuten silloin Bush varasti 2004 vaaleissa.
Ja tietenkin, Herbst ei hetkeäkään ajatella, että Yhdysvaltain viranomaiset ovat ahdistava, autoritaarinen ja korruptoitunut.



Hänelle, kuten piirteet ovat vain yleisiä paikoissa kuten Ukrainassa. Älä odota tykkää Herbst voidaan tasata tueksi Occupy mielenosoittajia kotona, jotka vaativat samanlaisia ​​asioita, että hän tukee Ukrainan (tai ainakin sanoo tukee). Hänen moralistista bleatings sovelletaan vain muihin maihin.
Vaikka Herbst pyrkinyt kuvaamaan Yhdysvaltain neutraalina tarkkailijana tapahtumia koskevassa Ukrainassa, se on selvästi perustuu valheeseen (3,4). On ilmeisen selvää, että Yhdysvalloilla on selvä geopoliittinen agenda, joilla heikennetään Venäjä (5).
Kysyttäessä Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Eurooppa-asioiden Victoria Nulan esiintyvät Kiovassa jakamassa evästeet, mukaan Herbst hän oli vain osoittaa tukemme rauhanomaiseen mielenosoitukseen, ja se ei tarkoita sitä, että Yhdysvallat oli se otti kantaa tilanteeseen.
Miten se näyttää Yhdysvalloissa? Miltä Herbst suhtautuvat Venäjän ulkoministeri tekee, että USA: ssa Occupy Wall Street?
Vastauksena näihin kysymyksiin, Herbst jatkoi toistaa ja kääntää sanomalla:
"Luulen, sinulla on vaikeuksia ymmärtää on tukahduttava hallitus inUkraine. Ei ole tukahduttava hallitus Washington .... Ongelma on, että olet uutistenlukija maassa, joka on epädemokraattinen ja et siis halua nähdä demokratian maassa ovesi "
Kun haastattelija sanoi, että hän ei asu demokraattisessa maassa (Venäjä), Herbst tiuskaisi:
"Sinun täytyy sanoa asut demokraattisessa maassa. Aivan kuten neuvostoaikana toimittajia oli sanoa, että.Se ei ollut totta silloin ja se ei ole totta nyt. "
Tämä kommentti ja monet muut tekemät Herbst, näytetään kaikki ylimielisyyttä liittyvä ideologia Yhdysvaltain "exceptionalism" suhteen, että maa on laadullisesti erilainen kuin muut valtiot, on johtotähti vapauden ja demokratian ja joilla on oikeus toimia millään tavalla ja kun sopivaksi katsomallaan tavalla (6).
Hän myös näkyy täydellinen halveksuntaa, että ihmiset pitävät häntä on yleisölle hänen valheita, harhaanjohtavia väitteitä, vääntynyt logiikka ja yritykset petkuttaa. Herbst olisi pitänyt ymmärtää, että hän ei puhu (alas) Fox News yleisö Yhdysvalloissa.
Mutta koska USA: n rooli tapahtumissa Ukrainassa, ehkä tämä oli paras suoritus, joka olisi voitu odottaa joku hänen kengät, joiden ainoana tavoitteena on tietoisesti harhaan.
Herbst, Nulan ja toiset olisi hyvä miettiä maansa post-1945 kirjaa sodan lietsomisesta ja destabilisations demokraattisten hallitusten (7) ja joka on johtanut miljoonien ihmisten kuolemaan (8), maailmanlaajuisen seurannan verkoston altistuvat Edward Snowdon että laittomasti vakoojia yksityisille että viranomaiset pitävät ja käynnissä resurssien ryöstöstä ja maiden tukema militarismi "vapaakauppa" tai suoranainen manipulointi markkinoilla (esimerkiksi: 9,10,11).
Tällainen "Champions demokratian" olisi myös hyvä pohtia debasement demokratian kotona ja USA: n muuttaminen, mitä yhä näyttää olevan poliisivaltio (12).
Mutta tietenkin, ne ovat jo hyvin tietoisia tästä. Ja he tietävät varsin hyvin, että mitä USA tekee Ukrainassa edustaa lisää samaa: raakuuden ja valheet Empire yrittää piiloutua savuverho demokratian.

Mr. Colin Todhunter on kotoisin Luoteis-Englannissa. Mr. Todhunter on viettänyt monta vuotta Intiassa. Hän on kirjoittanut laajasti Bangalore-pohjainen Deccan Herald, New Intian Express ja Morning Star (Britannia). Hänen artikkeleita on esiintynyt myös monissa muissa sanomalehdet, aikakauslehdet ja kirjat. Hänen East by Northwest sivusto on osoitteessa: http://colintodhunter.blogspot.com

Huomautuksia
Orwellin 1984 piti olla varoitus, ei käyttöohje

http://www.globalresearch.ca/ukraine-the-lies-of-empire-and-the-smokescreen-of-democracy/5371515

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: