Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » US Agents Incite Civil War in Venezuela

4. Media »Yhdysvaltain agentit Incite sisällissota Venezuelassa

US Agents Incite sisällissota Venezuelassa

Leopoldo López, johtaja vastustavansa jyrkästi kansan tahdon (El Movimiento Voluntad Popular), on päättänyt luovuttaa itsensä yli hallituksen joukot. Mikä on tehnyt hänestä niin?
Kun saada uutisia pidätysmääräys on annettu, hän meni piilossa, sitten yritti paeta ulkomaille. Hän muutti mielensä jälkeen bolivarilaista National Intelligence Service (el Servicio Bolivariano de Inteligencia Nacional - SEBIN) yleisesti teipattu puhelinkeskustelu.
Kaksi miestä Miami-pohjainen äärioikeisto siirtolaisen ryhmä keskusteli suunnitelmista fyysisesti rahaksi Lopez ja sitten siirtää syyttää hallitusta Nicolas Maduro.
Useita terroristiryhmien lähetettiin  Venezuela , he olivat osasyyllisiä riveissä Lopez tiimi.Asuinpaikka Yhdysvaltain Central Intelligence Agency Caracasissa tiesi terroristien suunnitelmat.Se ei koskaan siirretty sormella suojella Lopez. Hän oli tuomittu kohdata kylmäverinen ja poliittisista syistä toteuttamat toimet häntä vastaan ​​palvella Yhdysvaltain etuja.
Salaliittolaisten toivotaan «uhrata» antaisi sysäys maan epävakautta ja saada ihmiset kaduille.Murha oli sementin johtava asema Enrique Capriles, vanhan ajan kilpailija Lopez, joukossa opposition riveissä.
Jännitystä on ilmassa Venezuelassa. Lopez on luonut monia ongelmia valtaapitävien. Tuohon, Diosdado Cabello Rondo, presidentti kansalliskokouksen (eduskunta), henkilökohtaisesti kutsuttu perheen Lopez antaa varoitus välittömän uhan.
Vaimo Lopez sanoi haastattelussa CNN että hän oli epäilemättä äänitys oli aito. Lopez perhe tiesi hyvin osallistuvien henkilöiden salakuunnella keskusteluun. Lopez oli henkilökohtaisesti mukana Diosdado Cabello matkalla Palace of Justice. Hän sai takeet siitä, että tapahtumien tutkiminen 12. helmikuuta olisi vain ja puolueeton.
Toimia osana radikaalin opposition johtajien johti ihmisen ihmishenkien menetykseen, vahinkoa hallinnolliset rakennukset ja kaupungin infrastruktuurin, kuten metro (metro). Epäilemättä Lopez on syyllinen, koska se oli hän joka vaati «päättäväisiä toimia». Hän on korkean turvallisuuden vankilassa nyt tutkimus on käynnissä.


Puhuminen PDVSA (Petroleum Venezuelan Venezuelan valtion omistama öljy-ja kaasuyhtiö - Petróleos de Venezuela, SA) työntekijät, presidentti Nicolas Maduro sanoi, että Venezuelan taantumuksellisia, jotka saavat varoja Miami, tarkoitus murhata äärioikeisto poliitikko Lopez, oman matkakumppani, ja kipinä sisällissota maassa.
Maduro muistettava, että tulostimet ovat perustaneet monen miljoonan rahasto säätää toimintaa ääriryhmien militantteja ja murhaajia. Siitä huolimatta hän sanoi Leopoldo Lopez on suojattu.
Presidentti sanoi hänen isänsä ja äitinsä olivat heitä vastaan ​​(Bolivarians), mutta syvällä sydämessään he tajusivat, että viranomaiset säästävät poikansa elämää. Maduro sanoi toinen ryhmä Yhdysvaltain diplomaatit karkotettiin maasta, väittäen he antoivat lupauksia myöntämään edullista viisumeita ja käyttivät konsulaattiin kansi soluttautua yliopistojen ja yllyttää edelleen opiskelijoiden levottomuuksia.
Venezuelan ulkoministeri Elias Jaua sanoi kolme olivat: toinen sihteeri, Breeann Marie McCusker, ja Vice Consuls Jeffrey Gordon Elsen ja Kristofer Lee Clark. Karkotusta ei aiheuta vakavia ongelmia Yhdysvaltain erityistoimituksia suurlähetystön kansi, osuuskunnat vahvuus ylittää 200.
Teknisesti se on tarpeeksi vaikeaa pitää ne alle SEBIN valvonnan. Se ei ole poissuljettua, että määrä diplomaattien rajoitetaan estää kumouksellinen toimia. Epäilemättä tällainen askel laskee intensiivisyys  CIA  ja muut vihamieliset toimivista maassa.
Venezuelan poliittiset tutkijat yksimielisesti sanovat Yhdysvaltain suurlähetystön Caracas on tärkein koordinoiva keskus laajamittainen hallituksen vastaisia ​​juoni. Strategisena tavoitteena Washington on luoda valvoa Venezuelan rikkaudet - sen mineraalivarat.
Tehtävänä on toteuttaa salaliittolaisten on ravistella perustuksia hallinnon ja mustamaalata sen johtajille ensinnäkin presidentti Nicolas Maduro, seuraaja Hugo Chavez.
Se on käymässä yhä ilmeisemmäksi, että Washington on tavoitteesta kipinöitä verinen sisällissota Venezuelassa joka toimisi tekosyynä suoraa sotilaallista väliintuloa Empire.
Ponnahduslaudalta Yhdysvaltain asevoimien Southern Command on jo käytössä pitkin Venezuelan rajan Columbia, Keski-Amerikan ja Karibian ...
4. operatiivinen laivaston säännöllisesti hones sen kyky estää Venezuelan rannikolla ja estää kaikki yritykset ALBA (bolivarilaista Alliance for Peoples of Our America - kansojen Trade Treaty, espanja - Alianza Bolivariana para los Pueblot de Nuestra América - Tratado de los Comercios de los Pueblot) ojentaa auttavan käden.
Talouden on riehunut vuodesta järjestelmän Chavez tuli valtaan, se alkoi poimia höyryä aikana Maduro virkakauden. Venezueal media raportoi, että valtava paaluilla väärennettyjen tavaroiden Venezuelasta, erityisesti elintarvikkeiden ja bensiinin ovat päivittäin takavarikoitu rajalla Columbia, Gayana ja Brasiliassa. Ammattitutkinto ovat tyytymättömiä hallituksen toimiin, joilla pyritään estämään prosessi saada käsistä.
Joten ne piilottaa arjen tavaroita. Mukaan ns bolivarilaista ihmisten älykkyyden, on olemassa salaisia ​​välimuistit sokeri, kasviöljy, maitojauhe jne. hyödykkeitä heti takavarikoitu ja myyty kautta Mercal, verkosto valtion omistamia liikkeitä. Tämän seurauksena tuhopolttojen ovat nousussa, he asettivat tulipalon «kansan» kaupat myyvät tavaroita edulliseen hintaan.
Hallitus vastustaa Fedecámaras (Venezuelan liitto kauppakamarien (espanja: la Federación de CAMARAS y Asociaciones de Comercio y Producción de Venezuela), joka muodostuu kauppakamarien kahdessatoista perus kaupan ryhmään: pankki-, maatalous, kauppa, rakentaminen, energia , valmistus-, media-, kaivos-, kasvatusta, vakuutus-, kuljetus-, ja matkailu.
Heillä on oma tv-ja radiokanavat, sanomalehdet ja perustettu internet-web-portaalit. Jopa 80% tiedotusvälineet kuuluvat vastustajat hallituksen. Turhaan Chavez ja Maduro yrittivät päästä kompromissiin omistajiensa kanssa.
Hallituksen vastaisia ​​panettelua kampanja ei lopu koskaan. Kerta toisensa vaikutusvaltainen joukkotiedotusvälineet myyntipisteistä seuraa CIA ohjeita. Maduro ja Diosdado Cabello säännöllisesti kuuluvat hyökkäyksiltä myös suoria uhkauksia, koska ne ennustetaan seurata kohtalo Saddam Husseinin ja Gaddafi.
Uhat ovat tahraama fasistinen ideologia, ne on osoitettu perheille Bolivarians, myös lapsia. Tämä tieto terrorismi kohdistuu kaikki poliitikot, jotka ovat pudonneet pois suosiosta Empire, mukaan lukien entisen Neuvostoliiton. On kysymys espanjaksi usein pyytänyt internetin käyttäjät - mitä maa Maduro löytää turvasatama, kun kaatoi ihmisten kapina? Aivan sama kysymys kysytään nyt noin Ukrainan presidentti Janukovitsh.
Lainvalvontaviranomaisten estää monia yritetty luoda kuuma vuodepaikkaa käyttäen «Maidan teknologian» ja «asiaan liittyvää Ukrainan kokemus» veikkauksen laillisen hallituksen.Erikoiskoulutettu nuorisoryhmät käytetään, kun he saavat koulutusta Miami, Costa-Rica, Panama ja muissa maissa. Kymmenet palanut ja linja-autoissa, tiesulkuja, barrikadeja pystytettiin ...
Yhä useammin poliisin raportit kertovat rikoksista ilman motivaatiota, satunnainen ammuskelusta ohikulkijoita yllyttää julkisen tyytymättömyyden, koska hallitus ei voi pysäyttää rikolliset meneillään riehua. Ennen tällaista taktiikka oli käytetty Meksikossa ja Meksikon huumekartellien, nyt se on hiottu entisestään Yhdysvaltain Central Intelligence Agency ...
Lopuksi on toimien koordinointi, joilla pyritään syrjäyttämisen hallitusten Venezuelassa, Ukrainan ja Venäjän liittolaisia. Voisiko olla pyrkimys kostaa epäonnistuminen Syyriassa?

Nil NIKANDROV  | Strategiset kulttuurirahasto

http://www.strategic-culture.org/news/2014/02/25/us-agents-incite-civil-war-in-venezuela.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: