Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » No Matter How US Officials, like Kerry, Demonize, DPRK Will Continue to Keep Its Own Anti-Imperialist and Self-Reliant Principles

4. Media »No Matter Miten Yhdysvaltain viranomaiset, kuten Kerry, demonisoida, Pohjois-Korean jatkossakin pitää omaa imperialismin vastainen ja omavaraisemmiksi periaatteet

Ei ole väliä kuinka Yhdysvaltain viranomaiset, kuten Kerry, demonisoida, Pohjois-Korean jatkossakin pitää omaa imperialismin vastainen ja omavaraisemmiksi periaatteet

Pohjois-Korean FM tiedottaja kiistää huomioita Yhdysvaltain ulkoministeri



Tiedottaja ulkoministeriön Pohjois-Korean antoi seuraavan vastauksen kysymykseen KCNA lauantai räjäyttämällä Yhdysvaltain ulkoministeri Kerryn viime pahanlaatuinen muta-köysien Pohjois-Korean:
Kerry haastattelussa 26. helmikuuta uskaltanut aikavälillä Pohjois-Korean "paha paikka" ja seuraavana päivänä hän taas veti sen ylös, kun hän oli vapauttava US Department of State "Maa ihmisoikeusraporteista käytännöt 2013."
Tämä on toinen elävä ilmentymä Yhdysvaltain vihamielistä politiikkaa kohti Pohjois-Koreaa.
Yhdysvaltain ulkoministeri pakkomielle vihamielisyyttä Pohjois-Korean tuskin ymmärtää [KLP: n ensimmäinen sihteeri] Kim Jong Un politiikkaan perustuu hänen rakkautensa ihmisiä ja tilanne Pohjois-Korean jossa hänen kansansa-Ensimmäinen periaate on ehdottomasti noudatettava sen ansiosta.
Tällainen vihamielinen elementtejä, kuten Kerry ei haluaisi nähdä ne vaikka kaikki muut ihmiset maailmassa pystyy ymmärtämään niitä tulevaisuudessa.
Kerryn pahanlaatuinen invectives vastaan ​​sosiaalista järjestelmää Korean demokraattinen kansantasavalta ovat enintään osoitus hänen turhautumista ja purkauksia piikitellä jonka voitti koska Korean demokraattinen kansantasavalta on voittanut yhden voiton toisensa jälkeen, vaikka koko kirjo paineita sen yli ydinkysymykseen.
Ennen syyttämällä muita, Kerry oli parempi pohdiskella mitä sanoa Yhdysvaltain, tundra ihmisoikeuksia, sillä se sitoutuu kamala kansanmurhasta eri puolilla maailmaa piittaamatta kansainvälisen oikeuden nojalla kyltti "vapauden" ja "demokratia".
Edellä esitetyt kertomukset eivät ansaitse edes ohimennen merkille, koska ne ovat mausteina kaikki valheita ja tekopyhyyttä.
Ei ole väliä mitä jumalaton tekopyhä hän on, hänen pitäisi muistaa, että mitään paineita on toimiva Pohjois-Koreaa.
Ei ongelma voidaan ratkaista välillä Pohjois-Korean ja USA: niin kauan kuin Yhdysvalloilla on edelleen sen vihamielistä politiikkaa kohti Pohjois-Koreaa.
Pohjois-Korean pitää käynnissä omalla tavallaan.

KCNA / neljäs Media

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: