Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukrainian Neo-Nazis Declare That Power Comes Out Of The Barrels Of Their GUNS

4. Media »Ukrainan uusnatsien ilmoittaa, että Virta tulee ulos tynnyriä aseensa

Ukrainan uusnatsien ilmoittaa, että Virta tulee ulos tynnyriä aseensa

Todellisuus kentällä Ukrainassa ristiriidassa epäpätevä ja moraaliton Obaman hallinnon muotokuva Ukrainan demokratian maaliskuuta.
Siinä määrin, että hallitus on olemassa post-vallankaappaus Ukrainassa, se on lait sanelee aseen ja uhkaa juustohöylää roistot ja uusnatsien, Russophobic, äärikansallisen, oikeistopuolueita. Katso video aseellisen huligaani, Aleksandr Muzychko, joka parantaa tappaa venäläisiä sotilaita Tšetšeniassa, jotka sanelevat Rovno alueparlamentille avustuksen asuntoja perheille mielenosoittajia.
Lue uusnatsien uhkaava keskusvaalilautakunnan turvaamiseksi sääntö ja henkilöstön muutoksia, jotta suosia äärioikeisto tulevissa vaaleissa. Thug Aleksandr Shevchenko ilmoitti CEC että aseelliset aktivistit pysyvät CEC toimistoissa, jotta varma, että vaalit eivät väärennetty vastaan ​​uusnatsien.
Mitä hän tarkoittaa tietenkin, on aseellinen roistot varmistaa uusnatsien voittaa. Jos uusnatsien eivät voita, mahdollisuudet ovat suuret, että he ottavat vallan riippumatta.
Jäsenet presidentti Janukovitshin hallitsevan puolueen, Alueiden puolue, on ammuttu, oli pidätysmääräystä, jotka heille ovat kokeneet koteihin hyökkäyksissä ja fyysisiä uhkia, ja ovat eroamassa joukoittain toiveita säästää ihmishenkiä itsensä ja perheensä. Syyttäjä Volyn alueella (Länsi-Ukrainassa) on määrännyt ultra-nationalistit eroamaan massoittain.
Juutalainen synagogs ja Ortodoksinen kristillisten kirkkojen kimppuun hyökätään.
Toitottaa omaa sarvi, olen ehkä ollut ensimmäinen ja ainoa ennustaa, että Washington on järjestänyt EU-myönteisen Ukrainan poliitikkojen vallankaappausta vastaan ​​valittua hallitusta Ukrainan tuhoaisi demokratian ja luoda ennakkotapausta, joka pakottaa vallitsee yli vaalien, mikä valtuuttamisesta organisoitu ja aseistettu äärioikeistolaiset.
Juuri näin on tapahtunut. Huomaa, että ei ollut ketään Obama hallinnon henkilön, joka oli tarpeeksi järkeä nähdä selvää seurausta heidän omahyväinen, itserakas puuttumista sisäisiin asioihin Ukraina.


Jos demokraattisesti valittu presidentti ja hallitseva puolue on niin helposti ajettiin vallasta aseellisten uusnatsien, kuinka todennäköistä Washington n maksettu kätyreitä keskuudessa ns "maltilliset" on hallituksen muodostamiseksi?
Nämä ovat korruptoituneita ihmisiä, jotka halusivat presidentti Janukovitshin pois virasta, jotta he voisivat ottaa rahaa sen sijaan. Korruption syytteen Janukovitshin oli kansi uskoton, epädemokraattinen "kohtalainen" schemers kaapata valta ja maksetaan miljoonia dollareita Washington ottaa Ukrainan EU: hun ja Natoon.
Washington-paid schemers satoa korjaamme nyt heidän aivan palkita kuin he istuvat Craven hiljaisuus taas uusnatsi Muzychko heiluttavan Ak-47 haasteet valtion virkamiehiä heidän kasvonsa: "Et uskalla ottaa aseeni!"
Vain Obama, Susan Rice, Victoria Nuland, Washington n Euroopan nuket ja Länsi prostituoitu media voi kuvata julma todellisuus post-vallankaappaus Ukrainan "marssia eteenpäin demokratian."
West on nyt edessään todellinen sotku, ja niin tekee Venäjällä. Presstitutes pitää amerikkalainen yleisö koskaan tiedä, mitä on tapahtunut, ja Obama hallinnon koskaan myönnä sitä. Se ei ole aina selvää, että edes venäläiset halua myöntää sitä.
Älykäs, järkevä ja inhimillinen Venäjän ulkoministeri henkilö 100 leikkauksia yläpuolella halveksittavaa John Kerry, pitää puhuu ikään kuin kaikki tämä on virhe ja houkutteleva Länsi hallituksia seistä takana sopimus, että he painostivat presidentti Janukovitshin allekirjoittaa.
Janukovitshin on historiaa, koska ovat Washington n "maltillisia." Maltilliset eivät ole vain korruptoituneita, he ovat tyhmiä. Tyhmät jopa lakkautettiin mellakkapoliisin, jättäen itsensä armoilla aseistettu oikeistolainen natsi roistot.
Ukraina on riistäytynyt käsistä. Tämä on mitä tapahtuu, kun ylimielinen, mutta tyhmä, apulaisulkoministeri (Victoria Nuland) piirtää kanssa yhtä ylimielinen ja tyhmä Yhdysvaltain suurlähettiläs (Pyatt) laittaa ehdokkaat vallassa, kun niiden vallankaappausta vastaan ​​valitaan presidentiksi onnistuu. Tietämättömiä ja harhaan jotka kieltävät tällaisen piirtämistä tapahtumapaikkaa kuunnella keskustelua välillä Nuland ja Pyatt tässä:
Tilanne johtaa melko varmasti sotaan. Vain Putinin diplomaattiset taidot voisi estää sitä.Kuitenkin Putin on demonisoimaksi Washington ja huoria jotka käsittävät Yhdysvaltain tulostaa ja tv-median. Euroopan ja Britannian poliitikot ovat heidän Washington paychecks katkaista, jos ne linjassa Putinin.
Sota on väistämätön, koska Länsi yleisö ulos lounaalle. Lisää tietoa sekä tietoa voin antaa, sitä enemmän sähköposteja saan puolustaa "vilpitön [ja hyvin palkattuja] mielenosoittajien rehellinen protesteja korruption", ikään kuin korruptio oli kysymys.
Kuulen ukrainalaisia ​​ja niiltä Ukrainan etnisyyden Kanadassa ja Yhdysvalloille, että se on luonnollista ukrainalaiset vihaavat venäläisiä, koska ukrainalaiset kärsineet kommunismin, kuin jos kärsii kommunismi, joka katosi vuonna 1991, on ainutlaatuinen ukrainalaisten ja on mitään tekemistä Yhdysvaltojen vallankaappaus, joka on pudonnut uusnatsien käsissä,
Epäilemättä. Monet kärsi kommunismin, myös venäläiset. Mutta oli kärsimystä suurempi kuin kärsimyksiä Japani siviilien kahdesti nuked "Korvaamaton ihmisiä" tai kärsimystä saksalaiset siviilit, joiden kaupungit olivat palopommi, kuten Tokio, jonka "poikkeuksellisia ihmisiä"?
Tänään Japanissa ja Saksassa ovat Washington sätkynukke toteaa. Sen sijaan, Ukraina oli itsenäinen valtio, jossa työskentelee suhteet Venäjään. Se oli tämä suhde, Washington halusi tuhota.
Nyt holtiton ja epäpätevä Washington on avannut Pandoran lippaan, enemmän pahaa on julkaistu maailman ylle. Kärsimys ei rajoitu Ukrainaan.
On olemassa useita syitä, miksi tilanne todennäköisesti kehittyy erittäin huono tapa. Yksi on, että useimmat ihmiset eivät pysty käsittelemään todellisuutta, vaikka todellisuudessa suoraan vastakkain niitä. Kun minä antaa tosiasiat sellaisina kuin ne ovat tiedossa, tässä on joitakin vastauksia saan: "Olet Putin agentti," "vihaat ukrainalaisia," "olet puolustaa korruptiota;" "et saa tietää, miten ukrainalaisia ​​kärsi käsissä Stalin. "

Uusnatsien toteaa Virta tulee ulos ...

Tietenkin tehneet Venäjän opinnot tutkijakoulu, joka on kuulunut Yhdysvaltain Neuvostoliiton opiskelijavaihto-ohjelma vuonna 1961, matkustaneen Venäjällä, Georgiassa, Ukrainassa ja Uzbekistanissa, joka on julkaistu tieteellisissä aikakauslehdissä slaavilaista ja Venäjän tutkimuksia, joiden kahdesti osoitettu Neuvostoliiton tiedeakatemia, jota oli kehotettu selittää CIA miksi Neuvostoliiton talouden romahdus tapahtui huolimatta CIA: n ennustusten vastaisesti, en tiedä mitään siitä, miten ihmiset kärsivät kommunismin.
Halukkuus lukijoita näyttää minulle niiden täydellinen tietämättömyys ja tyhmyys on hämmästyttävää. On suuri joukko ihmisiä, jotka ajattelevat todellisuus koostuu heidän harhaluuloja.
Todellisuus on yksinkertaisesti liikaa henkisesti ja emotionaalisesti heikkoja ihmisiä, jotka kykenevät tilalla niiden harhaluuloja edessä kaikki näyttöä päinvastaisesta. Massat harhaan ihmisiä ja koko kyvyttömyys Washington, wallowing se sen ylimielisyys, myöntää virheen, tarkoittaa että Washington on epävakautta Ukraina on ongelma meille kaikille.
RT raportoi, että "Venäjän presidentti Vladimir Putin on määrännyt kiireellisen sotaharjoitusten testata torjumiseksi valmiutta asevoimien koko Länsi-ja Keski-Venäjällä." Mukaan Venäjän puolustusministeri, yllätys pora testattu maajoukkoja, Air Force, ilmassa joukkoja ja ilmailu puolustus . http://rt.com/news/putin-drill-combat-army-864/
Puolustusministeri sanoi: "porat eivät liity tapahtumiin Ukrainassa ollenkaan."
Kyllä, tietenkin. Puolustusministeri sanoo, koska Putin toivoo edelleen, että EU: n tulee järkiinsä.Mielestäni, ja toivon olen väärässä, Euroopan "johtajat" ovat liian korruptoitunut Washington n rahaa on mitään järkeä. Ne on ostettu ja maksettu-for. Mikään ei ole heille tärkeää, mutta rahaa.
Kysy itseltäsi, miksi Venäjä tarvitsevat tällä hetkellä kiireellisen valmius testi liity Ukrainassa?Jokainen, joka tuntee maantiede tietää, että Länsi-ja Keski-Venäjällä istua huipulla Ukraina.
Olkaamme kaikki rajat sormet että toinen sota ei ole seurausta insouciant amerikkalaisen yleisön, Craven pelkuruus presstitute median, Washington korruptoitunut Euroopan nuket ja täydellinen valheellisuus rikollisten jotka hallitsevat Washington.

Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjat ovat, pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja miten Amerikassa oli menetetty.http://www.paulcraigroberts.org/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: