Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukraine SHOWS Russia on Washington’s Criminal ‘TO DO’ List for Regime Change

4. Media »Ukraina Näyttelyt Venäjä on Washington n Criminal" tehdä "lista on vallanvaihdos

Ukraina Näyttelyt Venäjä on Washington n Criminal "tehdä" lista on vallanvaihdos

Päivää ennen Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin syrjäytettiin virasta hän sanottiin, että se «peli ohi» by Amerikan varapresidentti Joe Biden. Mukaan British Guardian-sanomalehdessä, lainaten nimetön Yhdysvaltain viranomaiset, Biden kehotti Ukrainan johtava tunnin mittaisen puhelun, että hänen pyrkimyksiä löytää neuvotteluratkaisu maan poliittinen kriisi oli «päivän myöhässä ja dollarin lyhyt». Se tuskin ystävällisiä neuvoja neutraali sivustakatsoja.
Viime viikonloppuna, Janukovitsh on salattu piiloon, uskotaan jossain päin Ukrainan kaakkoon Krimin niemimaalla. Entinen esikuntapäällikkö, Andriy Kluyev, oli kuulemma haavoittui ase hyökkäys hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia. Muut jäsenet Janukovitshin Alueiden puolue on myös paennut parlamenttipaikoista peläten kaltaiset teot kostoa, ja jättää lainsäädännöllisiä kammion hallitsee paisti vastustajia. Avioton parlamentti on asianmukaisesti vaatinut syytteen entinen presidentti ja johtavien virkamiesten väitetään aiheuttavan kymmeniä kuolemia aikana kolmen kuukauden protesteja ja mellakoita.
Ilmasto laittomuuden ja mob sääntö, joka on nyt ottanut Kiova on levinnyt muihin osiin maata, joissa pro-venäläinen yhteisöjä erityisesti peläten all-out  sisällissodan  entisen Neuvostoliiton tasavalta. Tämä pelon ilmapiiri on heijastusta vallankaappauksen saostetaan vastaan ​​valittu presidentti ja hallitus.
Nopea saapuminen tällä viikolla Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Williams Burns vuonna Ukrainan pääkaupunki  «keskustella poliittisia ja liike luvut» tulevasta suunnasta maan on lisäksi näyttöä siitä, että tämä vallankaappaus oli Washington sponsoroimaan tapahtumaan ... Miksi muuten on Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden tehnyt kohtuuttomasti etua sisäisiin asioihin Ukrainan tehtyään useita henkilökohtaisia ​​puheluita Valkoisen talon onnettomat Janukovitsh viime viikkoina?
Tämä ei-niin-peitellyn rikollinen puuttumista Yhdysvaltojen suvereenin valtion pitäisi olla mikään yllätys.
Kuunteleminen Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ja muut  Länsimaiden johtajat puhuvat Ukraina ei ole «taistelu idän ja lännen välissä» on yksinkertaisesti naurettava hölynpölyä, joka on kuuliaisesti jauhoivat Western ns uutismedia julkista kulutusta. Ukraina on ollut Washington n «tehdä» listalla vuodesta 1990-luvun alussa, kun se oli suunnattu Zbigniew Brzezinski ja muut Yhdysvaltain keisarillinen suunnittelijoiden kuin pehmeä heikointa varten horjuttaa Venäjää.Länsi-sponsoroima oranssi vallankumous 2000-luvun puolivälissä, mikä johti maan hiipivä ensnarement Western pääoma voidaan nyt pitää kenraaliharjoitus nykyinen järjestelmä-muutos toiminnassa.
Todellakin, Ukrainassa voidaan lisätä pahamaineinen kartoitus American hallinnon-muutoksen tavoitteet on esitetty 2007 Wesley Clark. Lähes seitsemän vuotta sitten, Yhdysvaltain neljän tähden kenraali Wesley Clark listautui ja kertoi, kuinka Washington oli arviointisuunnitelma vuodelta ainakin vuoden 2001 lopulla, kun se oli juuri käynnistänyt sodan Afganistanissa, jossa se oli myös kunnianhimoa samankaltaisia ​​vallanvaihdos seitsemässä muissa maissa - Irak, Syyria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan ja Iran.
Kaikki nämä maat ovat vaihtelevassa määrin tehty Washington johtamien peitellyn sotilaalliset hyökkäykset, voimakkain parhaillaan Syyriassa, jossa Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten rahoittavat ja aseistaa soluttautunut ulkomaisten kapinan.
Lisäksi pahamaineinen kahdeksan tavoitteet (mukaan lukien Afganistan), viime Orchestrated tapahtumista Ukrainassa ja todisteita räikeästi Länsi häiriöitä myös tässä maassa jäsen Washington n «tehdä» luetteloon. Lisäksi on yhä ilmeisemmäksi, että se ei ole vain Ukrainassa, joka kuuluu tämän rikollisen toimialaan.
Käynnissä väkivaltaisia ​​katu mielenosoituksia Venezuelassa epävakautta hallitus sosialistisen presidentti Viktor Maduro ovat yksiselitteisesti juonitteluun Washington puuttumista kyseisessä maassa samoin. Tämä Subversion Venezuelassa kantaa kauas Yhdysvaltain tukeman vallankaappausyrityksen vastaan ​​entinen presidentti Hugo Chavez vuonna 2002.
Washington on myös viime vuosina puheenjohtajana vallanvaihdos tai yrittänyt vallanvaihdos Hondurasissa ja Uruguayn, ja se on hiljaisesti hyväksynyt laittomien Ranskan sotilaallista väliintuloa kaikkialla Afrikassa, myös Norsunluurannikon, Malin ja tällä hetkellä Keski-Afrikkalainen tasavalta.
Järjestelmän muutos on siis vakiotoimintamenettely varten Washington ja sen valtakirjoja. Se ei ole mikään irrationaalinen poikkeamaa. Se on rakenteellinen. Pidemmällä historiallisesta näkökulmasta menossa takaisin nousu USA: imperiumin puolivälistä 1800-luvun lopulla, Washington on todennäköisesti ollut mukana enemmän vallankaappaukset, laskuri vallankaappaukset, sodat tekosyyn ja aggression maailmalla kuin mikään muu valtio.
Huolimatta naiivi kuulostava Länsi protesteista «puuttumattomuuden» Ukrainassa, ainoa tapa ymmärtää kuohunta kyseisessä maassa on yhteydessä Washington imperialistista tavoitteita puolesta länsimaiselle kapitalismille.
Tämä agenda on valitettavasti orjallisesti tilannut peräkkäisten Euroopan hallitukset, jotka ovat osoittaneet poliittisia prioriteetteja valvomalla sanelua ja Yhdysvaltain johtama kapitalismi talouden säästötoimia vastaan ​​oman massojen, sekä antaa Washington vapaat kädet loukkaa kansainvälistä oikeutta mieleisekseen.
Järjestelmällinen Tosiasia on, että kapitalismi ei voida ylläpitää ilman imperialistisen valloituksen.Tämä on erityisen totta aikoina kapitalistisen kriisin, ja nykyisessä suhdannetilanteessa on luultavasti poseeraa suurin historiallinen kriisin elinkelpoisuuden Yhdysvaltain johtama kapitalismi. Imperialismi, sen taipumus ulkomaisten häiriöitä, kumoukselliseen ja sotaa lietsova, se on siis nykyään sen korkein kohta tarve ja osoitus lievittää Yhdysvaltain johtama pysähtynyt taloudellisen järjestyksen. Se tekee nykyisessä globaalissa tilanteessa huolestuttavan vaarallinen.


Tämä rakenteellinen yhteys kapitalismin ja imperialismin tehtiin vakuuttavasti yli sata vuotta sitten Venäjän bolshevikkien johtaja Vladimir Lenin hänen tutkimuksissaan imperialismi: Korkein Stage Kapitalismi. Leninin oivalluksia järjestelmällisesti taloudellisia ja poliittisia syitä ensimmäisen maailmansodan ovat kestäneet aikaa, vaikkakin sensuroitu valtavirran Länsi tietoisuuteen.
Näitä näkemyksiä siitä, miten kapitalistisen kriisin toimittaa imperialistisen saalistus voidaan soveltaa yhtä vakuuttavuus selittää alkuperää toisen maailmansodan ja monet muut myöhemmät kansainvälisiin konflikteihin, myös nykyinen ihottuma Yhdysvaltojen tukemaa hallintoa-muutos toiminnan eri mantereilla.
Leninin analyysi osuus miksi Washington on tehostanut riippuvuuden vallanvaihdon ympäri maailmaa viime vuosikymmenen aikana, koska kun Yhdysvaltain johtama kapitalistinen järjestys on lukittua näennäisesti sekava masennus. Kuin aiempina vuosikymmeninä, sodan ja imperialismin ovat ainoa tapa järjestelmän lievittää omaa tuhoisaa taipumusta umpikujaan. Ihme, ironista kyllä, että yksi ensimmäisistä toimista Länsi-sponsoroima mielenosoittajia Kiovassa lopussa viime vuonna oli särkeä patsaita muistoksi VI Lenin.
Mitä tapahtuu Ukrainassa on sopusoinnussa isompi historiallinen dynaaminen, että Yhdysvaltojen ja sen Länsi valtakirjoja ovat tehostaneet ajaa imperialismin - kaikkialla.
Viime kädessä tavoitteet Länsi kapitalistisen mallit ovat kaksi suurta koettu geopoliittinen kilpailijat Venäjän ja Kiinan. Molemmat maat ovat lohkon esteetön Länsi ekspansionismin Euraasiassa ja Tyynenmeren.
Tältä osin pahaenteisesti, Ukraina voidaan katsoa pelkästään sillanpääasemaksi Länsi hallinnon-muutos suunnitelmiin itse Venäjällä. Nousu Venäjän presidentti Vladimir Putin kuin maailman johtava tiellä all-out Länsi alasti aggressio, että «tukkeuma» on kohonnut Venäjän ensisijainen tavoite Washington.
Tämä on täysin sopusoinnussa uudistetun uhkia militarismin Yhdysvaltojen suhteissa Venäjään (ja Kiina) muodossa ballististen ohjusten asennuksia valtioiden rajojen, ydinaseiden laajennus (kaunistelevasti «päivittää») ja verhottu oppi «ensimmäinen lakko» valmiudet.
Ukraina havainnollistaa hyytävä loppuratkaisu poliittinen suuntaus, joka on kehittymässä amerikkalaisen imperialismin viime vuosikymmenen aikana. Wesley Clarkin surullisen luettelo peitellyn American vallanvaihdos toimintojen lausumaton lopullinen palkinto käy yhä ilmeisemmäksi - Moscow.
Todellisuudessa kuitenkin, se ei ole pelkästään kyse 1945 American kylmän sodan Venäjää vastaan ​​jatkamishetkellä. Yhdysvaltain johtama globaalin kapitalistisen sotaan Venäjää palaa lokakuun vallankumous 1917. Hyökkäystä Neuvosto-Venäjän natsi-Saksan oli Länsi peitelty suunnitelmaa alistaa laajalla alueella, joka oli tullut ulos länsimaiselle kapitalismille vaikuttaa.(Aihe myöhemmin sarakkeeseen.)
Uusnatsien puolisotilaallisia  valloilleen West horjuttaa Ukrainassa ja Venäjällä tällä hetkellä, resonoi vanha, järjestelmällinen asialistalla Länsi imperialistisen järjestelmän muutos kohti idässä ja muualla. Ei ole mitään poikkeavia historiallisesta yhdistys Länsi kapitalistisen hallitsevan luokan ja nykypäivän fasisti thuggery.


Finian CUNNINGHAM  | Strategiset kulttuurirahasto

http://www.strategic-culture.org/news/2014/02/27/ukraine-shows-russia-washington-to-do-list-regime-change.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: