Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

"Tekopyhyyden": West demonisoi Venäjä tekee kaikkensa välttääkseen konfliktin Ukrainassa

Eric Draitser on riippumaton geopoliittinen analyytikko perustuu New Yorkissa ja perustajaStopImperialism.com .
Julkaistu aika: 28 helmikuu 2014 05:25
Pro-Venäjän mielenosoittajat kuljettaa jättiläinen Venäjän lippu kuin ne ralli keskustassa Simferopol 27. helmikuuta 2014.  (AFP Photo / Viktor Drachev)
Pro-Venäjän mielenosoittajat kuljettaa jättiläinen Venäjän lippu kuin ne ralli keskustassa Simferopol 27. helmikuuta 2014. (AFP Photo / Viktor Drachev)
Se on pelkkää tekopyhyyttä samaan länsivallat lietsomisesta kaaos Ukrainassa heilutella ajatus, että Venäjä olisi läksytti jonkinlaista sotilaallinen interventio ei ole tapahtunut, poliittinen analyytikko Eric Draitser kertoi RT.
RT: Venäjä on todennut snap sotilaallista harjoituksissa raja-alueen Ukraina. Tämä ei anna EU perusteita kohtuudella huolissaan, eikö vain? 
Eric Draitser : No sitä ei välttämättä anna heille huolta koska se oli EU: n, Yhdysvaltojen ja Naton toimivaltuudet olivat ensin käynnistäjinä levottomuuksia Kiovassa ja Ukrainassa yleisemmin. Olemme nähneet, että levottomuudet ovat tukeneet Yhdysvaltojen. Tiedämme tietenkin, että Victoria Nuland ja joitakin lukuja Saksassa, jotka ovat taustanauhoja Klitschko ja Yatsenyuk, ne pahentaa tilannetta, lietsomisesta alusta alkaen. Joten nyt vastauksena levottomuudet kautta maan, erityisesti vastaanotto näiltä hyvää hyökkäyksiä, joita olemme nähneet, koska haltuunotto Kiovan, joka ulottuu Itä osaan maata.
Olette nähneet alueilla Ukrainassa, kuten Krimin ja muualla, jossa Venäjää tulemaan ja suojella kansalaisia. Nyt, mitä Venäjä tekee vastauksena ei varmasti ole interventiota, emme millään tavoin mielikuvitusta. Mitä olemme nähneet pikemminkin on nostamassa sotilaallinen korkean varoittaa aivan kuten he tekivät vuonna 2008 vastauksena provosoivia hyökkäyksiä Georgiasta.
Joten en usko, että mikään maa koko maailmassa, onko Yhdysvaltojen, Kanadan, Venäjän tai minkä tahansa muun maan olisi korkea hälytyksen aivan kuten venäläiset ovat. Tietenkin Yhdysvaltain ja Länsi median laajemmin käyttävät sitä mustamaalata Venäjää ja tehdä se näyttää ikään Venäjä valmistautuu intervention, jota se ei todellakaan ole.
RT: Venäjä on puhuttu lausunnot tulevat lännestä kuin provosoiva. Luuletko kommentteja mahdollisista häiriöistä Moskovasta - voi kärjistyä tilanne?
ED: Mielestäni on naurettavaa rehellisesti. Mielestäni on ironista, että satuin olla yllään paita, jossa George Orwellin kasvoilla, koska kaksinkertainen asioita mukana näitä tällaisia ​​lausuntoja on ällistyttävää.
Toisaalta Yhdysvaltojen kautta John Kerry, UK kautta William Hague ja Naton Rasmussen ovat kaikki joten se näyttää ikään kuin Venäjä olisi läksytti jonkinlaista väliintuloa ei ole tapahtunut, kun samaan aikaan se on samat valtuudet, jotka olivat mukana lietsoo kaaos ensimmäinen paikka ja tukemalla uusia natsien ryhmittymiä Kiovassa, tukemisessa ns oppositio.
Meillä on tietysti surullisen puhelun Victoria Nuland, jossa hän tekee tiettyjä lausuman, kutsuisin provosoivia lausuntoja EU.
Kaikki tämä jotenkin huomaamatta. Se on tekopyhyyden. Se on puhdasta kaksinkertainen ajattelua.Suoraan sanottuna se on nauroi pois ja suuressa määrin, että oli mitä Venäjän vastaus on ollut.Lausunnot ulkoministeri Lavrov, ovat olleet varsin osoitus siitä, miten venäläiset katsoa koko tilanne, ymmärtää, että Haagin ja Rasmussen ja Kerry ja kaikki loput käyttävät näitä lausuntoja mustamaalata Venäjää ja yrittää yllyttää jonkinlaisen konfliktin Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​Venäjä on tehnyt kaiken voitavansa välttää.
Tämä kuva otettu 27 helmikuu 2014 osoittaa kyltti lukee "Krim on Venäjän" on barrikadi suulla Krimin parlamentti Simferopol.  (AFP Photo / Vasily Batanov)
Tämä kuva otettu 27 helmikuu 2014 osoittaa kyltti lukee "Krim on Venäjän" on barrikadi suulla Krimin parlamentti Simferopol. (AFP Photo / Vasily Batanov)

RT: Suunnitelmat liittyä Natoon peruu Ukrainan jälkeen Janukovitshin vaaleissa. Luuletko uusi hallitus siirtyy järjestön jäseneksi?
ED: No uusi hallitus, jos voimme kutsua sitä, En kutsuisi sitä, että vaan ns hallitus aikoo tehdä kaiken voitavansa pelastaakseen itsensä. Kuule, meillä on Yatsenyuk lausuntoja julkisuudessa puhutaan siitä, että Ukraina on konkurssissa ikään kuin kukaan ei tiennyt asiasta etukäteen. Ja nyt he sanovat, että Ukraina on menossa on vähintään 35 miljardia dollari vain vuonna 2014, vain loitolla konkurssiin. Ja missä on se, että rahaa pitäisi tulla? Olemme nähneet IMF lausuntoja noin 15 miljardia dollari, olemme nähneet Yhdysvaltain puhua 1000000000 dollaria, ties mitä muuta eurooppalaisilla on varastossa.
Kaikki tämä sanoa, että Ukrainan hallitus, tämä miehitysjoukko Kiovassa, että nämä henkilöt ei ole vaikutusvaltaa vastaan ​​nostamista kanteista Euroopassa ja NATOa vastaan. Joten jos he haluavat jonkinlaista bailout, jos he haluavat jollain tavalla ulos tästä kriisistä, he aikovat tehdä, mitä Nato käskee heitä tekemään. Ja että assosiaatiosopimus muuten 1000 sivuinen dokumentti, joka Janukovitshin hallitus on kääntynyt pois, että oli takaovi sotilaallinen Naton laajenemiseen. Oli elementtejä sopimuksen, joka olennaisesti oli puolustuksen yhteistyösopimus.
Joten olemme tienneet jo pitkään, että Nato näyttää kohti Ukrainan keskeinen tekijä ekspansiivinen politiikka ja sen aggressiivinen hyökkäys Venäjää vastaan ​​ja tämä vain jatkaa vain kiihtyy nyt, että niin sanottu hallitus Kiovassa on niiden armoilla .
Lausunnot, näkemyksiä ja mielipiteet tässä sarakkeessa ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä edusta kuin RT.

Ei kommentteja: