Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ron Paul: USA ei pidä sorkkia Ukrainassa

Julkaistu aika: 05 maaliskuu 2014 19:39
Muokattu aika: 06 maaliskuu 2014 13:07
Kongressiedustaja Ron Paul (R-TX) (Reuters / Joe Skipper)
Lataa video (248 MB)
Entinen presidentin toiveikas ja pitkäaikainen lainsäätäjä Ron Paul kertoi RT, että hän ei usko Yhdysvaltojen pitäisi sekaantua sen tarkemmin Kasvavat Ukrainan tilanteesta.
Paul, vankkumaton ei-interventionistista joka viime vuonna eläkkeelle kongressin jälkeen yli neljännesvuosisata, sanoi aikana yksinoikeudella haastattelun RT keskiviikkona, että siellä " mitään järkeä "in ottaa Amerikassa sotkeutua ulkomailla pattitilanne.
"En usko, että meillä on liiketoimintaa siellä", Paul kertoi RT toimestaan ​​Texasissa tällä viikolla.
Jännitteitä Euroopan maassa ovat pahentuneet viime viikkoina, erityisesti sen jälkeen kun presidentti Viktor Janukovitshin syrjäytettiin helmikuussa keskellä tulinen hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia pääkaupungissa Kiovassa. Väkivalta levisi nopeasti muihin puolilla maata, erityisesti Krimillä, jossa paikalliset viranomaiset ovat kieltäytyneet tunnustamasta Ukrainan uutta hallitusta ja ovat perustaneet itsepuolustusta miliisit.
"Minusta olisi mukavaa, jos me pidetään ukrainalaisia. Se on heidän siviili lakko, niiden sisällissota, ja siitä, kuka ajaa, että maan tulisi jättää heille: " Paul kertoi RT. "Valitettavasti muut saavat osallistua ja se tuntuu sen vastustamaton Yhdysvaltain olla mukana."
Toistaiseksi Yhdysvallat on toistaiseksi katkaistu sotilaallisia yhteyksiä Venäjään ja on tiettävästi punnitus seuraamusten olisi kyseisen maan johtaja, presidentti Vladimir Putin, valtuuttaa etenemisessä, erityisesti niemimaalla Krimin jossa pro-Venäjän joukot toimivat toe-to-toe vastaan sotilaat uskollisia Ukrainaan. Paavalin mukaan kuitenkin lisäämällä USA yhtälö missä tahansa kapasiteetti olisi vikatikki Yhdysvaltain Pres. Barack Obama tehdä.
"Emme todellakaan halua lähettää joukkoja juuri nyt", hän kertoi RT, ja yrittää auttaa tarjoamalla mitään taloudellista tukea olisi mahdotonta.
"Olemme rahat " , hän sanoi, "niin tämä ajatus, että aiomme aloittaa pelastamalla Ukraina on yhteensä hölynpölyä."
"En näe, miten meillä olisi varaa, että eikä meidän pitäisi tehdä se", hän sanoi. " Koko juttu ei ole mitään järkeä taloudellisesta näkökulmasta [tai] poliittisesta näkökulmasta. Se on aina vying valvontaa, ja luulen että mitä tapahtuu. "
Kongressissa ja juostessa Yhdysvaltain presidentti, Paul eroitti itsensä poliittinen järjestelmä kerta uudelleen järkähtämättömästi vastustavat väliintuloa minkäänlaista. Mutta kun hän on jäänyt eläkkeelle viime vuoden hävinnyt kolmannen tarjouksen Valkoiseen taloon, hän epäilemättä on edelleen kriittinen tahansa on yrittänyt Obaman hallinto ottamaan maahan toisen maan asioihin.
"America haluaa aina kätensä asioita. He ovat imperiumin rakentaa ja puolustaa, ja mielestäni se on sotku ", hän kertoi RT.
"En usko, että meillä pitäisi olla etu" Ukrainassa, hän lisäsi. "Jos me teimme sen pitäisi olla, että meidän pitäisi kannustaa ukrainalaisia ​​ratkaisemaan ongelmansa, ja kun ne ovat hallituksen meidän pitäisi olla avoimia heidän kanssaan ja puhua heille. "
Kun kysyi RT: n Liz Wahl, oliko hänellä mitään neuvoja nykyisen hallinnon suhteen Ukrainan konfliktin Paavali sanoi "meidän pitäisi pysyä irti ja olla osallistuja."

Ei kommentteja: