Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kasvattanut varallisuuseroja, olemme nro 1

Päivitetty 09:15, sunnuntai 02 maaliskuu 2014

Kaupungissa, jossa kahden makuuhuoneen huoneisto Mission oli vuokramarkkinoilla pari viikkoa sitten ja 10500 dollaria kuukaudessa ja kujilla ympäri keskustan ovat täynnä hätävara kodittomien leireillä, se voi olla itsestään selvää.
Mutta San Franciscon karu tuloerot on siirtynyt perinteisen viisauden alueelle ja maa tilastollinen tosiasia.
Brookings Institution , politiikan tutkimuskeskus Washington, DC, juuri julkaissut tutkimuksen, jossa kuilu San Franciscon varakkaat asukkaat ja sen köyhät kasvaa nopeammin kuin mikään muu kaupunki kansakunta.
Olemme nro 1! Huokaus.
Kotitaloudet klo 20. prosenttipiste kaupungin tuoda 21,313 dollaria vuodessa.Kotitaloudet klo 95. prosenttipiste tuoda 353,576 dollaria - tai 16,6 kertaa enemmän kuin on 20. prosenttipiste merkki. (Luvut ovat vuodesta 2012 väestönlaskennan tiedot, eli San Franciscon suhde on todennäköisesti vielä suurempi nyt, että tech puomi on täydellä kaasulla.)
Että 16.6 Luku on toiseksi suurin maa, perään Atlanta, jossa rikkaat tekevät 18,8 kertaa enemmän kuin köyhät. Atlantan suhde on vain isompi koska kaupungin köyhistä on jopa huonompi kuin meillä, tuo vain 14850 dollaria vuodessa. Kansallinen keskiarvo, muuten, on suhde 9.1.
Jossa San Francisco tulee ulos päälle - tai alareunassa riippuen näkökulmasta - on kun vertaa tuloeroja 2012 vs. 2007, ennen lamaa. San Franciscon kotitalouksille 20. prosenttipiste näki heidän palkkansa pudota 4309 dollaria näiden viiden vuoden aikana, kun taas kello 95. prosenttipiste näki heidän nousevan 27815 dollaria tuona aikana span.Dollareita inflaatiokorjattu.
(Huomautus kaveri Englanti suuret yhtiöt: Olemme melkein valmiita kanssa matematiikka segmentin tähän sarakkeeseen. Koeta kestää.)
2012 suhde mitä rikkaiden ja köyhien ansaita (16,6) verrattuna samassa suhteessa vuodesta 2007 (12,7) on, jos San Francisco on toppeja. Mikään muu kaupunki näki kuilu kasvaa niin paljon.
Vaikka tutkimuksessa esitetään tulot vain nämä kaksi tasoa, pyysimme sen kirjoittaja lisää. Kotitaloudet klo 50. prosenttipiste San Francisco ansaita 73012 dollaria vuosittain, ja ne on 80. prosenttipiste tehdä 160753 dollaria. Jokainen taso me katsoimme on menettänyt vuodesta 2007 lukuun ottamatta, arvasit oikein, niitä on 95. prosenttipiste merkki.
Joten miksi kukaan välitä pidemmälle saada vuorotellen suututtaa ihmisiä yllään Google Glass laitteita tai nukkumassa omassa kerrostalon kulkeminen? (Päivän Rorschach-testi: mikä käyttäytyminen on raskauttava?)
Alan Berube , vanhempi jäsen Brookings Institution ja tekijä tutkimuksen, sanoi taloudellinen moninaisuus on tärkeää kaupunkia. Mutta eikä murehtia välistä kuilua rikkaiden ja köyhien, tärkeintä on varmistaa köyhät voivat kiivetä keskiluokan ja pitää elää kaupungissa, kun he tekevät sitä, hän sanoi.
"Nämä työntekijät ovat osa kankaan kaupungin taloutta", hän sanoi. "Se on työ, jota yritykset tarvitsevat, myymälöihin ja ravintoloihin. Kaupungin talous ei toimi hyvin, kun hän elää tunti ja puoli pois ja käy työssä."
Mutta toinen huolenaihe, hän sanoi, onko San Francisco pitää olla progressiivinen kaupunki se väittää olevansa.
"Mielestäni tehdä tilaa alemman tulotason ihmisiä oman kaupungin on osa sitä, mitä tarkoittaa olla progressiivinen", hän sanoi.
Jotkut San Franciscans pilkkasivat kun pormestari Ed Lee kertoi New York Timesäskettäin artikkelin "pormestari Kauna City", että kaupungin virkamiehet ollut kiinnittänyt riittävästi huomiota keskiluokan - ja määritelty kyseisen segmentin kuin mikä "ehkä 80000 dollaria to 150000 dollaria. "
Hullulta kuin se saattaakin tuntua, että tulot on neliön keskeltä ylemmän keskiluokan - ja ei mene kovin pitkälle, kun ostokset asunnon tai talon San Franciscossa.
Kokeile tehdä se täällä 13000 dollaria. Sitähän Kurt Corwinin täytyy tehdä kun sarjan terveysongelmia eikä hän joutui lopettamaan työnsä tarjoilijana ja elää sosiaaliturvan tarkastuksia.
Neljännen sukupolven San Franciscan - 65-vuotias Santa Claus kaksoisolento - muutti asuntotuotannon korkea kerrostalo on 1880 Pine St. kesäkuussa. Hän maksaa kolmanneksen tuloistaan ​​Housing Authority vuokraa ja halusi näyttää minulle hissi on, että on ollut mahdottomaksi kuusi viikkoa.
Siellä on toinen, pienempi hissi, joka yleensä toimii, mutta Corwin tuskin puristaa hänen skootteri siihen. Hissit asuntotuotannon korkean nousee ympäri kaupunkia jatkuvasti hajottaa kertaus vanhusten ja vammaisten vuokralaisia. Tämä kaupunki ja sen budjetti on lähes 8000000000 dollaria vuodessa.
Housing Authority sanoo, että uusi liittovaltion rahaa tarkoittaa hissit on täysin toimiva 18 kuukauden kuluessa - ja että iso hissin 1880 Pine pitäisi toimia jälleen tällä viikolla.
Kysyi mitä hän ajatteli Brookings tutkimuksessa Corwin sanoi: "Se ei yllätä minua ollenkaan. Totta puhuen - on olemassa ihmisiä, joilla on varaa asua missä he haluavat, ja kaikki muu on mitä on jäljellä.
"Se on mitä se on, ja mielestäni se tulee jatkamaan trendit niin", hän jatkoi. "Katsokaa kaikki korkean nousee he rakennus keskustassa."
Jotain kertoo näiden mukana tulee täysin toimiva hissejä.

Lainaus viikolla

"4-jalka kaide Golden Gate Bridge on sama kuin ladattu ase keskellä henkistä Ward."Kevin Hines , joka selvisi hyppy Golden Gate Bridge, on tärkeää asentaa itsemurhan este siellä

Hyväosaisten ja huono-osaisten

Lukea kertomusta, käy http://bit.ly/1fjYEs6.
Heather Knight on San Francisco Chronicle henkilöstön kirjailija ja kattaa kaupungintalo politiikassa. E-mail: hknight@sfchronicle.com Twitter: @ hknightsf

Ei kommentteja: