Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Jatka käsittelyssä tärkein juttuVideo
PLAY VIDEO
VIDEO | 02:31
LuottoSergey Ponomarev for New York Times

Confrontation Krimillä

Klo Belbek sotilaallisen laitoksen Krimillä tiistaina Ukrainan sotilaat kieltäytyivät luovuttamasta Venäjän joukkojen ja sen sijaan marssivat, aseettomia, kohdata heitä kasvoihin varoitus laukausta.
Jatka käsittelyssä tärkein juttuJaa tämä sivu
Jatka käsittelyssä tärkein juttu
Belbek, Ukraina - aseeton epävarma siitä, mitä he kohtaavat Venäjän sotilaille heidän edellään, miehet 45/15 ilmavoimien yksikkö marssivat synkkä aamulla asti tie sotilaallisen lentokentän täällä, päättänyt ottaa takaisin vartija virkaa ne yleensä toimivat.
Kävely sarakkeessa, he kantoivat keltainen ja sininen Ukrainan lippu ja punainen rykmentin banneri sirppi ja vasara, perintö Neuvostoliiton aikoina.Numerointi noin 200, miehet lauloivat kun he lähestyivät Venäjän kantoja, toivoen, että he eivät olisi ammuttu.
"Toivon, että se kaikki on rauhallinen", sanoi Andrei Pauk, jäsen yksikkö. "Mutta se kaikki riippuu siitä, mitä niiden tilaukset ovat."
Mitä seurasi oli seitsemän tunnin pattitilanne, jonka jälkeen 12 Ukrainan lentäjiä saivat läpi barrikadeille heidän paikkansa, kun taas niiden jäljellä toverit odotti kärsivällisesti ruoho ulkopuolella kymmeniä venäläisiä aseita koulutetaan edelleen niitä.
Se oli outo kompromissi outo ristiriita, joka on kehittymässä täällä Krimin niemimaalla, koska Venäjän joukot valtasivat viime viikon lopulla.
Kukaan ei loukkaantunut aikana vastakkainasettelua, jossa ukrainalaiset, joita ympäröivät raskaasti aseistettuja venäläisiä, kärsivällisesti vaati, että ne saa palata rutiini tehtäviään turvaaminen pohja.
Vaikka Krimin alueviranomaisten kehui tiistaina kohtaama antautumisesta Ukrainan asevoimien, miehet 45/15 yksikkö uhmasi odotuksia nopea antautuminen.
Miehet oli viettänyt edellisen yön niiden lähistöllä varuskunnan piristävä pahoinpitelystä Venäjän joukkojen joka mukaan joitakin tilejä, oli vaatinut, että he luopuvat 5 olen heidän kauhuissaan vaimot olivat myös vietti yön ulkopuolella varuskunta, ja epätoivoinen toivoa että heidän läsnäolonsa estäisi hyökkäyksen että heidän miehensä oli luvannut torjua. Kun hyökkäys ei koskaan tullut, miehet päättivät seurata niiden komentaja, eversti Yuli V. Mamchur, vuonna marssin lentotukikohdan, miehittänyt vuodesta lauantaina joukot päällään univormut ilman arvomerkkejä, mutta selvästi kuuluva Venäjälle . Eversti Mamchur käski miestensä tavata venäläisiä aseettomia, toivoen pakottaa rauhanomaiseen ratkaisuun.
Päättyi 45/15 yksikön ja sotilaat pitämällä lentokenttä oli ehkä lähinnä, että Ukrainan ja Venäjän joukot ovat tulleet avoimeen konfliktiin viime päivinä, ja outoa, levoton kohtaus kukkulalle Sevastopol heijastuu utelias luonne konfliktin .
Klo 8 riveissä muodostettu varuskunnan paraatikenttä ja kuunteli eversti Mamchur ilmoittaa, että he yrittäisivät vallata kantojaan Belbek.
Koska Ukrainan kansallislaulu pelit, miehet seisoivat nuhjuinen univormut ja kulkukoira sammutti kierroksella niitä.
Mukaan joukot, Ukrainan Meripuolustusalueen oli määrännyt heidät luovuttamaan aseensa muissa Ukrainan yksikköä, joka oli sillä loikkasi Venäjän tukema aluehallinnon Krimin.
Vitaly Malyonkin, 21, varusmies jonka tehtävänä oli turvata kevyesti lukittu pääoven varuskunnan maanantai-iltana, kuvaili, kuinka hän ja hänen kollegansa viime viikon lopulla katsoin ylös ajoneuvon korjaaminen löytää itsensä tuijottaen Venäjän juustohöylää sinko .
Silloin venäläiset olivat puhuneet lentäjiä joksikin aikaa ennen liikkeellelähtöä.
Nyt, kun yksityiset Malyonkin ja loput hänen yksikkönsä lähestyi tukikohdan sisäänkäynnin, he löysivät tien estetty panssariajoneuvoja asennettu konekiväärit ja ainakin kaksi tusinaa Venäjän joukot kummallakin puolella.
Venäläiset ampui varoitus laukausta ilmaan, kehotukset ukrainalaiset laulaa kovempaa. He eivät lopeta ennen kuin ne olivat ennen yksi miehistä, jotka olivat avasi tulen.
Vaikka hetkiä heti ammunta olivat täynnä, tunnelma nopeasti helpotti.Jälkeen 12 lentäjiä saivat takaisin virkaa, loput lopulta palasivat neljäsosaa.Kohti tekemisestä standoff, perusteet miehet tyvestä lobbed pallo ohitse Venäjän linja ukrainalaiset, jotka sitten häntä energinen peli, leikkiä noin menettää pallon aseistettua miestä.
Vastakkainasettelu Ukrainan yksikön ja venäläiset esiin yksi osa kriisin -, että se on vielä toistaiseksi ollut kuoppainen venäläisiä vastaan ​​venäläisiä.Keskustelut tukikohdan sisäänkäynnin olivat venäjäksi. Lähes kaikki lentäjiä haastateltiin yksikön 45/15 sanoi, että he olivat etnisesti venäläisiä ja oli sukulaisia ​​Venäjällä. Useimmat myötätuntoa laajalti epäilyksiä vallankumoushallitus Kiovassa. Joita uhkaa aseet tiistaina sanoi, että he tekivät niin pois ammatillisten velvollisuuksien.
Useimmat sanoivat he luulivat venäläiset eivät halua taistella niitä.
"Se on hulluutta", sanoi Sergei, nuorempi upseeri yksikössä. "Venäjän ja Ukrainan ihmiset olivat yksi kansakunta aiemmin."

Ei kommentteja: