Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Demokraatti Dianne Feinstein osoittautuu este Obaman ajamaan muutoksia vakooja virastot

Kahdesti viime vuonna presidentti Obama on asettanut aikoo saada Yhdysvaltain vakooja virastot pois salaisia ​​tehtäviä, jotka olivat tulleet ankarissa julkisen valvonnan: tappaminen militantit kanssa drone lakot ja varastointi puhelutiedot Yhdysvaltain kansalaisia.
Ja kahdesti, nämä suunnitelmat ovat joutuneet vastustuksen näennäisesti epätodennäköistä lähde: Senin Dianne Feinstein , entinen senaatin kollega presidentti, Kaliforniassa ja demokraattipuolueen, puheenjohtajana senaatin Intelligence komitean yhä este Obaman push uudistaa älykkyyttä ohjelmia.

Putin rebuffs Obama Ukrainasta, mainitsee "avunpyyntöihin"

Putin rebuffs Obama Ukrainasta, mainitsee "avunpyyntöihin"
Obama sanoo Krimin kansanäänestys jakaa Ukraina rikkoo kansainvälistä oikeutta ja tilaukset pakotteita venäläisten mukana sotilaallista väliintuloa.

Obama tilaukset seuraamuksia vastaus Ukrainan kriisin

Obama tilaukset seuraamuksia vastaus Ukrainan kriisin
Ulosmittauksesta jäätyy varoja ja estää viisumien määrittelemättömän ihmisiä, jotka heikentää demokratiaa.

Senaatti turf taistelu sattuu Obaman diplomaattisia poimii

Senaatti turf taistelu sattuu Obaman diplomaattisia poimii
Raukeaa poliittiset ehdokkaat saavat huomiota, mutta tavalliset poimii ulkomaisille viestiä kuihtuu.

Täysi kattavuus: NSA Secrets

Täysi kattavuus: NSA Secrets
Lue kaikki tarinat Washington Postin jatkuvaa kattavuus National Security Agency: n valvontaohjelmat.
Klikkaa tästä tilata.
Parin tunnin kuluttua Obaman 17 tammikuu puheen julistaa aikovansa "lopettaa" valtion kokoelma amerikkalaisten puhelutiedot koska väärinkäytön mahdollisuus, Feinstein antoi lausunnon, että huomiotta yleistä suuntausta presidenttien huomautukset.Sen sijaan hän ja hänen GOP vastinetta House kuvattu puhetta kannattavansa "tärkeää käyttää puhelimen metatiedot nopeasti tunnistamaan mahdollisia terroristien juonia."
Feinstein on myös kiihkeä vastustaja Obaman suunnitelma siirtää valvonnan tappava drone toimintojaan CIA puolustusministeriön. Tässä kuussa, kongressi Lisätään salaisuus säännöksen massiivinen rahoituksen Bill, pyritään lykkäämään - jos ei suistaa - tämän siirron.
Feinstein halukkuutta vastustaa Obama on koettu näyttöä kiitettävän riippumattomuus poliittisista syistä.Toisille hänen kantoja pidetään huolestuttavaa viitteitä siitä, että valiokunta on luotu palvelemaan skeptinen valvojana vakooja virastojen on sen sijaan tullut heidän luotettavin liittolainen.
Ongelma "ei ole päivänvaloa välillä presidentti ja senaattori Feinstein. Se on puute ilmeinen päivänvalo välillä Senaattori Feinstein ja tiedustelupalvelu ", sanoi Stephen Vladeck, professori terrorismin ja valvonta lain American Universityssä.
Keskellä jatkuva tulva tietojen esittämistä US seurantaohjelmia, Vladeck sanoi, "Mielestäni suurempi huoli viimeisten kuuden kuukauden aikana on näytön puute, että on koskaan ollut merkittävää pushback joko tiedustelupalvelujen valiokuntien tahansa enemmän kiistanalainen aloitteita. "
Feinstein laski pyyntöjä haastatteluun. Vuonna kirjallinen lausunto Washington Post, hän sanoi, "Olen erittäin tukevan hallinnon tärkeimmät ulko-ja kansallisen turvallisuuden politiikkaa." Hän ilmoitti myös tukevansa joidenkin Obaman vaatimattomampi älykkyyttä ehdotuksia sekä rajoittamalla National Security Agency auktoriteettia etsiä sen puhelimen tietokantaan.
Feinstein on usein ilmoittanut, että hänen näkemyksensä ovat muokanneet hänen käyttöönsä turvaluokiteltuja tietoja siitä, miten ohjelmat suoritetaan, sekä salaisen tiedustelupalvelun terroristiuhkia.
"Mielestäni paljon yksityisyyttä ihmiset eivät ymmärrä, että meillä on edelleen miehittää rooli Suuri Saatana", hän sanoi tuoreessa tv-haastattelussa viitaten vihamielisyyttä Yhdysvaltojen kesken lamilaiset.
Feinstein, 80, on toiminut puheenjohtajana Tiedustelukomitea alusta lähtien Obaman presidenttikaudella. Hän on puolustanut hallinnon joitakin poliittisesti latautunut kysymyksiä, kuten 2012 hyökkäyksiä militantteja Yhdysvaltain hallituksen yhdisteitä Benghazissa, Libyassa.
Hän on myös käynnistänyt tutkimuksia älykkyyden ohjelmien hän vastusti. Hänen suurin yritys puheenjohtajana oli monen vuoden tutkinnan CIA: n kuulustelun jälkeen ohjelmassa 11 syyskuu 2001 hyökkäyksiä - George W. Bush-aikakauden ohjelma, joka purettiin ennen koetin alkoi. 6000-sivuinen raportti tuottama komitea on edelleen luokiteltu.
Feinstein tukema Obaman päätöstä alussa ensimmäisellä kaudella suljin CIA: n vankiloissa ja hänen sitoumuksensa sulkea vankileirin Guantanamon, Kuubassa. Mutta Feinstein on useammin ollut ristiriidassa Obama toisen kautensa vastustaen häntä vain kaksi älykkyyttä liittyviä kysymyksiä hän on pitänyt tarpeeksi tärkeää käsitellä suuria julkinen puhe.
Jälkeen Obama ilmoitti suunnitelmista toukokuussa asettaa uusia rajoituksia drone lakot, Feinstein tuli vastaan ​​Valkoinen talo suunnitelma siirtyä tällaiseen toimintaan Pentagoniin, sanoi hän oli skeptinen, että armeija pystyi tekemään iskee samalla tasolla täsmällinen kuin CIA.
Tytön yritys pää pois suuria muutoksia NSA: n kokoelma miljardeja amerikkalaisten puhelutiedot on ollut aggressiivinen ja avoin. Jälkeen paljastukset entinen tiedustelupalvelun urakoitsijan Edward Snowden laukaisi julkista paheksuntaa, Feinstein lakiesityksen, jossa ehdotetaan pieniä muutoksia, mukaan lukien vaativat yksityiskohtaisempia tietoja kongressille, mutta joka jättäisi suurin kokoelma Yhdysvaltain puhelutiedot paikallaan.
Entinen Yhdysvaltain viranomaiset vika Obama kitkaa Feinstein, sanomalla, että hän näyttää tehneen vähän viljellä hänen tukea ennen kuin ilmoittaa mahdollisesti merkittäviä muutoksia vakooja virastojen ja hän johtaa. Valkoinen talo tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta.
Johtajat Yhdysvaltain vakooja virastot ovat tulleet katsomaan Feinstein "kuin epätodennäköistä aisapari lähetti taivaasta", sanoi entinen vanhempi Obaman hallinnon virkamies, joka osallistuu keskusteluihin, joita drone ohjelma joka puhui kunnon nimettömänä. Feinstein on "haukka, joka on väittänyt olevansa liberaali. Hän kattaa heidän vasempaan kylkeen. "
Feinstein kanta NSA ohjelma on pisti ristiriidassa paitsi Obama, mutta myös monet hänen demokraattisen kollegansa, sekä kaksi Valkoisen talon paneelit, jotka ovat suositelleet päättyy hallituksen rooli keräämään puhelimen tiedot ja totesi, että se oli ollut mitään havaittavissa arvo estää terroristien juonia.
Puheenvuorossaan, Feinstein ilmaisi halukkuutensa harkita Obaman suunnitelma siirtää valvonnan puheludatan puhelinyhtiöt tai uuden yrityksen, mutta vain jos "turvallisuus säilyy, kustannukset pysyvät kurissa ja toiminnallisia nopeus ja joustavuus ohjelman säilyy."
Mark Lowenthal, entinen CIA: n virkamies ja vanhempi kongressin avustaja, sanoi Feinstein olisi ylistetty riippumaton. "Se tekee hänestä erittäin vakava ääni tässä keskustelussa, koska hän on [Obaman] puolue," Lowenthal sanoi. "Hän on etsinyt näitä ohjelmia monta vuotta."

Ei kommentteja: