Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

19. helmikuuta, 21:25

Snowdenin nimityksestään Glasgow'n yliopiston rehtori symboloi EU: n halu olla itsenäinen US - asiantuntija

Snowdenin nimityksestään Glasgow'n yliopiston rehtori symboloi EU: n halu olla itsenäinen US - asiantuntija

NSA: n entinen Edward Snowden on valittu virkaan opiskelija rehtori Glasgow'n yliopistossa. Hän löi kolme muuta ehdokasta virkaan ja on onnistunut liberaalidemokraattien entinen johtaja Charles Kennedy. Kuten  Eduard Lozanskiy , puheenjohtaja American University Moskovassa, sanoi haastattelussa Venäjän Ääni, Snowdenin nimitys symboloi Euroopan halu enemmän itsenäisyyttä Yhdysvalloista.  

Snowden on tulla rehtori Glasgow University, kuten tiedämme. Skotlanti on myös maa, jossa kiistanalainen poliittiset olosuhteet. Luuletko, jos on vähemmän ilmeinen tausta valinta?
Mielestäni on melko symbolinen ele, vaikka nykyään kaikki tämä opiskelujärjestelmää teknologia ja pääsy monet professorit voi opettaa missä tahansa, Australiasta Skotlannissa tai mihin tahansa paikkaan maailmassa. Mutta mielestäni se on melko symbolinen, vielä. Eurooppa ei ole kovin tyytyväinen paljastaa by Snowden. Uskon Oletko kuullut, että Angela Merkel puhuu nyt erillisen verkon ilman Yhdysvaltoja. Niin, kun tämän kuvauksen jotkut eurooppalaiset johtajat tuli ihan hullun ja tietenkin, intellektuellit seuraa linjaa. Joten, en usko, että hallinnollinen posti voi olla mahdollista, kun olet niin kaukana. Yksi asia on puhua, mutta rehtori on joitakin hallinnollisia toimintoja, jotka olisi hyvin vaikea tehdä, jos olet kaukana. Joten pidän tätä lähinnä symbolinen ele.
Ja vielä, jos puhumme asenteita, miten luulet Snowdenin kiistelty maailman maineeseen vaikuttaisi hänen ammatillista menestystä ja tunnustusta opiskelijoiden keskuudessa? Miten luulet opiskelijat Euroopassa lähestyisi Mr. Snowden? Mitä heidän asenne olisi?
Tietenkin hän on erittäin suosittu Euroopassa. Itse asiassa, jopa USA: ssa. Tiedän, että virkamies hallituksen, kongressin ja tietenkin perustaminen eivät ole kovin tyytyväisiä Snowden ja soittaa hänelle petturi ja muita nimiä. Mutta jotkut tutkimukset osoittavat, että hän on melko suosittu Yhdysvalloissa samoin. Ja Euroopassa hän on vieläkin suositumpi. Niin, se on hyvin outo tilanne, mutta menee takaisin University of Glasgow, me tiedämme, että hiljattain Skotlannin aloitti keskustelun peruuttamista Englannista ja jätä Brittiläisen. Tämä on luultavasti vieläkin dramaattisempi asia kuin Snowden.
Olemme juuri puhuneet tämä symbolinen ele, että se on puhtaasti symbolinen. Silti, jos yritämme tarkentaa, että mitä tämä Snowdenin tapaaminen symboloi?
Se symboloi että Eurooppa haluaa olla hieman riippumaton. Ja me tiedämme, että menneisyydessä Euroopassa puhui oman armeijan ja turvajärjestelmä. Nyt Merkel puhuu erillinen kattava järjestelmä, puhun internet ja verkottumista. Ja eurooppalaiset osoittavat yhä enemmän tyytymättömyyttä Yhdysvaltojen kanssa. Se ei ole kovin hyvä.Luulen, luultavasti, Yhdysvaltojen pitäisi tehdä jotain korjata vahingot ennen kuin on liian myöhäistä.
Kuten ymmärrämme Snowden olisi mahdollisuus saada joitakin pääsy kattava resursseja yliopistossa. Mitä reaktioita se voisi tarjota, sekä oppilaiden ja muiden julkisten?
Mielestäni kaikkein helpointa Snowden tehdä, on ehkä yksinkertaisesti antaa kurssin ja puhua. Se on erittäin helppoa nyt, opiskelujärjestelmää on niin laajalle levinnyt nyt ja saat tutkinnon avulla opiskelujärjestelmää. Niin, tekniikka on hyvin yksinkertainen. Se on Skype ja Adobe Connection, ja monia muita live stream teknologioita. Joten ehkä hän voi opettaa kurssin. Ja mielestäni se olisi melko suosittu kurssi. Jälleen, en tiedä mitä hän voi tehdä sellaisen hallinnollisia tehtäviä, mutta on henkilökunnan jäsen, ehkä tämä on jotain, että monet opiskelijat haluaisivat olla ja kuulla hänen kulkunsa.
Edward Snowden, 30, pakeni Yhdysvaltain Hongkongin kautta viime toukokuussa, kun vuotaa näyttöä laajasta internet ja puhelin valvontaa Yhdysvaltain tiedustelupalvelun. Hän oli jumissa Moskovan lentokentällä matkalla Kuubaan jälkeen hänen Yhdysvaltain passi oli peruutettu. Myöhemmin hän sai yhden vuoden poliittista turvapaikkaa Venäjältä, joka päättyy elokuussa.
Skotlanti , Edward Snowden , Glasgow'n yliopiston, nimitys, rehtori, Maailma

Ei kommentteja: