Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

AktivismiArtikkelitTerveys- 21 tammikuu 2014

Rat-Kasvain-Monsanto-GMO-Cancer-Study-3-WideJon Rappoport
Muista tutkija nimeltä Gilles-Eric Seralini, hänen 2012 GMO tutkimuksessa, ja kiista että pyöritellään sen ympärille?
Hän ruokki rotilla GMO muodossa Monsanton Roundup Ready maissi, ja he kehittivät kasvaimia. Jotkut kuolivat.Tutkimus julkaistiin lehdessä,  Food and Chemical toksikologian . Kuvia rotat julkaistu. (Ks. ylhäällä oikealla - Ed. )
Aalto biotekniikka-alan kritiikkiä kiistoihin. Paine rakennettu. "Asiantuntijat", sanoi tutkimuksen törkeän epätieteellinen, sen menetelmät olivat epäammattimaista, ja Seralini oli puolueellinen vastaan ​​GMO: get-go. Monsanto ei pitänyt Seralini ollenkaan.
Lehdessä, joka julkaisi Seralini tutkimus antoi periksi ja vetäytyy sen.
Miksi? Ei siksi Seralini tehnyt mitään epäeettistä, ei siksi, että hän plagioitu materiaalia, ei siksi, että hän oli epärehellinen millään tavalla, mutta koska:
Hän käytti rottia, jotka (oletettavasti) oli luontainen taipumus kehittää kasvaimia (Sprague-Dawley-kanta), ja koska hän käytti liian vähän rotat (10). Siinä kaikki. Ne olivat Seralini n virheitä.
No, arvaa mitä? Kahdeksan vuotta ennen Seralini, Monsanto teki myös rotta-kasvain-GMO tutkimuksen ja julkaisi sen hyvin samassa lehdessä. Monsanton tutkimus osoitti, ei ollut kasvainta ongelmia rotilla. Mutta tässä on räjähtävä kicker.Monsanto käytetään samaa kantaa rotilla Seralini pallo ja sama määrä rottia (10). Eikä kukaan valittanut siitä.

Michael Hansen, vanhempi tutkija Consumer Union, kertoo haastattelussa Steve Curwood klo loe.org:
No, periaatteessa mitä tohtori Séralini teki, oli hän samalla ruokinta tutkimuksessa, että Monsanto teki ja julkaistaan ​​samassa lehdessä kahdeksan vuotta ennen, ja että tutkimuksessa, he [Monsanto] käytetään sama määrä rottia, ja samaa kantaa rottien ja tuli johtopäätökseen ei ollut [kasvaimen] ongelma. Joten yhtäkkiä, kahdeksan vuotta myöhemmin, kun joku [Seralini] tekee, että samassa kokeessa, vain käynnistää se kaksi vuotta eikä vain 90 päivää, ja niiden tiedot viittaavat siihen on ongelmia, [silloin] yhtäkkiä määrä Rotilla on liian pieni? No, jos se on liian pieni osoittamaan, että on olemassa [kasvain] ongelma, eikö olisi liian pieni näyttää ei ole mitään ongelmaa? He jo sanoi, että pitäisi olla suurempi tutkimus, ja se osoittautuu Euroopan komissio on menojen 3.000.000 euroa todella tehdä, että Séralini tutkimuksen uudelleen, suorita se kaksi vuotta, käyttää 50 tai enemmän rottia ja katsoa karsinogeenisuutta. Joten he todella aikovat tehdä täysimittaiseen syövän tutkimuksessa, mikä viittaa siihen, että Séralini työ oli tärkeää, koska et noudata sen kanssa 3000000 euroa tutkimukseen, jos se on täysin arvoton tutkimus.
Puomi.
Voin vain kuulla Monsanto felons gibbering: "No, me biotekniikan alan ihmiset julkaistu tutkimuksemme. Käytimme 10 rotilla ja käytimme Sprague-Dawley-kannan. Ja se oli hieno. Oli erityisen hienoa, koska meidän tutkimus osoitti, muuntogeenisten organismien olivat turvallisia. Mutta sitten tämä tyyppi Seralini tulee ja tekee saman tutkimuksen kanssa samanlaista rotan ja sama määrä rotilla, ja hän löytää kasvaimia. Se ei ole hienoa. Se on erittäin huono. Hän ... hän ... käytetään väärin rottia ... joo ... ja hän ei käytä tarpeeksi rottia. Hän on huijari. No, tarkoitan, käytimme samanlaista rotan ja sama määrä rottia, mutta kun teimme kokeen, olimme hyvä, ja Seralini oli huono. Näetkö? "
Kyllä, sumujen selvitys ja asiat ovat tulossa esiin.
Kaikki kommentit, Monsanto? Olisin iloinen saadessani välittää niitä pitkin Michael Hansen.
Jon Rappoport on kirjoittanut kaksi räjähtäviä kokoelmia,  Matrix Revealed  ja  poistumisen Matrix , Jon oli ehdokkaana Yhdysvaltain kongressin istuin 29. District of California. Ehdolla Pulitzer-palkinnon, hän on työskennellyt toimittajana 30 vuotta, kirjoittaa artikkeleita politiikasta, lääketieteen ja terveyden  CBS HealthWatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern ja muita sanoma-ja aikakauslehdet Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Jon on toimittanut luentoja ja seminaareja maailmanpolitiikkaan, terveys, logiikka, ja luovaa voimaa yleisöjä ympäri maailmaa. Voit rekisteröityä hänen vapaa sähköposteja  www.nomorefakenews.com
Lähteet:

Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: