Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014


Radiation_symbol_full_page_gradiantMichael Snyder
Länsirannikolla Yhdysvalloissa on ehdottomasti paistettu säteilyn Fukushima ydinonnettomuuden, ja valtamedia ei kerro meille totuutta tästä. Mitä aiot nähdä on kokoelma näyttöä siitä, että on varsin hätkähdyttävä.Kollektiivisestikaan tämä todisteet osoittavat, että radioaktiivisen säteilyn Fukushima vaikuttaa meren elämää Tyynellämerellä ja eläinten elämää länsirannikkoa pitkin Pohjois-Amerikan joitakin satunnaisia ​​tavalla. Mutta valtamediassa edelleen kiinni siitä, että meillä ei ole mitään syytä huoleen.Valtamediassa edelleen kiinni siitä, että säteilytasot Tyynenmeren ja länsirannikkoa pitkin ovat täysin turvallisia. Ovatko he valehtelevat? Arvioitava todisteet koottu alla ja tulevat omia johtopäätöksiä ...

# 1  Riippumattomat tutkijat ovat mitanneet hälyttävän korkea säteilyn rannat länsirannikolla. Esimerkiksi videoviestissä alla tehtiin 23 joulukuu 2013 kello Pacifica State Beach. Kuten näette  tämän videon , säteilytasot lähellä vettä jopa viisi kertaa normaalia suurempi taustasäteily ...
# 2  Mukaan  Oceanus Magazine , kokonaismäärä cesium-137, joka on julkaistu Tyyneen valtamereen Fukushima on 10000 100000 kertaa suurempi kuin määrä päästetään valtameret Tšernobylin onnettomuuden tai ilman ydinaseita testit 1960-luvulla.
# 3  Entinen MSNBC isäntä Cenk Uygur on myöntänyt, että kun hän oli MSNBC hän oli neuvottu olemaan varoittaa yleisölle  siitä tuleva säteily Fukushima ...
"Olin MSNBC silloin, kun tämä tapahtui, sanoin," Älä luota mitä Japanin hallitus sanoo, he sanovat luottamuksen mitä sähköyhtiö sanoo. Mene, mene, mene, mene pois sieltä. Hanki niin kaukana, että kasvi kuin voit. Se on kirjaimellisesti ytimen sulaminen. "Ja he aina halua ihmisten paniikkiin, joten he olivat aina mielelläni," Voi se tulee olla kunnossa. "[...] Olen kuin," Olet hullu mies, ei lähelläkään että reaktori. "Muistan tuolloin tietenkään ole Young Turks, mutta kaapeli uutiset, ihmiset olivat kuin," Hei Cenk, tiedät, en tiedä, että haluat sanoa, että koska virallinen hallituksen kanta on, että se on turvallista. "Voi, on se, että hallituksen virallista kantaa? Nyt mennä selittämään, että ihmiset, jotka tarjoillaan USS Ronald Reagan. "
# 4  71 Yhdysvaltain merimiestä  joka avusti aluksi Fukushiman avustustyöhön ovat kehittäneet vakavia sairauksia kuten kivessyöpä, kilpirauhassyöpä, leukemia, "väsymätön naistentautien verenvuotoa" ja aivokasvainten siitä lähtien seurauksena altistumisesta säteilylle peräisin Fukushima.
# 5  Jotain aiheuttaa meritähti pitkin länsirannikkoa Yhdysvaltojen kirjaimellisesti hajoavat kasoittain " white goo "...
Tutkijat sanovat ydinsaasteiden alkaen 2011 maanjäristys Japanissa, että vaurioitunut Fukushiman ydinvoimala voisi olla osittain syyllinen taudin pyyhkiä pois meritähti länsirannikkoa pitkin.
Dr. Peter Raimondi yliopiston Santa Cruz sanoo jotain tekee meritähti alttiita whats uskotaan olevan bakteereja keksi "Wasting Disease." Se lähinnä hajoaa meren selkärangattomia osaksi valkoinen Goo, kun meritähti menettää jalat.
# 6  Bald Eagles kuolee  vuonna ennennäkemätön määrä  Utahissa, eikä kukaan voi selvittää, miksi näin tapahtuu ...
Kalju kotkien kuolee Utah - 20 viime viikkojen aikana - eikä kukaan voi selvittää, miksi.
Sadat majesteettinen linnut - monet siipi korttelia 7 metriä tai enemmän - vaeltavat täällä joka talvi, kerääminen pitkin Great Salt Lake ja feasting karppi ja muut kalat, jotka uivat läheiseen makeanveden lahtien.
Aiemmin tässä kuussa kuitenkin, metsästäjien ja viljelijöiden viidessä läänissä Pohjois-ja Keski-Utahissa alkoi löytää yleensä säikky Raptors makaa välinpitämätön maassa. Monet kärsivät kohtauksia, pään vapina ja halvaantuminen jalat, jalat ja siivet.
# 7  Valtava määrä kuolleita lintuja ovat pudottamalla kuollut ja pyykinpesua  rannikoiden Alaska . Se on raportoitu, että monet ruhojen kuolleita lintuja "rikki auki ja verenvuoto".
# 8  Viime kuollut tuhansia lintuja  Oregonissa  on suorastaan ​​häkellyttävä tutkijat.
# 9  Jotain aiheuttaa paljon  hylkeitä ja mursut  Alaskassa menettää hiukset ja kehittää "tihkuu haavaumat".
# 10  huomattava määrä jääkarhuja pitkin Alaskan rannikolla kärsivät  turkista tappio ja avohaavoja .
# 11  On  epidemia merileijona kuolemia  pitkin Kalifornian rannikkoa.
# 12  asukasta punalohi rannikoiden Alaska on  "historiallisen alhainen" .
# 13  Jotain aiheuttaa tyynenmerensilli  vuotamaan niiden kidukset, kylki ja silmämunat .
# 14  Vaaralliset cesium-137 on löydetty  sieniä ja marjoja  kasvanut länsirannikkoa pitkin.
# 15  mukaan  aivan järkyttävä kertomus  ojensi National Academy of Sciences, se on todistettu, että Tyynenmeren Tonnikala on kuljetettu radioaktiivisia aineita "koko Pohjois-Tyynimeri" ...
"Kerromme yksiselitteinen todiste siitä Tyynenmeren Tonnikala, Thunnus orientalis, kuljetetaan Fukushima-johdettu radionuklideja koko Pohjois Tyynellämerellä."
# 16  Jotain näyttää aiheuttavan merkittävää piikki kuolleisuus  miekkavalaat elävät pois rannikon British Columbia .
# 17  Asiantuntijat ovat löytäneet  erittäin korkeita cesium-137  in planktonin asuu vesillä Tyynellämerellä Havaijin ja länsirannikolla.
# 18  Yksi testi Kaliforniassa havaittiin, että  15 ulos 15  Tonnikala saastuttamien säteilyn Fukushima.
# 19  Back in 2012, Vancouver Sun ilmoitti, että cesium-137 oltiin löydetty  hyvin suuri osa  kaloista että Japani myi Kanadaan ...
• 73 prosenttia makrillia
• 91 prosenttia ruijanpallas
• 92 prosenttia sardiineja
• 93 prosenttia tonnikalaa ja ankerias
• 94 prosenttia turskaa ja anjovista
• 100 prosenttia karppi, merilevää, hain ja merikrottia
# 20 EU: n rahoittamassa tutkimuksessa  todettiin, että Fukushima vapautuu jopa 210 biljoonaa becquereliä-137 ilmakehään.
# 21  Yksi erittäin kokenut australialainen seikkailija on ilmoittanut, että hän tunsi ikään kuin  "meressä itsessään oli kuollut"  hänen matkatessaan Japanista San Francisco äskettäin ...
Seuraavan etapin pitkän matkan oli Osaka San Franciscoon ja useimpien että matka autioksi oli hiven pahoinvoiva kauhu ja aste pelkoa.
"Kun lähdimme Japanissa, tuntui kuin meressä itsessään oli kuollut" Macfadyen sanoi.
"Me tuskin nähnyt mitään elävää. Näimme yhden valas, eräänlainen liikkuvan avuttomana pinnalla miltä näyttivät iso kasvain päälaelleen. Se oli aika kuvottavaa.
"Olen tehnyt paljon mailia valtameren elämässäni ja olen tottunut näkemään kilpikonnia, delfiinejä, haita ja iso puuska ruokinta lintuja. Mutta tällä kertaa, 3000 merimailia ei ollut mitään elossa nähtäväksi. "
Tilalle puuttuu elämä oli roskat ällistyttävä määriä.
"Osa siitä oli jälkimainingeissa tsunamin Japanissa pari vuotta sitten. Aalto tuli yli maan, piristyi uskomaton kuorman tavaraa ja kantoi sen ulos merelle. Ja se on edelleen siellä, kaikkialla näytät. "
# 22  Se on ennustettu, että radioaktiivisuus rannikkovesien pois Yhdysvaltain länsirannikolla  saattaa kaksinkertaistua seuraavien viiden kuuteen vuoteen.
# 23  varapuheenjohtaja Venäjän duuman komitean Natural Resources,  Maxim Shingarkin sanoo, että mereneläviä vangiksi pois luoteisrannikolla Yhdysvallat on niin radioaktiivista, että se edustaa "vaara ihmiskunnalle" ...
"Virrat maailman meressä ovat niin rakenteeltaan että alueet mereneläviä kaapata lähellä Yhdysvaltojen luoteisrannikolla ovat todennäköisesti sisältävät radioaktiivisia nuklideja kuin edes Ohotanmeri, joka on paljon lähempänä Japaniin. Nämä tuotteet ovat suurin vaara ihmiskunnalle, koska he voivat löytää tiensä ihmisten taulukoita massiivisesti. "
# 24  Erään  äskettäin tieteellinen raportti , säteily Fukushima voivat vaikuttaa mereneläviä "monien sukupolvien" ja lopulta tappaa yli miljoona ihmistä ...
Tämä sykli kestää monta sukupolvea, koska elintarvikeketjun kalojen ja muiden meren eläimistöä, ja radioaktiivisuus kierrätetään ja itse asiassa lihapitoisuus kasvaa sen sijaan väheni rappeutuminen. Vaikka vain yksi sadasosa radioaktiivisuuden (yli 1e15 Bq CS137) tekisivät tämän takaisinkierrätys kuvio, kollektiivinen koko kehon nieltynä annos useiden sukupolvien ylittäisi 1E7 Sv, riittää tappamaan yli miljoona ihmistä.
# 25  Japanin hallitus on arvioinut, että noin  300 tonnia  erittäin radioaktiivista vettä kaatamalla Tyynen valtameren tuhosi Fukushiman ydinlaitoksen joka ikinen päivä.
# 26  vanhempi tutkija meren kemian Japanin ilmatieteen laitos ilmatieteen tutkimuslaitos sanoo, että "30 miljardia becquereliä radioaktiivista cesiumia ja 30 miljardia becquereliä radioaktiivista strontium" ovat päästettäisiin Tyynen valtameren Fukushima  joka ikinen päivä .
# 27  mukaan Tepco, yhteensä välimaastoon  20000000000000 ja 40000000000000 becquereliä radioaktiivista tritiumia  ovat takertuneet Tyynellämerellä koska Fukushiman katastrofin aloitti.
# 28  Mukaan professori Tokion yliopistossa, 3 gigabecquerels cesium-137 on virtaa sataman Fukushima Daiichi  joka ikinen päivä .
# 29  Se on ennustettu, että merkittäviä määriä cesium-137 yltää jokaiseen kolkkaan Tyynellämerellä  vuoteen 2020 .
# 30  On arvioitu, että koko Tyynellämerellä pian " on cesiumia 5-10 kertaa suurempi "kuin mitä näimme aikakaudella raskas atomipommi testaus Tyynenmeren monta vuosikymmentä sitten.
# 31  valtavasti radioaktiivista ainetta päästettäisiin Tyynen valtameren Fukushima on aiheuttanut ympäristön aktivisti Joe Martino antaa  seuraavan varoituksen ...
"Sinun päivän syömisen Tyynenmeren kalat ovat ohi."
# 32  Jodi-131, cesium-137 ja strontium-90, jotka ovat jatkuvasti vapautuu Fukushima ovat menossa vaikuttaa terveyteen asuvien pohjoisella pallonpuoliskolla hyvin, hyvin pitkään. Mietipä mitä  Harvey Wasserman  oli sanottavaa tästä ...
Jodi-131, esimerkiksi, voidaan nautitaan kilpirauhasen, jossa se lähettää beta hiukkasia (elektroneja), jotka vahingoittavat kudosta. Rutto vaurioitunut kilpirauhasen on jo raportoitu peräti 40 prosenttia lapsista Fukushiman alueella. Tämä prosenttiosuus voi vain mennä enemmän. Kehittämään nuoria, se voi stunt sekä fyysistä ja henkistä kasvua. Aikuisten keskuudessa se aiheuttaa hyvin monenlaisia ​​avustavia vaivoja, kuten syövän.
Cesium-137 Fukushima on kalassa kiinni niin kaukana kuin Kaliforniassa. Se leviää koko kehoon, mutta voi kertyä lihaksia.
Strontium-90: n puoliintumisaika on noin 29 vuotta. Se jäljittelee kalsiumin ja menee meidän luita.
# 33  Outdoor säteilytasot Fukushiman äskettäin osui  uusi kaikkien aikojen ennätys .
# 34  Mukaan Wall Street Journal, se on ennustettu, että siivous Fukushiman voi kestää  jopa 40 vuotta loppuun .
# 35  Yale professori Charles Perrow varoittaa, että jos siivous Fukushima ei käsitellä 100%: n tarkkuudella, että ihmiskunta voisi olla uhattuna  "tuhansia vuosia" ...
"Olosuhteet yksikössä 4-allas, 100 metrin päässä maasta, ovat vaarallisia, ja jos kaksi tangot koskettaa sitä voisi aiheuttaa ydinreaktioon joka olisi hallitsemattomia. Säteily kaikista näistä sauvat, jos ne eivät ole jatkuvasti viileä ja säilyttää erillään, vaatisi evakuointia lähialueilla kuten Tokiossa. Koska säteilyn sivusto 6375 tangot yhteisvarastointia allas ei voitu jäähdytetään jatkuvasti, he fissio ja koko ihmiskunta on uhattuna, tuhansia vuosia. "
# 36  On erittäin hälyttäviä raportteja, että uusi "selittämätön savupilviä radioaktiivista höyryä" nousevat Fukushima.Japanin viranomaiset eivät voi päästä sisälle ja nähdä, mikä on aiheuttanut nämä plumes. Jotkut spekuloivat, että kriisi Fukushiman juuri paljon pahempi. Seuraava on äskettäin  ekologi artikkeli ...
Selittämätön savupilviä radioaktiivista höyryä on noussut Fukushiman reaktorirakennuksen 3, Voisiko suuri sulaisi olla matkalla?
Fukushiman reaktorirakennuksen 3 räjähti 13 maaliskuu 2011 seurauksena vedyn kertyminen, rikkoo rakennuksen eristämistä ja säteilevät valtava sulka säteilyn. Itse reaktorissa on sulaisi.
Ja nyt tuore savupilviä höyryä on nähty tulossa ulos rakennetta. Nämä ovat nyt vahvistettu Tepco, omistajan ydinvoimalan 19th joulukuuta alkaen. Yhtiö uskoo höyry on peräisin viidennessä kerroksessa.
Se ei kuitenkaan tiedä syytä höyryä. Lethal säteilystä ja fyysistä vahinkoa rakenne ovat tähän mennessä antaneet maahantulon ja tarkastus mahdotonta.
Jos täysimittainen sulaminen ei tapahdu Fukushiman, se olisi ympäristökatastrofi toisin kuin mitään, että olemme koskaan nähneet aikaisemmin ihmiskunnan historiassa.
Kun astumme 2014, olemme siirtymässä aikaan, kun maailma on yhä epävakaa. Maailmantalous järkkyy, poliittinen korruptio on näennäisesti kaikkialla, todisteita edistynyttä sosiaalisen rappeutuminen on kaikkialla ympärillämme ja maa itse alkaa notkua ja crack yhä säännöllisyys. Mutta valtamedia vaatii edelleen, että kaikki tulee olemaan ihan hyvin.Tämä on yksi syy siihen, miksi olen kirjoittanut  minun uusi romaani . Amerikan kansa ansaitsevat kuulla totuuden ja varoitettava suuria haasteita, jotka ovat nopeasti lähestymässä.
Lopulta miljoonat ja taas miljoonat ihmiset voisivat lopulta saada vakavasti sairas seurauksena kaikki tämä tuleva säteily Fukushima. Useimmat heistä eivät koskaan edes tiedä, miksi he ovat saaneet sairaita.
Ja jos on suuri maanjäristys tai merkittävä sattunut siivous Fukushiman, voisimme itse nähdä valtava osa Japanin evakuoitava pysyvästi.
Olisi vaikea liioitella, kuinka vakava tämä kaikki on. Mutta et kuule tästä valtamediassa. Heidän tarinansa on, että "kaikki on kunnossa", ja he ovat siitä kiinni.
Lähteet:

Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: