Sivut

perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet Historia: Israel, "Varsovan gheton Myytti"
Phoenix on noussut holokaustin tuhkasta, uusi Varsovan gheton on syntymässä


Varsovan gheton, lopullinen kuvaVarsovan gheton, lopullinen kuva


Tänään, on 1. tammikuuta 2014. Olemme kaukana Israelin vuoden puolivälissä kauhua festivaali, kun Israelin media on täynnä artikkeleita WWII, perusta valtion ja tarinoita kaatuneiden sotilaiden. Silti, kun etsivät avoimen internetkioski märkä, kylmä, ja juon La Paz, löysin kolme artikkeleita Varsovan gheton kansannousu linkitetty Haaretz etusivulle.

Muisti HolesMuisti Holes 
Not Just Another Holocaust Kirja

Kaksi heistä oli vastauksia, joka oli kutsunut minun huomiota, joka oli otsikoitu "Varsovan gheton Myytti." Se oli kirjoitettu Eli Gat, selviytyjä.
"Uusi vuosi, uusi historia, sama vanha muisti reikiä, +", ajattelin, "Israel uudelleenkirjoittaminen historiaa uudelleen."
Ei ole holokaustin päivä Israelissa
Ei ole holokaustin päivä Israelissa virallisesti, maa muistetaan holokaustin ja sankaruus muistopäivänä. Israelin ulkopuolella, "sankaruudesta" osa nimi on usein unohdetaan, vielä, elektroniikkateollisuuden ja sementti seinät ympärillä sionistivaltion, sankaruus on hyvin korostuu.
Ei ole muuta vaihtoehtoa; tämän institutionaalisen juhla kuoleman olisi sietämättömän tukahduttava toisin. Vaikka virallisesti kattaa useita tapahtumia, sankaruus tarkoitetaan lähinnä Varsovan gheton kansannousu.
Nimi "Varsovan gheton" on juutalainen. Natsit olivat perustettiin lokakuussa 1940 "Jüdischer Wohnbezirk" tai "Wohngebiet der Juden", sekä kääntää nimellä "Juutalainen kortteli." Termi "ghetto" käytti ensimmäisenä Venetsiassa kuvaamaan alueelle, jossa juutalaiset pakko elää, nykyään, sitä käytetään viitaten kaupunginosa pääasiassa käytössä tiettyyn ryhmään.
Varsovan gheton oli suurin kaikista juutalaisten ghettojen natsien miehittämässä Euroopassa toisen maailmansodan aikana. Se perustettiin Saksan kenraalikuvernööri Hans Frank 16. lokakuuta 1940. Pian sen perustamisen jälkeen, ghetto väkiluku oli 400000 henkilöä, joista noin 30% Varsovan asukkaiden kun se oli vasta 2,4% kaupungin alueella.
Ghetto oli jaettu kahteen alueeseen "pieni ghetto," asuu rikkaita juutalaisia ​​ja "suuri ghetto", jossa köyhät elivät; molemmat yhdistää kävelysilta. Seuraavat 16. marraskuuta ghetto suljettiin piikkilanka päällä seinään.
Aseistettujen vartijoiden huomaamatta se, päässeiden voisi ammutaan. Jako ghetto osaksi taloudellinen luokkiin ei ole rento, sisäiseen hallintoon alueella suoritettiin "Judenrat" (juutalainen neuvosto) johtama "Ältester" (vanhin). Tämä hallintoelin oli läheinen työtoveri natsien kanssa siinä määrin, että sitä voidaan pitää jatkeena natsien hallintoa.

Joseph GoebbelsJoseph Goebbels Goebbelsin Power of Propaganda

18. tammikuuta 1943 jälkeen lähes neljä kuukautta ilman pakko karkotuksia, saksalaiset tuli Varsovan gheton päätti suorittaa yhden. He katsoivat kuitenkin, vastus, että paheni pitkän taistelun. Lopullinen taistelu alkoi 19. huhtikuuta 1943, kun useita tuhansia natsien joukot astuivat ghetto. Niiden lähestymistapa oli järjestelmällistä, tuhoamalla kaikki rakennukset, lohko kerrallaan. Merkittävää vastusta päättyi 23. huhtikuuta, ja kapina päättyi virallisesti 16. toukokuuta, jossa purkaminen suuri synagoga Varsova. Viralliset natsien raportissa vaatinut yli 56000 uhreja.
Tämä taistelu on lähde "sankaruudesta" nimissä Israelin muistopäivänä. Survivors nyt väittävät, että paljon siitä, mitä Israelin tarinoita kansannousun on vain propagandaa.
Kaunistelemaan Historia
Voitteko kuvitella varttuvat paikka, jossa kaikki opettajat pitää sanoa, että isovanhemmat-tai kuin lapsi istuu vieressäsi-tehtiin saippuaa? Ymmärrätkö, mitä tällainen lapsi näkee, kun hän käyttää saippuan? Voitko ymmärtää, mitä tapahtuu, kun hän huomaa myöhemmin elämässä, että ei ihmisen geenejä koskaan löydetty näissä saippuapalat? Voit ymmärtää, mitä hän tuntee todettuaan, että kaikki oli paha emotionaalinen manipulointi suorittaa ohjaus-friikki järjestelmä kiinnostunut pitämään sen kansalaisten pelästynyt ikuisesti?

Natsien leirit SaippuaNatsien leirit Saippua Goebbels Power of Propaganda

Israelin holokaustin päivän tapahtumia, Varsovan gheton kansannousu oli suunniteltu vastapainoksi pyritään antamaan jonkinlaista toivoa muuten sietämätön päivä. Nyt se osoittautui toisen saippuan yrittää peitellä historiaa.


Valkoinen Pesu sotarikoksiaValkoinen Pesu sotarikoksia
Tiesitkö?  Plagues Israelin Kahvi Animaatio

Myytti
Tässä todellisuudessa Eli Gat artikkeli on erittäin tärkeää. Kuvittele Hitlerin veljenpoika kirjoittamisesta. "Hän on antisemiitin" sionistien sanoisi ja lisää, "Hän kirjoitti sen puhdistaa setänsä maineen."
Eli Gat on juutalainen perhe sivuston, Israelin kansalainen, ja entinen IDF upseeri. Hän sanoo, että Varsovan gheton kansannousu oli myytti. Hakeviin muuten pitäisi puhdistaa suunsa saippualla.
"Noin 50000 ihmistä jäi ghetossa, he säästyivät kuolema tuolloin, koska he olivat taitavia ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet saksalaisissa tehtaissa ja sen ulkopuolella ghetto. Nämä ihmiset eivät koskaan ajatellut kapinaan, he ajattelivat selviytymistä.
"Vain pieni joukko nuoria kapinaan, joiden koko ja pyrkimyksiä täytettiin myyttisen mittasuhteet Israelissa jälkeen valtio on perustettu vuonna 1948. Vielä tärkeämpää on, kapina, joka alkoi 19. huhtikuuta 1943 ristiriidassa selviytymisstrategiaansa massojen juutalaiset, jotka jäivät ghetto.
"Ajatus kapinan ja aseellisen sodankäynnin jibed kanssa eetos prestate juutalaisen yhteisön Palestiinassa ja nuoren kansakunnan. Se liioittelee aktivisti osa työväenliikkeen - Ahdut Ha'avoda puolueen ja sen tytäryhtiöiden kibbutz liikkuvuus - joka myös vahvistetut väittävät kansannousun samalla tukahduttaa muistin muiden liikkeiden osallistui, kuten Bundists, kommunistit ja oikea- siipi Revisionistit.
"Kansannousu oli myös paisuttaa hämärtyminen numerot: useissa Saksan kuolonuhrien määrä ghetto taistelijoita ja pituus kansannousun. Ensimmäisessä teokset juutalaisten joukkotuhon jälkeen kirjoittajat puhui satoja saksalaiset tappoivat. Mutta päivittäiset raportit lähetetään ulos komentaja, joka tuhosi ghetto myöhemmin tuli ilmi. Näiden kertomusten pohjalta SS Gen Jurgen Stroop, jota kukaan kysymyksiä, 16 saksalaista kuoli taisteluissa. Kun nämä raportit paljastui, alkuperäinen kirjoituksia kansannousun jätettiin pois ja koskaan mainita.
"Toinen hämärään luku on joukko ihmisiä, jotka osallistuivat kansannousun, ... professori Israel Gutman, joka osallistui kapinaan ja kirjoitti kirjan jälkeen tekemässä erillistä tutkimusta, laittaa numero vain 350.
"Vain kaksi päivää kovaa taistelua ... Olimme kaikki avuttomia, järkyttynyt hämmennystä. Kaikki suunnitelmat pilalla. Meillä oli haaveillut viimeinen taistelu, jossa tiesimme, että voidaan voittaa vihollinen, mutta ne maksaa paljon verta. Kaikki suunnitelmat pilalla, ja ilman muuta avaamista päätettiin: Meillä jättäisi. Se ei ollut enää mahdollista taistella ...
"Niinpä kysymys ei ole koskaan otettu esille: Mikä oikeus ei pieni ryhmä nuoria on päätettävä kohtalosta 50000 juutalaiset Varsovan gheton?" Artikkelissa viimeiset sanat, hän kiteyttää kauhu sionistisen eetos. Mikä oikeus on sionistien asettaa itsensä juutalaisuuden?
Zion Vastauksia
Olin yllättynyt nähdessäni artikkeli julkaistiin vakavin sionistisen sanomalehdessä. Kaksi vastausta se olisi yritetty korjata vahinkoja. "Vahinko" on keskeinen kysymys.
Israel myöntää, että holokausti on oikeutuksensa. Sillä ei ole väliä mitä siellä tapahtui, virallinen versio johti YK: n Partition päätös ja epätäydellinen itsenäisyysjulistukseen Israelin valtion. Silti, Neturei Karta n (ultra-ortodoksinen juutalainen ryhmä) sivusto näyttää asiakirjoja vastuun selkeyttäminen juutalaisten johtajien aika kiistaton. Tässä yhteydessä toiminnasta Judenrat olivat myös ilmeinen. Adam Czerniaków oli vanhin Ghetto Varsova, tietoinen hänen on osa natsihallinnon ja petturi laumaansa, hän teki itsemurhan.
Kohta on yksinkertainen. Tuhota holokaustin kerronnan ja Israel tuhoutuu. Nyt kerronta tuhotaan sisältäpäin.
Tämä tekee vastauksia artikkeli vielä yllättävämpää. Yksi heistä oli Moshe Arens, entinen vanhempi johtaja Likud puolueen. Odotetusti, hänen pala on oikeus "Varsovan gheton kapina ei ole myytti."
Silti hän sanoo "Historioitsijat olisi korjannut liioiteltu kerronta kehittyi Israelissa noin juutalaisten kapinan Varsovan ghetossa", joilla tuetaan epäsuorasti väitteen alkuperäinen artikkeli.
Toinen vastaus oli historioitsija Havi Dreifuss, ja oli "Älä minimoida Varsovan gheton kapina."
Hän arvostelee joitakin numeroita lainaama Gat, mutta tunnustaa myös "Eli Gat suorittaa palvelun, mutta syyttää osallistujat kansannousun kuolemasta kymmeniä tuhansia ghetto asukkaita on vääristää historiaa ja moraalin."
Toisin sanoen, Israel myöntää, että sen kerrontaa Varsovan gheton kansannousu on myytti, villi liioittelua pieni tapahtuma tunnustettu ja ilmoittamien natsit itse.
Phoenix on noussut holokaustin tuhkasta, uusi Varsovan gheton on syntymässä. Israel on sen nimi.



Mr. Roy Tov on yksi usein osallistujien neljäs Media.

Loppuviitteet

+ Historia Memory Holes
Jotta hallitus manipuloida kansalaisiaan helposti, niiden on sivuuttaa historiaa.
George Orwell kuvattu "Memory Holes" mekanismeja muuttamista tai katoaminen ei-toivottuja asiakirjoja, valokuvia, selostukset, ja muut tallenteet.
"Samanlaisia ​​rakoja olemassa tuhansia tai kymmeniä tuhansia koko rakennuksessa, ei vain joka huoneessa, mutta lyhyin väliajoin jokaisessa käytävällä. Jostain syystä he olivat lempinimeltään muisti reikiä. Kun kukaan tiennyt, että asiakirja johtui hävitettäväksi, tai vaikka kukaan nähnyt romu jätepaperia valehtelee, se oli automaattinen toiminta nostaa läppä lähimmän muistin reikä ja pudota se, jolloin se olisi pyörähti pois lämpimässä ilmavirrassa valtavaan uuneihin, jotka oli piilotettu jonnekin sopukoissa rakennuksen ", hän kirjoitti.
Tämä mahdollistaa kirjoittaa historiaa uudelleen. Hän kuvailee, kuinka jälkeen, kun hallitus oli luvannut, että suklaa annos ei laske alle 30 grammaa viikossa, annos pienennettiin 20 grammaa viikossa. Siten historiallinen ennätys takaisin kysymys Times-sanomalehden tarkistetaan sisältää ilmoituksen, että vähennys on 20 grammaa saattaa pian olla tarpeen, tai että suhde on 15 grammaa, olisi pian kasvoi 20. Jälkeen muutos historian suoritetaan, historiallinen ennätys on heitetty muistiin reikään.
Naurat sinisilmäisyys Orwellin britit? Oletko perehtynyt "Wikipedia, vapaa tietosanakirja, että kuka tahansa voi muokata?" Se on orwellilaista muisti reikä.
Katso Israel Peruuttaa Aiemmat lokakuu 2013 peruuttaminen History opetusministeriö.
* "Holokausti" on väärä termi tapahtumien osissa Eurooppaa toisen maailmansodan aikana haluan todeta eroista "Sho'a." "Holokausti" on uskonnollinen sana ilmaiseva yhteensä polttaminen uhrinsa Jumalalle. Ei edes Israel väittää, että tämä tapahtui Euroopassa.
Peräisin kreikan, "holokausti" kääntää Raamatun "" Ola ". Heprean" Sho'a "tarkoittaa nykyään samat tapahtumat Euroopassa ja näyttää kolmetoista kertaa Raamatussa kanssa merkityksiä" onnettomuus ja tuhoa "," aavikko, "ja" raskas pilvi ja myrsky. "
Kuva on otettu vuonna joulukuu 2013 myrsky, pahin Lähi-idässä yli vuosisadan. Juudean autiomaassa nämä kolme näennäisesti toisiinsa termejä tuli yksi todellisuus. Lähes aina kuiva uoman tulvien alla raskas pilvi ja tuo katastrofi.
+ Historia Memory Holes
Jotta hallitus manipuloida kansalaisiaan helposti, niiden on sivuuttaa historiaa.
George Orwell kuvattu "Memory Holes" mekanismeja muuttamista tai katoaminen ei-toivottuja asiakirjoja, valokuvia, selostukset, ja muut tallenteet.
"Samanlaisia ​​rakoja olemassa tuhansia tai kymmeniä tuhansia koko rakennuksessa, ei vain joka huoneessa, mutta lyhyin väliajoin jokaisessa käytävällä. Jostain syystä he olivat lempinimeltään muisti reikiä. Kun kukaan tiennyt, että asiakirja johtui hävitettäväksi, tai vaikka kukaan nähnyt romu jätepaperia valehtelee, se oli automaattinen toiminta nostaa läppä lähimmän muistin reikä ja pudota se, jolloin se olisi pyörähti pois lämpimässä ilmavirrassa valtavaan uuneihin, jotka oli piilotettu jonnekin sopukoissa rakennuksen ", hän kirjoitti.
Tämä mahdollistaa kirjoittaa historiaa uudelleen. Hän kuvailee, kuinka jälkeen, kun hallitus oli luvannut, että suklaa annos ei laske alle 30 grammaa viikossa, annos pienennettiin 20 grammaa viikossa. Siten historiallinen ennätys takaisin kysymys Times-sanomalehden tarkistetaan sisältää ilmoituksen, että vähennys on 20 grammaa saattaa pian olla tarpeen, tai että suhde on 15 grammaa, olisi pian kasvoi 20. Jälkeen muutos historian suoritetaan, historiallinen ennätys on heitetty muistiin reikään.
Naurat sinisilmäisyys Orwellin britit? Oletko perehtynyt "Wikipedia, vapaa tietosanakirja, että kuka tahansa voi muokata?" Se on orwellilaista muisti reikä.
Katso Israel Peruuttaa Aiemmat lokakuu 2013 peruuttaminen History opetusministeriö.
* "Holokausti" on väärä termi tapahtumien osissa Eurooppaa toisen maailmansodan aikana haluan todeta eroista "Sho'a." "Holokausti" on uskonnollinen sana ilmaiseva yhteensä polttaminen uhrinsa Jumalalle. Ei edes Israel väittää, että tämä tapahtui Euroopassa.
Peräisin kreikan, "holokausti" kääntää Raamatun "" Ola ". Heprean" Sho'a "tarkoittaa nykyään samat tapahtumat Euroopassa ja näyttää kolmetoista kertaa Raamatussa kanssa merkityksiä" onnettomuus ja tuhoa "," aavikko, "ja" raskas pilvi ja myrsky. "
Kuva on otettu vuonna joulukuu 2013 myrsky, pahin Lähi-idässä yli vuosisadan. Juudean autiomaassa nämä kolme näennäisesti toisiinsa termejä tuli yksi todellisuus. Lähes aina kuiva uoman tulvien alla raskas pilvi ja tuo katastrofi.

Sho'a Juudean autiomaassaSho'a Juudean autiomaassa
joulukuu 2013 Storm
Katso  Lumimyrsky Luo Tomato Crisis


http://www.roitov.com/articles/warsaw.htm

Ei kommentteja: