Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014


Thaimaan armeija toi tankit pääoman

Thaimaan tilanteesta ) - Tonight (6-1), sarja raskaan sotilaallisia voimavaroja pannaan pääkaupungissa Bangkokissa. Tilanne tekee paljon ihmisiä ei pelosta, mutta Thaimaan armeija vakuutti, että tällainen toiminta vain "valmistautua paraati, kun armeijan päivä 18-1".

Thaimaan asevoimat aikoo ilmoittaa sotilaallisen raskaan kaluston, kuten tankkeja ja tykistöä Prachin Buri pääkaupungissa yöllä 6-1.
Sitten lisää aseita Saraburi, Lop Buri ja Chon Buri ja Bangkokin vastaavasti keräsi noin valmis paraati sotilaalliseen laitokseen tulossa.
Ulkonäkö sarjan tankit ja raskaita aseita kaduilla Bangkok tekee monet ihmiset ajattelevat sotilasvallankaappauksen 2006.
Ulkonäkö sarjan tankit ja raskaita aseita kaduilla Bangkok tekee monet ihmiset ajattelevat sotilasvallankaappauksen 2006.
Ulkonäkö sarjan tankit ja raskaita aseita kaduilla Bangkok olisi tehnyt monet ihmiset ajattelevat sotilasvallankaappaus. Song lausunto sotilaallinen jossa ihmisten ei pitäisi korostaa.
Siirto puolustustarvikkeiden ja tykistö olivat suunnitelleet viime viikolla. Aluksi siirtoaika on kiinteä ja ensi viikon alussa, mutta aika on ajanut aikaisemmin välttää hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia määrä seuraavana päivänä 13-1.
Samana päivänä, oikeusministeri Chaikasem Nitisiri Thaimaa kehotti ihmisiä pysymään poissa aktiivinen "suljettu Bangkok" johtajat uudistaminen komission Kansan Demokraattisen Suthep Thaugsuban aloitettu. Hän varoitti Chaikasem Nitisiri osallistua tapahtumaan, jota hän kutsui "väärä" Tämä on lainvastaista ja niistä rangaistaan ​​jopa 20 vuodeksi vankilaan.
(Työntekijät)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetä osoitteeseen:banbientap@nguyentandung.org

Ei kommentteja: