Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014


Monet fanit olivat lankaan joukkoja taistelussa U19 Vietnam

Sosiaalinen ) - Monet raivoissaan fanit viettää 10-kertainen määrä alkuperäinen hinta, mutta ei nähdä U19 Vietnam yhdistymisen ottelupäivänä lippuja he ostavat on 6.1 väärennettyjä lippuja ...

Vuonna välisessä ottelussa Vietnam U19 - U19 AS Roma, oli tuhansia joka ei päässyt kentältä järjestäjät (BTC) tuomioistuimet päättävät Unified suljettu. Näistä suurin osa on ihmisiä, joilla on rahaa hinta 10 kertaa suurempi kuin alkuperäinen hinta. Niin, ne hakkaa turvautua tuomioistuinten ja poliisivoimien uuden "kapinallinen" on.
Anh Hoang Son sanoi: "Jouduin viettämään 450000 ostaa lippuja katsomoissa C (kustannukset ovat 50 tuhatta euroa), mutta pihkanhallintamenetelmiä vakuuden täällä on vanha, eikä kentällä."
Monet fanit olivat lippuja, mutta ei saanut nähdä golf pelataan U19 Vietnamissa.
Monet fanit olivat lippuja, mutta ei saanut nähdä golf pelataan U19 Vietnamissa.

Ei vain raivoissani ostaa väärennettyjä lippuja, tuhannet fanit lippuja osoittautunut myös erittäin tyytyväinen ei nähdä BTC pihalle, ja ne on reagoitava uuteen jalkapallokenttä on tullut puoliväliin saakka alkupuoliskolla.
On ehdotettu, että yhtenäinen MOF ilmoitti piha pihalle mahtuu vain 16000 ihmistä on tapa lentoaseman enemmän lippuja ja "varma". Joten, uusi johtaa monia, jotka eivät vieläkään ole lippuja peliin. Puhumattakaan, BTC Unified kirpparilla faneille lippuja rajoilla, kun taas tippua "näyttää", niin paljon lippuja myydä (?!).
Talking People Vietnamin, Mr. Tran Dinh Huan - Unified Management piha, sanoi: "VFF lähes 16000 lippua vain luovutti meille ja me vastaamme vain jakelevat lippuja faneille. Ne, jotka eivät ole lippua lentokentälle, koska he saapuivat myöhässä, mutta sitten olemme ratkaisseet ne täynnä itsevarmuutta. Entä ne, jotka eivät ole pelin, koska ostavat väärennettyjä lippuja, meillä ei ole vastuuta ".
Kysyttäessä miksi koskaan Unified pihalla mahtuu 25000 ihmistä, mutta nyt se on vain kapasiteetti on 16000, hänen managerinsa selitti: "Olemme uuden yleisurheilu seurata laajentaa kapasiteettiaan Unified merkittävästi vähentynyt. "
Silti hänen tulkintoja vaikea pomo voi silti miellyttävä faneja, koska jokainen ajattelee yleisöä tuli ensimmäinen ottelu vähintään 20000 ihmistä, ei vain 16000. Joten määrä tuhansia katsojia kentällä on vielä niin missä?
Tunnettu entinen Unified pihalla ollut tilanne ei tarvitse lippuja, mutta monet ihmiset vain antaa rahaa ihmisille, jotka voivat kontrolloida on lippuja.
(Vietnam People)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetä osoitteeseen:banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: