Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Todellinen vahinko Kiinan keskitetyn sotilasjohdon

Military Maailma ) - On 7.1, Kiina kiisti tiedotusvälineissä että maa laatii komentorakenne yhteisiä taistelujoukkojen parantaa koordinaatiota eri järjestelmän osia puolustusjärjestelmä.

Kiina Daily Englanti versio viime viikolla sanoi hallitus perustavat yhteisen johtamisjärjestelmän mukaisesti "asianmukaista" ja on toteuttanut pilottiohjelman.
"Mitä tämä kysymys, puolustusministeriö vahvisti edellä mainitut tiedot on perusteeton" - Kiinan puolustusministeriö sanoi verkkosivuillaan.
Ihmisten jokapäiväistä - äänitorvi Kiinan kommunistisen puolueen ja Global Times julkaisi myös samana päivänä kieltää edellä mainittuja tietoja vedoten nimeämätön lähteistä puolustusministeriö. Sen sijaan Kiinan puolustusministeriö julkaiseman ihmisten jokapäiväistä raportoi verkkosivuillaan.
Kiina on viime vuosina nopeasti päivitystä sotatarvikkeita kuitenkin sotilaallinen analyytikko sanoi, että toimintojen yhdistämisen ja torjumiseksi johtamisjärjestelmä on monimutkainen haaste suuri.
Aiemmin alueellisten sotapäälliköiden on laajat valtuudet hänen voimansa, armeijan yksiköitä on korkea autonomia, se on vaikea toteuttaa keskitetyn valvonnan koordinoimaan käytettävissään uusien asejärjestelmien tehokkaasti.
Puolustusministeriön tiedottaja Yang Yujun Kiina - tiedotteessaan viime vuoden marraskuussa - sanoi, että perustaminen järjestelmän yleistä Combat Commander vaatimukset. "Olemme aktiivisesti tutkii tätä asiaa" - Mr. Yang sanoi.
Lue lisää uutisia

Intia: "Seksi avioliitto on moraalitonta rahaa"

Sadat militantteja antautumaan Syyrian armeijan

Korean henkilökunnan muutokset jälkeen puhdistus

Thaimaan oppositiohallituksen päätöksentekoon "menettää kasvonsa"

Johtajuutta "Kiina Railway" iso itsemurhan, koska velkaa

Thaimaa: Armeijan tankit toi Bangkokissa

RO huhuja täti Kim Jong-un itsemurhan

Monet palaset elinten putosi taivaalta, Saudi-Arabia


 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetä osoitteeseen:banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: