Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014


Mysteeri korealaiset Hanoi (osa 1)

Sosiaalinen ) - Hän voi palvella Korean nimi on Park-su-ha ja saajan nimi Vietnam (27 vuotta), soikea kasvot, silmäluomen silmät, kalpea iho tuore hymy Vietnam sanoa jokaisen lauseen ääntely: "Vietnamissa maali, mutta Pjongjang silti enemmän.Vietnamin kuuma, mutta Vietnamin erittäin mukava ja ystävällinen ... "tekee kuuntelija voi auttaa, mutta nauti nauraa ...

Mysteeri korealaiset Hanoi
Mysteeri korealaiset Hanoi
Vaikeuksia löytää korealaiset
'Ve koskaan lukenut, koskaan oppia ei niinkään maasta, pohjoiskorealaiset, mutta todella vuorovaikutuksessa ja on todellista kokemusta ihmiset tässä maassa, tulos on vertaansa vailla.
Johtuvat että uteliaisuus, etsimme syödä Korean merivoimien Ha Thanh yhteen paikkaan, joka on Pohjois-Korea Ravintola Ryu Gyong sijaitsee Tran Thai Tong Street - Cau Giay - Hanoi ja Pjongjang Ravintola klo 28 Nguyen Thi Dinh - Cau Giay - Ha Noi.
Vastoin alkuperäistä ajattelua, Ravintola Pohjois-Korea Ryu Gyong, ravintolapäällikkö Trac hänet yli 40-vuotiaita, pieni elin, valkoinen iho, kaksinkertainen silmäluomet smile mutta erittäin ystävällinen Vietnam pääoman ei "rikas", joten vaikka Mielelläni auttaa, hän oli avuton ennen kuin kaikki ele raajat.
En tiedä mitä tehdä, ainoa tapa, jolla hän johtaja "söpö" Luulen tulkittava, puhelinnumero Vietnam kantapään kautta. Se on määrä tulkkeja ravintolan avustaja, mutta hän on palannut "loputtomiin."
Syy Sanon tämän, koska sen jälkeen lähes 5 päivää sinnikkäästi läpi puhelimen yhteystiedot eivät ole nähneet häntä kuule kone kääntäjä. Ply 5-7 kierrosta ei tavannut häntä, mutta vartija ravintolassa sanoivat vain satunnaisesti vierailla hänen uusi kääntäjä.
Pjongjang ostoksia 28 Nguyen Thi Dinh - Cau Giay - Ha Noi
Pjongjang ostoksia 28 Nguyen Thi Dinh - Cau Giay - Ha Noi
Kaikki epäonnistuivat, minun täytyi löytää toinen korealainen ravintola Hanoi Serendipityn.Mutta onni ei tunnu minulle uudelleen. Keski-ikäinen nainen, joka omistaa ravintolan on naamalla ja vaativat jatkuvasti etsivät johtaja, neuvonantaja, tulkki cum Pjongjang ravintola, mutta puhelin on aina tilassa "utelias pikku te ". Hän vain hymyili ja sanoi anna minulle puhelinnumerosi onnistuin yhteyttä ja järjestää uusi kokous ...
Masentunut meneillään olevan puhelun aikana niin ei ole käännetty, törmäsin mies Vietnamin ulkopuolella on noin 40 askeleen päässä ravintola. Näin juuri tämä henkilö vilkutti nopeasti suojella, sitten kävelin hätäisesti alas portaita ja avaimen moottori mennä jonnekin. Yhtäkkiä tuntuu vähän oudolta, olen kiiruhti miehelle kysyi ...
Osoittautunut noloa muutaman sekunnin, mies nimeltä Lähi hymy ja nopeasti vahvistettiin johtaja, neuvonantaja, tulkki cum Pjongjang ravintola. Hän sanoi korealaiset ne ovat salaisia ​​ja eivät halua kiertämiseen, joten jos teet ostoksia sisällä en voi jatkaa.
"Ei ole mitään erityistä syytä ollenkaan, vain osa luontoa ja ihmisten, heidän kulttuurinsa vain.Korealaiset ovat hyvin salainen, he eivät pidä esityksen piirustukset, meluisa, pröystäilevä.Heidän työnsä, ja he eivät halua kenenkään selvittää liikaa, liian syvä heille.
Esimerkiksi ennen kävellä, Vietnam Television (VTV) ja ilmaisi myös halu tehdä ilmainen 30 minuutin elokuvan Korean ravintola, myös lähes mainonnan muoto, mutta en saa jatkaa , älä.Asiakkaat täällä voi ruokailla mukavasti valokuvataan, mutta kuten toimittajat, reportterit tai kyseenalaistaa ihmiset haluavat sitä ei tulla kuvatuksi. Korealaiset ovat niin, että "- hän jakaa keskitetysti.
Mukaan Trung, ymmärtää entistä paremmin ihmisen kulttuuria Korean kansan, haluan nauttia tästä ruokalaji kerrallaan, lisäksi asema asiakkaani on mukava puhumisen ja kääntyi filmien.Lähi kuuntele minua, jätän Pjongjang ravintola ja seuraavana päivänä nimitykset tulevat takaisin ...
Korealaiset mysteeri
Pjongjang takaisin kauppaan seuraavana päivänä, olin tyttö Korean kaunis bow tyytyväisiä Vietnam muutaman lauseen päässä ovesta, yhdessä säteilevä hymy voisi enempää.
Pjongjangissa ravintolassa asiakkaat pakattu ruokapöytä istuu
Pjongjangissa ravintolassa asiakkaat pakattu ruokapöytä istuu
Baareja tungosta kuin luulin, kun pöytä on lähes täynnä. Kaikki asiakkaat ovat Korean ja näytti yksinäinen, kun minusta tuli Vietnamin vieraille vain. Tyttö käveli minua kohti kantaen valikot ja opaskirja istuimet, sitten esitteli sarjan Vietnam ruokia vaikea tie.
Kun olet valinnut muutamia ruokia ole kovin erilainen korealaisia ​​ruokia, käännyin kysyä hänen henkilökuntansa. Korean tyttö nimeltä Park-su-ha ja saajan nimi Vietnam soikea kasvot, silmäluomen silmät, kalpea iho tuore hymy puhua Vietnam jokaisen lauseen jaarittelun:
"Synnyin vuonna 1988, tulet Vietnamiin 2 vuotta. Vietnamissa maali, mutta Pjongjang silti enemmän. Vietnamin kuuma, mutta Vietnamin erittäin mukava ja ystävällinen ... "yhtäkkiä sai minut nauramaan ennen sanonta näyttää erittäin rehellinen ja hänen viattomuutensa.
Korean tyttö nimeltä Park-su-ha ja saajan nimi Vietnam
Korean tyttö nimeltä Park-su-ha ja saajan nimi Vietnam
Huong kertoi, oppiminen Vietnam erittäin vaikeaa, mutta prosessin läpi istuminen Pjongjangissa Restaurant myös tutumpi. Päivästä Vietnamiin, Huong ja henkilöstön kaupassa ei ole vielä ehtinyt pelata paljon, vain ollut Halong Bay ja vierailla Hoan Kiem.
"Olen työskennellyt täällä ovat hyvin tiukka hallinta. Minne mennä, mitä tehdä ja hän on saada lupa hallintaa. Päivittäistä työtä lasten palvelemme ravintolassa ja laulaa iltaisin kävijät kuulla.Tyypillisesti musiikkia minun ostoksia alkaa klo 19:30 ja päättyy klo 20h "- Huong sanoi.
Välistä keskustelua minulle ja kuinka paljon nopeammin tapahtuvat 1 minuutti. Kun olin kääntynyt useita kysymyksiä, jotka liittyvät maan, mutta pohjoiskorealaiset hylkäsi hänen herkkä ja tekosyitä voi puhua pitkään, koska vastaanotossa raportoimaan ...
Esitykset tytöistä Pjongjangissa Korean Restaurant
Esitykset tytöistä Pjongjangissa Korean Restaurant
19:30, rummutus, musiikki soi kiireinen. Tytöt ovat molemmat edelleen palvelevat henkilöstön pukeutunut univormut yhtäkkiä vaiheessa. Ne jaetaan kahteen varajäsenen top, top asiakaspalvelu, top ylös seisoo korokkeella laulaa.
Valmistuttuaan post ne vaihtaa puolta, takaisin ylös laulu ja jotka palvelevat edelleen. Korean kappaleet ovat melko kiireinen, iloinen, että monet korealaiset Matkailijalle seurata.
He jättivät pöytä, käveli vaiheessa elokuva, valokuvaus ja suosionosoitukset hyväksyntää.Jotkut miehet katse kohti vaiheessa ja hiljaa nyökkää eleitä kunkin tyttöjä. Yksi tytöistä laulaa, vain muutaman askeleen pois lavalta vuorovaikutuksessa yleisön kanssa henkiset silmät ymmällään, kiehtoi. Huoneeseen noin 30m2 mutta vain tunnu valtava maa Korean on näkyvissä selvä ...
Monet korealaiset poistua pöydästä, lavaa kohti elokuva, valokuvaus ja osoitti suosiotaan
Monet korealaiset poistua pöydästä, lavaa kohti elokuva, valokuvaus ja osoitti suosiotaan
Vain noin 5-7 tytöt, mutta tarpeeksi työtä osa-aikaisesti, vain toistaa sen, vain voittaa rummut, vain tarjoilija, vain siivota vain istuu. Kävellessä, tanssia jatkuvasti mutta kukaan ilmaantui ja väsynyt huulet aina hymyilevä. He osoittivat luonteeltaan samanlaisia, mutta erittäin ammattimaista aina kameran linssi osoittivat häntä ...
Jatkuu ...
(One World)

Ei kommentteja: