Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014


Vietnam Asiat meidän pitäisi oppia Pohjois-Koreasta

Korean tilanne ) - On 100 tietoa, kuvia lähetetty Korean maailmaa, jopa 80% on peräisin Länsi lehdistön tai maissa, jotka ovat vihamielisiä korealaiset kutsuvat - huonoja uutisia juuri sanoi, vai ei olla siellä. Korea itsessään on hänen kuva otettu ulkona, niin helposti johtaa vääriin tunnustamista.

"Erityisesti, huomaan, että arvioidessaan Korean kansakunta tarvitsee rauhallinen huomioon ja kysyä:" Miten voimme tehdä nyt, koska ne? "- Suurlähettiläs Le Quang Ba sanoi.
- Hyvä suurlähettiläs, Pohjois-Korean kuva tänään tunnetaan lähinnä voimakkaampi maanpuolustus, mutta sosiaalinen elämä on vaikeampaa. Näkökulmasta suurlähettiläs, Korean haluaisimme todellakin?
- On totta, että jos vain lukea sanomalehteä Korean ulkopuolella tuntui hyvin nälkäinen, uupunut.
Mutta monet valtuuskunnat Vietnamissa ja muissa maissa, kun Pohjois-Korean ovat yleisiä tunteita: Epäilemättä Pohjois-Korea takaisin tällaisen kehityksen. Infrastruktuuri Korean kehittää, heillä on metro vuosikymmenten takaa, katujen tilava, puhdas ja on monia monumentaalisia rakennuksia.
Pohjois-Korea
Ne ovat kaikki suunnitteluun kaupungin. Korea stadionin 4 kertaa Vietnamin My Dinh stadionilla.Se puhuu ulkopuolella. Ja esityksiä heidän taiteensa on todella ihailtavaa.
Mielestäni ongelma tästä tietoa. Esimerkiksi on 100 tietoa, kuvia lähetetty Korean maailmaa, jopa 80% on peräisin Länsi lehdistön tai maissa, jotka ovat vihamielisiä korealaiset kutsuvat - huonoja uutisia juuri sanoi, tai eivät ole on tuolla. Korea itsessään on hänen kuva otettu ulkona, niin helposti johtaa vääriin tunnustamista. Erityisesti näen, että tarvitsee rauhallinen harkintaa ja esittää kysymyksen: "Miten voimme tehdä nyt, koska ne?"
- Hänen mukaansa Missä ovat alueita, jotka merkittävä Koreassa?
- Heidän tilanteensa oli nyt kotelon ulkopuolella, samanlainen kauppasaarto Vietnam vuosikymmeniä sitten. Mutta tällaisissa olosuhteissa, he silti kehittynyt infrastruktuuri, ja erityisesti teknologian että hienostunut taidetta niin ne olivat hyvin vaikuttavia. Mielestäni on myös jotain ajateltavaa.
- Äskettäin artikkelin British uutistoimisto Reuters kommentit, aikakausi-Koreaan nuori johtaja Kim Jong-un on ollut nopea kasvu rakentamisessa, paitsi kaupunkialueilla, mutta jopa maaseudulla. Ambassadors yleisiä kommentteja?
- Kommentit ovat aivan oikeassa. Nopeus rakennus on levinnyt paitsi Pjongjangissa ja muissa suurissa kaupungeissa, mutta myös maaseudulla. Tilaisuus menen maakuntien ja paikallisten nähdään yleisen tien, silta asuminen ovat nousee kaikkialla.
Uudisrakennus 2012 takaisin enemmän kuin edellisellä kaudella, myös monumentaalinen teoksia maine ja vesipuisto, ratsastus alue. Oikeasti, en ole koskaan nähnyt tai ollut alueen kauniimpi ja painoarvoa. Ne ovat hyvin suuria, suuri ja moderni. Jos kävely naapurustossa Pjongjangissa ja Pohjois-Korea eivät näe sanaa jokainen ajattelee, että ne ovat tietyissä länsimaissa.
- On hämmästyttävää ...
- Sinun tunteet ovat samoja ihmisiä saapumisen jälkeen Koreassa. Ennen saapumistaan, he ajattelivat Korea oli erittäin köyhä maa ja kurjuutta, ihmiset ovat aggressiivisia. Mutta se on, koska he eivät suoraan Koreaan. Hänen isänsä oli "tuhat sanaa show". Jos saamme tietoa epäsuorien lähteistä, olisi hyvin poikkeama.
Mutta yksi asia on erityinen Koreassa vain tietää missä ne menevät oikeassa, mutta ei voi päätellä kaiken kaikesta. Varsinkin noin järjestyksen tai heidän päätöksensä. Ne ovat hyvin monipuolisia ja on paljon muutoksia. Menee takaisin kysymykseen Reuters sanoi, oikeastaan ​​Korean pääkaupunkiin on kehittänyt sellaiselle tasolle, mutta he eivät tiedä idea on niin uusi.
- Kun analyysi viime Länsi ennustaa, että jos kyky yhdistää Korean niemimaalla tapahtuu, tämä maa on erittäin tehokas, koska etniset korealaiset ovat itse sisäisiä resursseja potentiaalia. Suurlähettiläs lausunnoista?
- Luulen, että monet ulkopuolella kansat eivät suuria asioita ja Korea ovat erittäin hyviä tapaustutkimuksia viitteellisiä. Ensimmäinen ja tärkein on asianmukaisesti arvioida niitä ja löytää alueita, joilla voimme tehdä yhteistyötä. Korkean teknologian, Koreassa on monia saavutuksia, jotka meidän täytyy ihailla.
Korean potentiaali on henkistä voimaa ja kulttuuria, mikä johtaa niiden puolustuskykyä. Entä kyky yhdistää se on pitkä tarina.
- Mitä eniten vaikuttava lähettiläs Korean kansan ja maan?
- Se on kovaa työtä, henkistä kärsimystä ja niiden työntekijöille. Lisäksi etnisen median ja etnisten korealaiset täytyy sanoa erittäin lahjakas. Jos sinulla katsomaan heidän esityksiään, katso olemus ja syvyys heidän kulttuurinsa kuinka iso.
(BLD)

Ei kommentteja: