Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014


Osakkeista nousi 1900%, koska väärän koodin ...

Stock Market ) - Nestor oli sekoittaa Nest - teknologiayritys on juuri hankkinut Google 3200000000 dollaria.

Osakkeet Nestor Inc. - Yhtiön pääkonttori sijaitsee Providence, Rhode Island - on noussut 1,900% eilen. Tämä on pieni yritys, joka myy liikenteen seurantajärjestelmä automaattisen paikallishallinnossa. On 89 henkilökunta, Nestorin osakkeilla käydään kauppaa OTC-markkinoilla tunnuksella "pesä".
Syynä Nestor osakkeiden kasvoi monet sijoittajat sekoittaa sen osakkeet Nest - teknologiayritys on juuri hankkinut Google 3200000000 dollaria. Pesä on yhtiö, joka tuottaa älykäs lämpötilan valvonta perustettiin entisen kehitys insinööri Tony Fadell iPod.
Monet sijoittajat ovat hämmentyneitä yhtiöiden välillä ja sen seurauksena osakekurssi nousi 1,900% Nestorin kanssa osakevaihto nousi huimasti.
Mutta myös muistaa Sama toistui, kun osakkeiden kerroksessa Twittering. Samaan aikaan osakkeet Tweeter Home Entertainment - Yhtiö on listattu varastot TWTRQ - nousi 1,500% ja on voimakas vaihtelu äänenvoimakkuuden "kriisi", vaikka yhtiö ei ollut mitään suosittu sosiaalisessa mediassa. Lopussa tämä osuus kasvoi 684%.
Erityisesti TWTRQ vain osakekurssi "likaa halpaa" (alle 1 USD). Tämä on erikoistunut elektroniikka ja kodinkoneet meni konkurssiin vuonna 2007.
(Älymystönuorisolle / Business Insider)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: