Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014


11 syytä sinun pitäisi lopettaa Facebook vuonna 2014

Kulttuuri ) - Jos olet seuraaja Facebook sosiaalisessa mediassa, kannattaa harkita seuraavista syistä.

Teet mitä, missä ... ei enää top huolta ystäviä. Tylsiä asema "Menen ulos abc ...." saa ihmiset tuntemaan pettynyt.
Facebook on hitaasti tekee menetät yksityisyyttä. Useimmat Facebook käyttäjät ovat valittaneet vuonna 2013 noin turvatekijöitä asennettu. Tai muuttaa nimesi ei näy, kun ihmiset etsi sinua.Tai tietenkin, sinun pitäisi kokonaan luopua Facebook.
Vanhemmat ja sukulaiset ovat katsomassa sinua kuuluisimman, useimmat teistä Facebookin kautta. 2014 pidetään vuonna "boom" vanhemmat Facebook-käyttäjät, ja jotka todennäköisesti ovat vanhemmat, isovanhemmat ja sukulaiset.
Yksityisyyden kuviasi helposti jaettua. Typerä kuvia veneesi niin joku voi ladata ja tagged tekemään sinulle erittäin hämmentynyt.
Facebook seurata, mitä haluat poistaa. Aiot julkaista yhteinen tila, vaan miettiä, miten poistaa sen. Kuitenkin Facebook ei poista sitä kokonaan, mutta itse-päivitykset ja sensuuri.
Facebook saa ihmiset masentunut ajatella elämää. Vaikka tarkoituksena Facebook on auttaa sinua lievittää kiusaava ajatus hänen päässään, mutta tuoreessa tutkimuksessa tutkijat osoittavat, että Facebook-käyttäjät koetaan kielteisemmin kuin elämä.
"Ehdotti ystävät" esittelee ihmisiä, jotka eivät edes tiedä.
Huomaat juuri sanoi, ja noin 20 ihmistä kiinnostaa luettelon hänen 1000 Facebook-kavereita.
Facebook on silloin paljon ystävillesi, että voit kehuskella naurettavan epämiellyttävä. Haluat olla ensimmäinen osa sitä?
Mainokset näkyvät yhä useammin ajan tekee käyttäjille epämiellyttävä, saat järkyttynyt?
Facebook on paikka, tekee tilanteesta enemmän kurja luuseri. Rakkauselämä ei ole oma enää ongelmia, lohduttava linja, tiedustella, loukkaavaa ... ystävien Facebook tekee sydämesi enemmän ja enemmän kurjaksi.
(Knowledge)
Katso myös: Liikenneonnet

Ei kommentteja: