Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014


Muutoksen merkit ensimmäisessä puheenvuorossani Kim Jong-un

Korean tilanne ) - uudenvuoden puhe-Korean johtaja Kim Jong Un paljastaa epätavallisen ystävällinen. Alle Jong Un isä Kim Jong Il, uudet artikkelin Korean sanomalehdet harvoin menetä mahdollisuutta halventaa Etelä-Korea ja sen liittolainen Yhdysvallat.

Pohjois-Korea, Kim Jong Un
Vuonna post 2008, juuri ennen hallituksen Lee Myung-bak alkoi, Pohjois-Korea väittää Etelä-Korea heittää pois ensimmäinen ajatus, joka sanoo Pohjois-Korean tärkein kilpailija. 1/1998, mutta entinen Etelä-Korean presidentti Kim Dae Jung virkaan, sanoi Pohjois-artikkeli, mikään ei muutu Koreassa takia vaihdos. Ja artikkelin 2003, vähän ennen hänen hallintonsa virkaan Roh Moo Hyun, Korea vaatii Yhdysvaltain vetäytyminen Etelä-Koreassa.
Sanoja Korea friendly
Kuten nyt, Jong Un puhe oli kaikkein sovitteleva. Institute for National yhtenäistämisestä Etelä-Korea sanoi, se tuo toivoa, että Koreoiden välisten suhteiden paranevan ennen kuin hallitukset Park Geun-Hye saa hänen vastuullaan. Sulje avustaja Ms Park sanoi, se on hyvä merkki, vaikka ehkä vain Korean vuoropuhelua maku testi uusi hallitus Etelä-Koreassa.
Keskittyvät talouteen
Kim Jong Un korostavat tärkein tehtävä on "rakentaa suurin talous" ja parantaa elämää Korean ihmisiä. "Kaikki taloudellinen toiminta toteutetaan tänä vuonna olisi pyrittävä lisäämään tuottavuutta, vakauttamaan ja parantamaan elintasoa ihmisiä."
Tämän väittämän kanssa, Jong Un rikkoi perinteen, kun se tulee kysymyksiä taloudelliset ja poliittiset voimat. Jong Un otti ihmisiltä 59 kertaa, 24 kertaa taloutta, kun taas Pohjois-Korean perustajan Kim Il Sung käyttänyt sanaa 11 kertaa talouden, Kim Jong Il käytetty 14 kertaa.
Armeija ei ole enää nro 1
Puheessaan viime vuonna Jong Un vähän mainintoja Songun opin (Army nro 1). "Aikana Kim Jong Il, Songun oppi läpäisee kaikki kansallisia kysymyksiä, mutta nyt se näyttää rajoittuvan puolustuksen alalla", Cho Dong-ho klo Ewha Naiset yliopiston kommentoi.
Kuitenkin Jong Un julistettiin, Korea on tuotettava enemmän uudenaikaisia ​​aseita.
Kim Il Sung Oppiminen
Pohjois-Korean perustajan Kim Il Sung, yleensä puhe viime vuonna vuotuisen Kim Jong Il, mutta hän melkein koskaan sanonut julkisesti, että usein artikkeleita valtakunnallisessa mediassa.
Virkamies Etelä-Korean yhtenäistämisestä ministeriö sanoi päätös palata puheen Jong Un osana pyrkimyksiä matkia hänen isoisänsä, joka aina yrittää työskennellä tiiviisti heidän kanssaan.
(VietNamNet)

Ei kommentteja: