Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014


Loikkaus käsi Snowden "johtaja" Venäjän älykkyys?

Department aivotärähdys Salakuuntelu US ) - Monet USA: n lainsäätäjät epäillä ex-venäläinen vakooja Edward Snowden on "ainoa tapa" on jopa suunnittelee apua.

On 19-1, Yhdysvaltain viranomaiset epäili Edward Snowden on saanut apua ulkopuolelta voimia paeta ja prosessi paljastaa tietoja Yhdysvaltain valvontaohjelman.
"Mielestäni meidän pitäisi vastata mielenkiintoisia kysymyksiä, että voi varmasti saada meidät uskomaan, että venäläiset tekivät ainakin osittain jotain loikkaus Edward Snowden. Kaikkea miten hän valmis pakenemaan, hän menee reitti, aina miten saada hänet nopeasti Moskovaan, missä hän on tällä hetkellä pakolainen - CBS siteerattu Mike Rogers - puheenjohtaja Intelligence komitea Yhdysvaltain House.
Rogersin mukaan useimmat Snowden esitettävä tiedot, ei ole merkitystä ohjelman kansallisen tiedustelupalvelun NSA-Amerikassa, mutta kaikki liittyvät mahdollisiin kansallisiin sotilas, erityisesti merivoimien, Air Force ... ja strateginen tapahtumista ympäri maailmaa.
Edward Snowden on nyt uusi elämä Venäjällä
Edward Snowden on nyt uusi elämä Venäjällä
Haastattelussa maanantaina NBC, Mr. Rogers sanoi, "ei ole sattumaa Snowden on palannut Moskovaan, joka on johdolla Venäjän turvallisuuden virasto". "Luulen, että hän oli saada apua muilta," Michael McCaul - puheenjohtaja Homeland Security komitean ja House samaa mieltä.
ABC, Mr. McCaul sanoi: "En usko Snowden herätä aamulla täynnä asioita tehdä tätä yksin."Vuonna haastattelut tehtiin Moskovasta, kongressiedustaja sanoi hän ei voi sanoa "varmasti" Venäjä on mukana tai ei, mutta "Uskon Snowden oli ainoa tapa."
On 17-1, presidentti Barack Obama sanoi, että saattaa viedä useita vuosia täysin arvioimaan aiheuttaman vahingon laajuus paljastukset, jotka aiheuttivat Snowden. Hän sanoi, että "tehtävä on suojella maan riippuu osittain uskollisuus niitä, joita meidän uskoa salaisuus kotimaahansa."
(Ninh to Do)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: