Sivut

perjantai 3. tammikuuta 2014

Suurin uhka World Peace: United States of America, BBC raportoi



Yli 12 vuoden päästä ns "terrorismin vastaisen sodan" Yhdysvallat näyttää silmiinpistävää kauhua sydämiin muualla maailmassa.
Vuotuisiin  Vuoden lopussa kyselyn , Win / Gallup International totesi, että Yhdysvallat pidetään numero yksi "suurin uhka rauhalle maailmassa" ihmiset eri puolilta maailmaa.
Kyselyn 67806 vastaajista 65 maasta havaittiin, että Yhdysvaltain voitti tämän kyseenalainen kunnia maanvyörymän, joka käy ilmi alla olevasta taulukosta.



BBC  kertoo  , että USA katsottiin uhka geopoliittisista liittolaisten sekä vihollisia, mukaan lukien merkittävä osa US-yhteiskunnassa.
Ennustettavissa joillakin alueilla (Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka), mutta vähemmän toisissa. Itä-Euroopan 32% määrästä voidaan vaikuttaa voimakkaasti Venäjän ja Ukrainan, mutta lähes kaikkialla Länsi-Euroopassa on myös paljon luvut suuri teens.
Amerikassa itse vuosikymmenten Yhdysvaltain sekaantumisesta ovat jättäneet hankala perintö. Naapureihinsa, Meksiko (37%) ja Kanadassa (17%), selvästi on ongelmia. Jopa 13% amerikkalaisista nähdä oman maansa olevan vaaraksi.
Global Research

Ei kommentteja: