Lucasville, Ohio (AP) - tuomitsi Ohio vanki näytti huohottaa useita kertoja ja kesti yli 15 minuuttia kuolla torstaina hänet teloitettiin kanssa yhdistelmä huumeiden koskaan ennen kokeillut Yhdysvalloissa
Kuolemaantuomittujen vanki Dennis McGuire teki useita kovaa nuuskaaminen tai kuorsaus äänet aikana yksi pisimpään teloituksista vuodesta Ohio jatkettiin kuolemanrangaistuksen vuonna 1999.
Yrittäessään pysäyttää hänen suoritukseen uuden menetelmän, McGuire Asianajotoimisto väitti viime viikolla hän oli huomattava riski "tuskaa ja kauhua", kun jännittyneisyys kiinni hänen hengitystään, kun hän koki lääketieteellinen ilmiö tunnetaan ilman nälkää.
Ohio virkamiesten käyttää suonensisäisiä kahta lääkettä, rauhoittava midatsolaami ja kipulääke hydromorfoni, laittaa McGuire kuolemaan 1989 raiskauksesta ja kohtalokas puukotettiin raskaana oleva nainen, Joy Stewart. Ulosoton menetelmä otettiin käyttöön sen jälkeen, kun toimitukset aiemmin käytetty huume kuivui, koska valmistaja laita se tabu kuolemanrangaistuksen.
Ennen kuin hän kuoli, McGuire kiitti Stewart perheen heidän "ystävällisistä sanoista" kirjeessä hän ilmeisesti sai heiltä.
"Aion taivaaseen, Nähdään siellä kun tulet", hän sanoi.
McGuire n aikuisten lasten nyyhkytti muutaman metrin päähän todistaja huoneen valtion kuolemaa talo Lucasville Etelä Ohiossa.
McGuire avasi ja sulki vasemman kätensä ikään kuin heiluttaa hänen tyttärensä, poikansa ja tyttärensä-in-law. Yli minuuttia myöhemmin hän nosti itsensä, katsoin suuntaan hänen perheensä ja sanoi: "Minä rakastan sinua. Rakastan sinua."
McGuire oli vielä lähes viisi minuuttia, sitten pääsee kovalla snort, kuin jos kuorsaus, ja jatkoi, että ääni aikana muutaman minuutin. Hän myös äänettömästi avasi ja sulki suunsa monta kertaa kuin hänen vatsaan nousivat ja laskivat.
"Oh my God", hänen tyttärensä, Amber McGuire, sanoi hän kertoi isänsä viimeisistä hetkistä.
Yskä ääni oli Dennis McGuire viimeinen näennäinen liike, klo 10:43 Hänet julistettiin kuolleeksi 10 minuuttia myöhemmin.
Edellinen täytäntöönpanon entisen suoritustapa kesti paljon vähemmän aikaa, ja tyypillisesti ei sisältänyt tyyppisiä tuhahtaa ja gasps että McGuire lausuttu.
Valtion asianajajien oli kiistänyt väitteet, joiden McGuire kokisivat kauhua, kun hän oli surmattava kanssa uutta menetelmää. Liittovaltion tuomari asettui valtio mutta myönsi, uusi menetelmä oli kokeilu. Pyynnöstä McGuire asianajajat, tuomari Gregory Frost määräsi valtion kuvata ja säilyttää huumeita "pakkauslaatikoita ja pullot ja ruiskut käytetään suorituksen.
Liittovaltion puolustaja Allen Bohnert nimeltään McGuire kuoleman "epäonnistui, tuskallinen kokeilun Ohion osavaltiossa."
"Tuomioistuimen huolenaiheet aiemmin tällä viikolla on varmistettu", sanoi Bohnert, joka ei itse nähnyt toteuttamista. "Ja mikä tärkeintä, ihmiset Ohion osavaltiossa on tyrmistynyt mitä tehtiin tänään niiden nimet."
McGuire, 53, tapettiin tappamisesta Stewart, newlywed joka oli kahdeksannella kuulla raskaana aikaan hänen kuolemaansa, Länsi Ohion Preble County.
"Olemme hänelle anteeksi, mutta se ei poista tarvetta hänelle maksaa teoistaan", sanoi tiedotteessaan Carol Avery, Stewart sisar, kun McGuire kuoleman.
Stewartin surmaaminen meni ratkaisematta 10 kuukautta, kunnes McGuire, vangittiin liity pahoinpitelystä ja haluavat parantaa hänen oikeudellisen tilanteen, kertoi tutkijoille hänellä oli tietoa naisen 12 helmikuu 1989, kuolema. Hän yrittää syyttää rikoksesta hänen veljensä-in-law nopeasti purkaa ja pian hän oli syytetty Stewartin tappaja, mukaan syyttäjien.
Yli kymmenen vuotta myöhemmin, DNA todisteita vahvisti McGuire syyllisyydestä, ja hän myönsi, että hän oli vastuussa kirjeessä Kuvernööri John Kasich viime kuussa.
"Yksi voi tuskin kuvitella sekvenssin rikoksista järkyttävää omatunto tai moraalisia tunteita kuin järjetön sieppauksesta ja raiskauksesta nuori, raskaana oleva nainen seurasi häntä murhasta," Preble County syyttäjät sanoi kirjaus valtion Ehdonalaislautakunta viimeksi kuukausi.
Hänen asianajajat väittivät McGuire oli henkisesti, fyysisesti ja seksuaalisesti hyväksikäytetty lapsi ja on heikentynyt aivojen toimintaa, joka tekee hänestä alttiita impulsiivisesti.
"Dennis oli vaarassa siitä hetkestä hän syntyi", asianajajat sanoi Ehdonalaislautakunta arkistointi. "Puute oikea ravinto, kaoottinen kotiympäristö väärinkäyttöä, ole positiivista valvonnan ja puute myönteisiä roolimalleja kaikki vaikuttaa Dennis" aivojen kehitystä. "
Haltuunsa saamat asiakirjat Associated Press osoittavat McGuire tuloksettomasti vaatineet armonaikaa viime viikkoina yrittää tulla elinluovutuskortin.Marraskuussa Kasich myönsi kuolemaantuomittujen vanki kahdeksan kuukauden armonaikaa antaa vankeinhoitolaitoksen opiskella hänen pyyntönsä lahjoittaa munuaisen hänen sisarensa ja hänen sydämensä hänen äitinsä.
Kasich sanoi McGuire ei tunnistanut perheenjäsen, joka saisi hänen elinten, kuten edellytetään vankilan politiikkaa.
MYÖS HUFFPOST:
Hollywood Death Mysteries
1  of  29
Ernst Haas, Getty Images