WASHINGTON - Aivan kuin se ilmestyi senaatin valmis läpimurtoon laajentamisesta liittovaltion työttömyysvakuutus vuodella, asiat kääntyi huonompaan, ja lainsäätäjät vasen kammio torstaina iltapäivällä pitämättä äänestystä.
Kolme kuudesta republikaanit, jotka olivat auttaneet senaatin etukäteen työttömyyden laskun läpi ensimmäisen 60-äänestys este tiistaina valitti katkerasti, että senaatin enemmistö Leader Harry Reid (D-Nev.) oli laskenut antaa heidän tarjota tarkistuksia. Kun senaatin Minority Leader Mitch McConnell (R-Ky.) kysyi jos ei olisi äänestykset GOP vaihtoehtoisen kielen, Reid sanoi, että ei olisi.
Päivän tapahtumista vaarantavat jo hoikka mahdollisuudet, että työttömyys laajennus pääsee läpi seuraavan 60-äänestystä haittasi senaatissa, saati läpi kongressissa kokonaisuutena. Yli miljoona pitkäaikaistyöttömiä amerikkalaiset puolestaan ​​on jätetty roikkuu koska viime kuun lopulla.
Karen Myers Cantonment, Florida, on yksi niistä yksilöitä jäänyt odottamaan vastauksia. Hän sanoi menetti työnsä valvovan asiakaspalveluun sairaalassa heinäkuussa. Hän oli juuri siirtynyt liittovaltion etuuksiin viime kuussa sen jälkeen loppumassa valtion tukea, joten hän oli aivan alussa hänen liittovaltion työttömyys korvausvaatimus kun hän oppi tuki loppuisi.
"Minulla on kuusi lastenlasta, joten joulu oli hyvin pieni, koska en tiedä, jos aion saada mitään rahaa tammikuun jälkeen," Myers, 57, sanoi puhelinhaastattelussa.
Kun Myers alkoi saada liittovaltion etuja joulukuussa, hän oli vaikutelma olisi useita kuukausia apua.
"Minusta olisi parempi tapa", hän sanoi. "En tiedä, mitä se on. Siellä pitäisi olla parempi tapa käsitellä tällaisia ​​asioita."
Kauppa neuvoteltu senaatin torstaina olisi palauttanut edut yhden vuoden, toisin kuin kolmen kuukauden lisäaika, että kammion eteni tiistaina. Yrittäessään voittaa republikaanien tukea, Reid ja muut demokraatit, kuten Budget komitean puheenjohtaja Patty Murray (D-Wash.), suostui leikata kesto etuja, säästää 8000000000 dollaria, ja hyväksyi version republikaanien ehdotuksen estää amerikkalaisia alkaen samanaikaisesti vastaanottaa työttömyysvakuutus ja Social Security Disability Insurance. Loput rahoista käytetään maksaa laajentamista on lähtöisin pitkittää sitomista leikkaukset pakollisten menojen osuus yhdellä vuodella.
"Tässä ehdotuksessa on ollut halu puuttua huolenaiheisiin republikaanit ja demokraatit", Reid sanoi. "Onko se täydellinen? Ei tietenkään."
Republikaanit olivat kuitenkin tuskin tyytyväisiä parametrien paljon. He näkivät sitomista toimilupa voitaisiin riittämätön ja teeskentelevä tapa maksaa laajentamista, koska se ei saavutettaisi vuoteen 2024 asti. He myös valittivat, että Reid oli vesittänyt ehdotusta estää ihmisiä saakelin vammaisuutta ja työttömyysvakuutusmaksut. Senaattori Rob Portman (R-Ohio), joka oli ajanut tätä muutosta voimakkaasti neuvotteluissa, olisi halunnut tiukempia rajoituksia. Hänen versio olisi säästänyt valtion 5400000000 dollaria. Reid ehdotus pelasti 1 miljardia dollaria.
"Senaattori Portman ei liu'utetaan keskusteluihin tai neuvottelut senaattori Reid tästä tänään ja juuri oppinut tästä lattialle," Portman avustaja sanoi.
Lisäksi politiikan valituksia, republikaanien senaattorit oli menettelyyn vatsanväänteet. He veivät lattiaan valittamaan, että Reid oli kieltäytynyt jotta ne voivat tarjota omia tarkistuksia, kipinät pitkä, pisteliäs keskustelua menettelyistä.Senaattori Kelly Ayotte (RN.H.) tehtiin muutos kumoa Reid saarron tarkistuksista.Se epäonnistui.
Vaikka se lopulta läpäisee senaatin - seuraavaan äänestykseen voisi olla maanantaina - työttömyys juttu edessään epävarma tulevaisuus republikaanien hallinnassa edustajainhuone.
House Speaker John Boehner (R-Ohio) ehdotti torstaina tarvetta laajentaa työttömien etuuksia on vähemmän kiireellisinä kuin se oli ennen, koska talous on parantunut, mutta hän sanoi hän valmis harkitsemaan toimenpidettä, joka on offset.
"On selvää hätä ei ole niin huono kuin se oli. Mutta niille perheille, jotka ovat menettäneet työpaikkansa ja eivät ole pystyneet löytämään uusia työpaikkoja, se on kriisissä heille", Boehner sanoi. "En ole puhunut presidentti tai demokraatti johtajat tästä asiasta, koska olen säädettyihin mitä täytyy tapahtua, ja he ovat vielä tekemään mitään suunnitelmaa."
Boehner avustaja sanoi ei ollut uutta kehitystä parlamentissa työttömyysvakuutus edessä torstaina.
Kun hän lähti senaatin kerroksessa, Portman kuulosti toiveikkaasti.
"Olemme edelleen työtä sen", hän sanoi toimittajille. "Se ei ole DOA vielä."
Tämä tarina on päivitetty sisältämään kommentti Rob Portman.