Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

Israelin Raiskaus Afrikan niittää hedelmät

"Kumpikaan mielenosoitukset eikä lakkoja auttaa sinua", sanoi kaksi päivää sitten Israelin pääministeri Netanjahun jälkeen Afrikkalainen pakolaisten tulva Tel Aviv keskusaukiolta. Hänen sanansa tuotettu päinvastainen vaikutus. Päivänä 8. tammikuuta 2014 kymmenentuhatta pakolaiset vaelsivat busseissa Jerusalemiin ja täytti Wohl Rose Park, lähellä Knessetissä.Jälkeen raiskaavat Afrikassa yli viisikymmentä vuotta, Israel osanneet katkera hedelmiä rikoksiaan.

Afrikkalaiset protesti
Afrikkalaiset protestoida Israelin karkotus laskun Rabin Square, Tel Aviv, 05 tammikuu 2014Encyclopedia of Jewish Myytti, Magic ja Mystiikka

Raiskaa Afrikka
Vuonna 1950 pääministeri Ben Gurion yritti luoda "Peripheral Alliance" Lähi-idässä, jossa ei-arabimaissa siinä. Ydin tämä liitto oli kolmio Jerusalem-Ankara-Teheran. Pyrkimykset koordinoinut Mossad, jonka ohjasi nämä päivinä Isser Harel. Koskevat asiakirjat operatiivinen puolin tämä liitto saavutti käsissä nykyisen järjestelmän Iranissa kaatumisen jälkeen Yhdysvaltain suurlähetystön Teheranissa, mikä antaa ulkoista vahvistusta Näiden väitteiden, joka hiljattain ilmestyi uusi kirja nimeltä "AMAN valokeilassa- ensimmäisen vuosikymmenen aikana IDF: n Intelligence. "

Kenraalimajuri Aviv Kochavi
Kenraalimajuri Aviv Kochavi pitkäaikaiset AMAN johtaja Age maanpetoksesta

Siinä neljä sisempi AMAN (IDF tiedonhankintalinjan) asiakirjat olivat äskettäin julkistettu (AMAN: Iran, Turkki ja Israel taistella Egypti), lisäämällä kiehtovia yksityiskohtia. Kuiva nimet asiakirjat ovat varsin selkeä: "Israelin ja Turkin kokous kesäkuussa 1958" "direktiivejä Kokoukset Turks", "Kertomus päämiesten Palvelut Kokous Persian, Turkin ja Israelin 30/09-05/10, 1958, "ja" operatiivista yhteistyötä Turkin palvelut. "
Lisäetulevyllä tässä työssä oli Afrikassa. Israel oli aktiivinen rakentaminen, lääke-ja aseita useissa maissa markkinoita maanosan, poikkeuksetta aiheuttaa vahinkoa ja väkivaltaa.
Yksi yrityksistä, jotka muodostavat TA-25-indeksi (suurin jäseniä TASE, Tel Aviv Stock Exchange) on Afrikka-Israel. Sen perusti Etelä-Afrikkalainen juutalaiset vuonna 1934 ja siitä tuli yksi suurimmista rakennusalan yritykset Israel. Kunnes 1973 sota, se oli aktiivinen Afrikassa erikoistunut suurten julkisten rakenteiden, toimittavat Israelille arvokasta tietoa. Tapahtumia, kuten Operation Entebbe riippuu tarkkaa tietoa kohderakenteiden.
Viime hyökkäys Kenia tehtiin Israelin omistama ostoskeskus, ja Israel tunnusti osallistuminen tapahtuman.
Vuodesta 1997, Afrikan ja Israel omistaa Lev Leviev, Bukharian miljardööri joka korvasi Neuvostoliiton kanssa Savion (Israelin rikkain naapuruston) ja Lontoossa.
Hänen hallitsee Afrikan ja Israelin liittyy hänen toimintaansa, louhinta veren timantteja Angolassa (Israel Gets Pink) ja massiivinen rakennushankkeita Länsirannalla.
Suurin yritys TASE on Teva, lääkealan yhtiö. Se aloitti rikastamiseen myymällä "sulla" (edeltäjä antibiootit) Afrikkalainen maissa kauan kun tätä myrkkyä on kielletty muualla (se on edelleen laillista epäinhimillisissä Bolivia).
Kumma, Israel, joka väittää olevansa valoksi kansoille, pitää laillista myydä muille mitä se kieltää sen omia säännöksiä. +

Phillip Frost
Phillip Frost 
hallituksen puheenjohtaja Teva Teva lähestyy Pienennä Bad Science: Quacks, Hacks, ja Big Pharma flacks
 

Kolmannen jäsenen Israelin epäpyhä kolminaisuus Afrikassa on asekauppaan.
Lokakuussa 2010, Kiina kamppailee vaikea estää julkaisemista raportti osoittaa aseiden kulku se myi Darfurissa; samassa raportissa mainittiin, että vähintään kaksi näytettä ampumatarvikkeiden käyttää oikeus-ja tasa-arvon liike, yksi tärkeimmistä kapinallisryhmien siellä oli valmistettu Israelissa. Silti, Israel oli juuri mainittu länsimaisessa mediassa.
Samaan aikaan, seitsemän israelilaista, kaikki ex-sotilaiden, olivat kaltereiden takana neljässä Afrikkalainen maissa aseiden salakuljetus maksuja. Kaikki oli lisensoitu Israelin puolustusministeriö. Tarkistin tapaukset Israelin Rikokset Afrikassa ja Länsi-Media. *
Israel käyttää Senegal kuljettaa Syltherm 800 American Dow Chemical Israeliin. Tuotetta käytetään sisäosissa Dimonassa ydinreaktorin lämmönsiirto nesteen sijasta yleisempää sulaa metallia. Amerikkalainen DoD koskaan antaneet luvan siihen.
Jo vuosia CIA varat kanavoitiin American ammattiliittojen Histadrut Labor federaation Israelissa ja siitä Afrikkaan rahoittaa erilaisia ​​toimintoja. Rahaa käytettiin lähettää vaikuttava joukko Mossadin agenttien Afrikkalainen valtiot, luettelo, joka sisältää myöhemmin kaari-vakoojia David Kimche, Reuven Merhav ja Nahum Admoni. Israel antaa strategista merkitystä maissa Afrikan sarven-Etiopian, Kenian ja Sudanin-jotka ohjaavat laivaväylien Eilat ja ovat lähellä Egypti, Jemen ja Saudi-Arabia. Vuosien varrella israelilaiset olivat mukana vallankaappausta Ugandassa ja Sansibar ja sisällissodat Angola, Liberia, Sierra Leone ja Norsunluurannikko. Israel auttoi kiistanalainen järjestelmien Päiväntasaajan Guineasta ja kaksi Kongon tasavalloissa.
Samalla esittää itseään hyväntahtoinen ja valoksi kansoille, Israel toimittaa Afrikka myrkkyjä, aseita ja kuolemaa.

Afrikkalaiset Mieltään edessä Knessetin
Afrikkalaiset Mieltään edessä Knessetin 
Jerusalemin, 08 tammikuu 2014

Afrikka Vastauksia
Edellisessä jaksossa on vain jatkoon Israelin toiminta Afrikassa. Jos YK ei ole puolueellinen kohti länttä ja sen yhteistyökumppanit, joka olisi tarpeeksi luokitella Israel ainakin terrori-tukeva organisaatio.

Afrikkalaiset Mieltään
"Hunger Strike" 
afrikkalaiset Mieltään edessä Knessetin 
Jerusalemin, 08 tammikuu 2014

Sivuvaikutus oli, että luotaisiin laaja henkilökohtaisia ​​yhteyksiä Israelin ja Afrikassa. Se riitti aloittaa pakolaisten muuttoliikkeestä ja työntekijöiden mantereen poliittista saarelle. 1990-luvulla, Neve Sha'anan, naapuruston vieressä Tel Avivin vanhan linja-autoasemalta tuli epävirallinen pääkaupunki Afrikkalainen maahanmuuttajien Israelissa.
Israel ei ole mielessä. He olivat erinomaisia ​​työntekijöitä.
Toisen intifadan alkoi, palestiinalaiset lakkasi toimimasta Israelissa. Afrikkalaiset korvasi ne, mikä todellinen tilanne, jossa kymmenet tuhannet afrikkalaiset rakentavat sionistisen unelma. Lev Levaiev n Israel-Afrikan makuja nyt omaa myrkkyä.
Viime vuosina ne tuli näkyvästi. Kun he alkoivat pyytää oikeuksia, luodaan koulujen ja täyttämällä Tel Avivin kauniit rannat, Israel päätti, että se ei pidä niitä enää. Artikkeleita linkitetty tämän sivun alaosassa yhteenveto väkivaltaa vastaan ​​afrikkalaisia. &
Tammikuun 5. Afrikkalainen protestit laajenivat. He aloittivat lakon ja massiivinen protesteja Tel Aviv. 8. tammikuuta, he kiipesivät koko matkan Rannikkotasanko Mount Zion.
Heprean kieli, jota käytetään kuvaamaan jotain poikkeuksellista on "Jopa Siionin en muista tällaista ..." Tänään sitä käytettiin nähdessään Wohl Rose Park, Siionin valkoisin nousi, kun se oli täynnä Afrikkalainen mielenosoittajia. Jopa Knessetin n Vanhimmat ole nähnyt mitään vastaavaa. 10000 Mielenosoittajat täyttivät puutarhaan. Valkoiset ruusut loukkaantuivat.
Se alkoi hyvin. Jäsen Knessetin (MK) Michal Rozin, MK Shimon Salomo ja MK Dov Khenin kutsuttu edustajia mielenosoittajia on tapaaminen ja altistaa näkemyksensä. Horrorized, Knessetin puhemies Yuli Edelstein, entinen Venäjän toisinajattelija, heiltä evätään pääsy, ja tapaaminen järjestettiin ilman uhreja Israelin rasismia, joka tarjoaa outoa kuvaa tässä toisteta.

Knessetin komitean kokouksessa Afrikkalainen Protestit
Knessetin komitean kokouksessa Afrikkalainen Protestit 
Afrikkalainen evättiin pääsy ja huone pysyi tyhjentää Encyclopedia of Jewish Myytti, Magic ja Mystiikka

Edelstein toiminut saatuaan kirjeen Likud MK Miriam Regev, joka väitti, että tapahtuma "vahingoittaa kunniaksi Knessetin ja oikeusvaltioperiaatetta." Tämä rasistinen huomautukseen vaalean Regeb järkevää jälkeen muistaa, että aikana Mandelan hautajaisiin Israel kieltäytyi veri lahjoitus musta lainsäätäjä.
Järkyttynyt, afrikkalaiset puutarhassa vastasi.
Interlude: Automaattinen Rasismi 
Täytyy myöntää, että kohtaus on vähän outo. Ihmiset, jotka tosin eivät ole mitään yhteyksiä juutalaisuuteen saapua Israeliin jälkeen vaarallinen matkan halki Siinain ja Negevin aavikot, raportteja kauhut kohtaamat heitä matkallaan pitäisi riittää myöntämisestä selvinneitä pakolaisina saavuttaessa. Kun he ovat, mitä he olisivat katsoneet ennen niiden saapumista turvasatama, useimmat heistä asettua Etelä-Tel Aviv ja työskennellä erilaisissa huonosti palkattuja palvelualan työpaikkoja. Edessään karkotus, he yrittävät kääntyminen juutalaisuuteen.
Kesäkuussa 2012 Benjamin Netanyahu myönsi kautta "nimeämätön lähde virkaansa"-heprean-media kiertoilmaus pään instituutioiden että Israelin pääministerin Bureau automaattisesti hylkää pyyntöjä Afrikkalainen pakolaisten muuntaa juutalaisuuteen. "Tietenkin kaikki pyynnöt hylättiin," nimeämätön lähde kertoi heprean paina samalla täytteenä vielä toinen maukas tartlet hänen massiivinen suuhun. "Tietysti" osa hänen laatia vaatimuksen paljasti piilotettu linjaukset hänen rasistista politiikkaa. Osallistuminen korkein poliittinen viranomainen maan asioista uskonnollisen käännyttämisen saattaa tuntua oudolta, mutta se johtui tapaus, jota parhaillaan tehdään komitean muodostama ihmisiä eri ministeriöiden, ja koska herkkyydet mukana. Israelissa, juutalaisuus on takaoven kansalaisuuden (Netanyahu iskee afrikkalaiset).
Poliittisten pakolaisten edessä sama kohtalo. Väestö ja Maahanmuuttovirastoon väitti äskettäin, että vuodesta 2009 se sai 1800 pyyntöjä saada pakolaisasema saapuvien ihmisten Afrikkalainen maissa. Lähes 2/3 niistä, jos Eritreasta. Useimmat muut olivat Sudanista. Sudanin kansalaiset palasi Sudan kasvot vankeutta; mutta monet karkotettiin Egyptin kautta. Tähän asti ei edes yksi pyyntö hyväksyttiin, vaikka valtaosa vetoomuksista peräisin sota-alueilla. Useita satoja ei edes tarkastettu.
Sen sijaan ulkomaalaisten väittäen olevansa juutalaisia, jotka eivät ole vainotaan, saada kansalaisuutta automaattisesti $ jonka Israelin valtion. Se on vain kysymys politiikasta, valkoinen politiikassa. Tämä tislataan rasismia parhaimmillaan; 100% puhdasta valkoista viinaa. + +
Afrikka Vastauksia hepreaksi
Edelstein ja Regeb kuuli kauhulla, miten pakolaiset he halveksivat vastataan heprean parempi puhunut monien rabbien.
Sadik oli yksi Afrikkalainen kaiuttimia. Hän tunnisti itsensä saapuvat Darfurista, ja puhui selvää, oikea hepreaa. "Emme ole rikollisia. Pyydämme pääministeri ja hallitusta lopettamaan kohtelee meitä sellaisenaan. Olemme ihmisinä meillä on ihmisiä kuten sinä. Pyysimme teiltä tarkistaa meidän turvamme vetoomuksia [muttet], meillä ei ole kärsivällisyyttä jäljellä. Jos et voi tehdä sitä, lähettää vetoomuksia YK, se toimii nopeammin. Meillä ei ole kärsivällisyyttä vasemmalle. Sanoit, että olemme antajille ja työtä etsiviä ja että me varastaa työpaikkoja sinulle. Nyt ei toimi, kunnes ongelma on ratkaistu. "

Strangers olit Egyptin maalla
Strangers olit Egyptistä 
Jerusalemiin, 08 tammikuu 2014

Vaikka tiedotusvälineet kertoivat, että tänään kymmenen ihmistä Sudanista tuli Israelin Netanyahu väitti, että raja on nyt kiinni ja että afrikkalaiset Israelin sisällä karkotetaan. Väitetty sulkeminen on seurausta uuden aidan ja sotakouluissa kaupunki rakennetaan, jotka tekevät rajan jälkiruoka vaikeaa. Media on oikein; Israel ei voi estää kaupan reitit kulkevat beduiinit lähtien esi kertaa. Afrikkalaiset jatkossakin päästä Israeliin huolimatta hallitus temppuja.
Israel on luonut todellisuutta niin kamala, että uskonto ja Jumala on tullut kyyninen käyttämien työkalujen valtion. Poikkeuksetta he käytetään manipuloimaan, huijata, huijata kansalaisia ​​ja ulkomaalaisten keskuudessa. Se on vastakohta Raamatun Israelin allekirjoitus merkki pahaa.Uskonto ei ole rasismia. Uskonto ei ole vihaa. Uskonto ei ole väkivaltaa. "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi", sanoo Raamattu. Israel, Afrikka on lähimmäisesi.
Pääministeri Netanjahun, kunhan et ymmärrä tätä yksinkertaista rakkauden sanomaa kohtaan muut-rakkaus itse on arvoton sinulle jatkossakin vain kansainvälisesti inhosi hylkiö, vaikka Kenian presidentit asuu valkoisessa talossa ovat kohteliaita teille . Osoittakaa armeliaisuutta näille pakolaisille, ne tarkoita mitään haittaa. Onhan sinun esivanhemmat olivat orjia Egyptissä, ei ne?
Pääministeri Netanjahun, saanen mukaillen sinua. Mikään ei auta sinua, eikä armeijoita eikä laittomia lakeja, kunhan ette kunnioita toisia niin kuin itsekunnioitusta. Mikään auttaa sinua. Jos hoitoon toisia väität natseja käsitellään esi-isäsi, sinun tulee kävellä jälkensä.

Etelä-Sudanin Nainen karkotettiin Israelista 13. kesäkuuta
Etelä-Sudanin Nainen karkotettiin Israelin 13 kesäkuu 2012

Mr. Tov Roy on yksi usein osallistujien neljäs Media. 

Huomautuksia

+ Teva päätuote on Copaxone, kaupallinen nimi glatirameeriasetaatille huume käytetään multippeliskleroosi kehitetty Weizmann Institute of Science. Teva myy 4000000000 dollaria vuodessa Copaxonen. Tämä tuote yksinään vastaa lähes 2% Israelin vuosittain tuloja.
Kuitenkin patentti Teva omistaa on päättymässä, tämä tulee olennaisesti osuma Teva voitoista.Patentti omistamaansa Azilect ei ole kovin kannattavaa. Jäännös myynti kuuluu geneeristen lääkkeiden "valtakunnassa ääretön ikävystyminen, se on kuin myymällä käytettyjä autoja. Sen geneeristen lääkkeiden liiketoimintaa ei voida perustella yhtiön nykyinen koko. Katso Teva lähestyessä Collapse.
* Vuonna 1989-90, Yair Gal Klein (entinen everstiluutnantti ja erikoisjoukkojen komentaja IDF) vietti 16 kuukautta vuonna Sierra Leone vankilassa myynti aseita veritimanttien. Hän julkaisi väliintulon Mossadin. Vuonna 2007 hänet pidätettiin Moskovassa Interpolin pidätysmääräyksen, kun hän yritti lentää Tel Aviv kaavaroida passi. Hän on pakomatkalla, koska Kolumbian tuomioistuin oli tuominnut hänet poissaolevana 10 vuodeksi vankeuteen vuonna 2001 koulutukseen oikeistolainen puolisotilaallisia joukkoja 1980-luvulla.
Shimon Naor-Hershkowitz, entinen kommando ja ylitarkastaja Israelin laivasto, käydään tällä hetkellä Ranskassa ja odotetaan luovutetaan Romanian palvella 11 vuoden vankeusrangaistukseen käyttöön 1999 asiakirjaväärennökset ostaa aseita Romaniassa tarkoitettu Länsi tukema Angolan kapinalliset.
Gideon sarig on brittiläinen vankilaan seitsemäksi vuodeksi langetettu vuonna 2010 myymästä aseita eri organisaatioille Venezuela, Peru, Senegal, Nigeria, Gabon ja Sri Lankassa. Ofer Pazaf on Yhdysvalloissa vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä syytettynä juonittelusta lahjoa YK ja Afrikkalainen virkamiehiä asekaupasta. Hän on presidentti israelilainen yritys, joka toimii välittäjänä Israelin puolustusteollisuuden. Pidätettiin hänen kanssaan kaksi muuta israelilaisten Yohanan Cohen ja Haim Gary sekä ylimmän johdon puolustukseen liittyvää yritystä. Hanoch Miller on myös vangittu Amerikassa. Hänet pidätettiin syytettynä yrittää myydä tuhansia AK-47 ja Somalimaa, itsehallintoalueella Pohjois-Somaliassa.

&  Katso  Afrikkalainen Työntekijät  jakso:



Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: