Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Paolo Ferrero uudelleen valittiin sihteeriksi.

Paolo Ferrero11. ja 12. tammikuuta kävin uudelleen perustamiseksi CPN kanssa asialistalla vaaleissa, se ei ollut mahdollista täyttää heti konferenssin Perugia, kansalliset elimet: segretario, ääni, suunta.
Oma ensimmäinen poliittinen komitea ja ensimmäinen, joka näkee liitto Asti edusti muutaman vuoden kuluttua. Selvä merkki tunnustusta kasvua ja hyvää työtä.
Kuten kohti toimeksiannon SKP ja yhdenmukaisia ​​kongressin vaihtoehto tukee minua ja löysi suuri enemmistö puolueen Asti tai äänestäminen Doc 1 muutoksineen Albertini, tulin kokoukseen vakuuttunut siitä, että he haluavat toistaa tukitoimien ja arvioinnit luokkatovereiden kanssa, äänet käsitteet uusimisen hallinnointiin, toteuttamiseen kypsä ja avata poliittista linjaa tuotokseksi Perugia, puolueen yhtenäisyyttä ja kasvot näyttävät yhä monimutkaisempia horisontin Italian poliittinen tilanne.
Huolimatta hyvistä aikomuksista ja yhteisiä näkemyksiä monia hyviä tovereita voi väittää nähneensä riemuvoitto valitettavasti vaistot säilyttäminen status quo, viime vuosina ilmeisesti ole ajan haasteisiin, joita olemme profiloitu ennen, ja oli nähnyt esteenä joissakin tapauksissa, kuin edellä, uskon, että he voisivat antaa meille enemmän ruusuinen mahdollisuus menestyä meidän suuria haasteita. 
lopputulos oli vaaleissa ensimmäistä kertaa meidän kahdenkymmenen-vuotisen historian sihteeri, vahvisti Paolo Ferrero, ja sihteeri vähemmistö. 
lopputulos puutteellisesta vastakkainasettelun sisällä asiakirja 1 edessä osa dell'incaponirsi nimi lähtevän sihteeri, nähdään ainoa vaihtoehto puolueen tulevaisuutta, leikkaus jalat jokaiselle hypoteesin vertailu ansiot uudistumista, jonka jäsenet ja yritykset kysy meiltä. Tuloksena on objektiivinen vaikeus johdon, joka toivottavasti ratkaistaan ​​meidän parhaaksemme lähikuukausina. 
Merry Go työtä omasta puolestani ja liitto Asti uusia organismeja.
Pyrkiä varmistamaan edelleen hypoteesi vertailun ja rakentaminen poliittista perspektiiviä, olen tyytyväinen aloitteeseen 18. tammikuuta avata konferenssikeskus Cavour Rooma, että laukaisee pohdintaa eri yksiköiden jäljellä ajankohtaisohjelmat ja yhtenäisyyttä vaihtoehto vasemmalle, tavoite, joka on annettu Kiinasta. 
Osallistujat Kiinasta, PDCI, sel, auringonnousu, CGIL, FIOM, työväenliike, yksittäisten. 
Asti Koska meillä on siellä!
Nicholas Ollino, maakunnan sihteeri Prc Jos Asti
Kansallinen poliittinen komitea kommunistisen Kiinan kansantasavallassa 11-12 01 2014 teki seuraavat päätökset:
Vaali kansallinen sihteeri: Paul Ferrero
He saivat 67 ääntä, Paolo Ferrero, Arianna ussi 19.
Äänestäjät 147, tyhjää 54, Tasapelit 0 kortit, Blank Kortit 7
Vaali sihteeri (joista osa lain sihteeri Paolo Ferrero, rahastonhoitaja Mark Gelmini ja kaksi kansallista koordinaattorit Young kommunistisen sotaisa ja Anna Simone Oggionni):
Maurizio Unripe
Fabio Amato
Giovanna Hair
Roberta Fantozzi
Eleanor Forenza
Nando Mainardi
Rosa Rinaldi
Raffaele Tecce
Äänestäjät: 143. Puolesta: 70. Vastaan: 56. Tyhjää: 16. Blankokorttien: 1.
Kirjoita kommentti
Voit lähettää kommentin sinun on ensin todentaa .

Ei kommentteja: