Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

ourage of Quenelle

ScreenHunter_2551 4 tammikuu 14,46

Quenelle: Rohkeus tai kääntää natsi tervehdyksen?


... By   Gordon Duff ,  ja   Press TV , T ehran

-  Ensimmäinen julkaistu 02 tammikuu 2014 -

Toimituksen huomautus:   Hyvät lukijat, tämä oli top lukea kommentointia Press TV tällä viikolla.Tämä ele joka kattaa kaikki etniset ja uskonnolliset ryhmät, on sellainen asia, että pelottaa pois spinmeisters, koska se voi poistaa monta vuotta menneisyyden aivopesua, ja tekevät niiden nykyisiä toimia tehotonta.
Meillä on varaa olla levittää sanaa vaivaa, että yksinkertainen kulkevat kaikki perinteiset tiesulkuja ihmisiä voittaa hajoita ja hallitse pelejä meidän elitistinen viholliset pelannut meitä pitkään yksinäinen aikaa. Meillä on valta käsissämme kertoa heille emme pelaa enää ... mutta me kääriä hihat ja hyväksyn tekee mitä on tehtävä ... Jim W. Dean ]
_________________________________

Dieudonné M'bala M'bala - Käyttäen lahjakkuus haastaa hallituksen psyops
Dieudonné M'bala M'bala - Käyttäen lahjakkuus haastaa hallituksen psyops
On outo ele lakaistaan ​​Euroopassa kutsutaan " Quenelle . " Dieudonné M'bala M'bala , huomattavasti suosittu ranskalainen koomikko ja aktivisti sosiaalista oikeudenmukaisuutta on hyvitetään luomalla sitä.
Mikä se on?
Haaretz kutsuu sitä "käänteinen natsi tervehdyksen. Kun näen sen, se on joku harjaus nukkaa pois heidän hihassa.
Ovat sionistit Euroopassa, ääriliikkeiden poliittinen ryhmä, että massat nousevat vastaan ​​pidetään "nukkaa" voidaan harjata pois?
Ehkä se on viesti, että vuosikymmeniä vihan sylki on saksalaisia, robotti indoktrinaation eurooppalaiset kyseenalaista historiaa, itseinho ja orjallinen kuuliaisuus "bankster" eliitti on varsinainen ydin sionismin.
Tämä on todellinen viesti Quenelle, stand apartheidia vastaan ​​Israelissa että oikeudellisesti ei ole tarkoitettu olla juutalainen valtio vaan "kotimaa" juutalaisille vainotaan sodan aikana. Älä koskaan sekoita ne keskenään.
Badge of Honor
Quenelle on antiteesi sionismin. Se on kansainvälinen, osallistavaa, ei-ahdasmielisiä, täynnä ei vain huumoria vaan omistautumista sosiaalisen oikeudenmukaisuuden että kääntyy pois väkivallasta. Katsos, juutalaiset rikoksissa.
Muutama ei-juutalaisten ymmärtää ja vähemmän juutalaisia ​​joka päivä "get it." Juutalaiset ovat rehua "vihan mytologia", teollisuus valmistettujen mytologia, joka on syynä yli 60 vuotta konfliktien ja kuolemien että nyt numeron miljoonia.
Mitä sanotaan, ei olisi Syyrian sota ilman sionismia, ei "terrorismin vastainen sota" ei Suezin kriisin ei Chechnian pommitukset Venäjällä. Voimme mennä pidemmälle, ei olisi Tea Party of sodanlietsojia ja ääriryhmien Yhdysvaltoihin ilman sionistien rahaa takanaan, ei tulva huumeiden osaksi maailman kouluissa ja päiväkodeissa ja ennen kaikkea, ei maailman talous-ja raha-ja talouskriisiä.
Onko tämä liioittelua, yksinkertaistava? Kunpa se olisi totta.
Quenelle on tullut instant ele tukea vastus
Quenelle on tullut instant ele tukea vastus
Quenelle, leimattu "antisemitistinen" ele ne on tarkoitus paljastaa, on todellinen menestys. Ensinnäkin, miksi maailmassa on sionistien edelleen käyttää termiä "seemiläinen?"
Arvostetuimpia Tutkimus tehdään Johanneksen Hopkins jonka johtama Israelin tiedemies Dr. Eran El Haik kiistatta osoittaa, että Israelin juutalaiset ovat geneettisesti Euroopan.
Useimmat juutalaiset, 97,5%, ei ole mitään Lähi-idän DNA minkäänlaista, ei Semitic varmasti. Tarkoittaako tämä ei voi olla juutalainen kotimaahansa? Oikeastaan ​​mitään. Tarkoittaako se, että "uudisasukkaat" voi siirtyä yksinkertaisesti syrjäyttää hyvin todellinen seemiläinen asukkaille, palestiinalaisten ovat täysin "seemiläinen" rotu, ja varastaa kotinsa?
Geneven sopimukset täyttävät tämän sotarikokseksi. Jopa Euroopan unioni nyt kielletään ketään, joilla on taloudellisia asioidessaan Israelin yritysten tai henkilöiden elävät laittomasti varastettu maa, ei vain Länsirannalla, mutta 40% ennen vuotta 1967 myös Israelia.
Tämä on laki, vaikka ilmoittamatta. Sen sijaan sanomalehtien soita Quenelle "antisemitistinen", mutta eivät tunnista tai raportoivat, että niiden omat hallitukset ovat rangaista Israelia apartheid vastaiset teot niiden todellinen seemiläinen väestöstä. Siksi Quenelle on niin tärkeää. Kyse on "oikeudenmukaisuus."
_____________________________
Terrorismi kansallisen politiikan
Jos tämä olisi tehty juutalaisille, se olisi tuominnut kaikkialla
Jos tämä olisi tehty juutalaisille, se olisi tuominnut kaikkialla
Ei koskaan julkaistu, ei koskaan puhunut julkisesti, tiedusteluorganisaatioilta maailman kaikki tiedämme, että useimmat terroriteot ovat lavastettuja kuin teatteritapahtumia välittämään taloudellisten tavoitteiden tehokas lähes kansalliset organisaatiot.
Suurin terroristijärjestö maailmassa on Israelin.Kutsuen sitä "Mossad" on yksinkertaistava.
Tosiasiassa se ​​kattaa ryhmittymät tiedusteluorganisaatioilta kymmeniä kansojen, Saudi-Arabia, Turkki, Britannia, Intia ja etenkin Yhdysvalloissa. 
Mossad vain hallinnoi näitä ryhmittymiä.
Nämä ryhmät puolestaan ​​takaisin kierrosta, kamppeet vaalit, lähti auto pommeja, vuokraus "yksinäinen pyssymiehiä" ja "itsemurhapommittajien" ja kouluttaa terroria ryhmien kolme tusinaa maissa.
Viime viikolla Afrikka kärsi "täristää" tästä hyvin todellinen salaliitto. Harvat sen näki, muutaman tunnustettu malli, mutta se oli siellä. Ovat "juutalaiset" teet tämän? Todellinen vastaus on ei. Juutalaiset ovat ihmisiä kuten kaikki muutkin. Joten ne näyttävät muuten, joten ne vihasi tai pelkäsi on työtä sionistien.
Raportointi historiaa tämän hyvin tunnustettu ja erittäin dokumentoitu seikka voi olla kohtalokas.
_______________________________
Kieltää holokaustin?
USA ei ole koskaan ottanut mitään todellista toimintaa tämän
USA ei ole koskaan ottanut mitään todellista toimintaa tämän
Kuten kaikki hyvä vanhempi, otin omia lapsiaan Dachau, kaksi kertaa todella. En sanonut mitään.
Myöhemmin se myönsi, että Dachau oli koskaan "kuoleman leiri" ja miljoonia lapsia, busload jälkeen busload, vuosikymmenestä toiseen, kaikki oli valehdellut.
Tämä tarkoittaa myös sitä, että miljoonien amerikkalaisten varusmiesten jotka väittävät käynyt kaasukammioissa Dachau kärsi "American Legionitis," tauti pyydetty liikaa aikaa baarijakkara.
Olen myös ollut Auschwitziin, jotain harvat voivat todella todeta. Tämä on tunnin ajomatkan päässä Berliinin, johon vuokrata asunto Krakova ja ajo etelään. Auschwitz on nähtävä talvella, kun päivät ovat lyhyitä.
Se on synkkä paikka. On tarina siellä, IG Farben, Standard Oil, Bushin perhe, synteettinen kumi kasveja, valtava teollisuuden ala, työleirejä, totuus, joka on vain kerrottu kappaletta. Haistat kärsimystä ja kuolemaa. Mitä voit myös haistaa on jotain muuta vikaa.
Katsos, Auschwitz, kerralla hyvitetään kaasuttaminen miljoonia juutalaisia ​​on, virallisesti, ei enää pidetä "kuolema leiri. On massiivinen väärin tehnyt siellä? Jokainen, joka epäilee, että on järjetöntä.On historiaa, koska sitä opetetaan Euroopassa, lähes aseella uhaten, väärässä?
Jos totuus on oikeudenmukaisuus, niin miksi on totuus rikos? Vastaus on yksinkertainen, totuus tulisi paljastaa jotain hirviömäistä, kauas kysymyksiä holokaustin.
Jos "peliteoria soturit" ovat oikeassa, olemme ruokitaan historiallisia järjettömyyksiin häpeään ja ummistaa.
_______________________________
Yksinkertainen totuus
Sionistinen sotaa "Quenelle" on sotaa suvaitsevaisuutta, ei vihaa vastaan. Sionismi on määritelmä vihaa.Sionismi on vähän enemmän kuin yksi pää Hydran. Jewish uhriutumisesta mytologia ei ole enempää kuin työkalu.
Jos "peliteoria soturit" ovat oikeassa, vaino palestiinalaisten on hieman enemmän kuin peli, osa monimutkaista yhtälöä, "kaaosteoria", tarkoituksena on luoda hedelmällisen ympäristön ihmisten alistamista.
Bedfellows
Kumma, en luultavasti saavat enemmän "antisemitistinen" hyökkäykset kuin useimmat, vaikka olen ensisijainen ääni sionismia vastaan ​​ja Likudist "hokeyism." On yksi ikävä totuus juutalaisten täytyy hyväksyä. Niitä pelataan hölmöjä. Quenelle on tapa osoittaa tämän. "Hölmökin näkevät tämän."
Se on tehtävä sionismin tehdä tiettyjä jokainen juutalainen lapsi viettää joka herää hetki kauhu eivät muuttuisi saippuaa tai lampunvarjostin vaikka tällainen asiat debunked kauan sitten.
Kuka haluaisi sortaa lapsen näin? Vastaus on yksinkertainen, hirviöitä. Miksi he haluaisivat tehdä tämän? Tämä vastaus on yksinkertainen myös. He tekevät sen rahan ja vallan.

Ei kommentteja: