Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014


Jon Schwarz
Jon Schwarz on päätoimittaja MichaelMoore.com ja oli tutkimuksen tuottajana "Capitalism: A Love Story." Hän on myös osallistunut New Yorker, New York Times, Atlantic, Wall Street Journal, Slate, Saturday Night Live ja NPR.
14 tammikuu 2014 12:00

Wendell Potter "Obamacare: Mitä se minulle?"

Hanki Wendell Potter uusi eBook "Obamacare: Mitä se minulle?"
Michael Moore on nimeltään Wendell Potter "Daniel Ellsberg yritysten Amerikassa." Vuonna 2008 Potter käveli pois tuottoisa 20-vuotisen uransa huipulla suhdetoiminta CIGNA ja muut vakuutusyhtiöt vetää takaisin verho suurten, hyvin suunniteltu PR kampanjoita jättiläinen yritykset käyttävät estääkseen poliittisen muutoksen - myös salassa pyrkimyksiä hyökätä Sicko että olisi, tarvittaessa kuulua "työntää Michael Moore kalliolta." (Kuten Moore selitti myöhemmin, tämä oli mitään henkilökohtaista - yritysten Amerikassa mielellään työntää meille kaikille kalliolta .) Lue lisää osoitteesta Potterin ensimmäinen kirja, Deadly Spin .
Nyt Potterin kirjoitettu Pikaopas Obamacare, selittää sen hyödyt ja miten hyödyntää niitä ei väliä teidän tilanne - onko sinulla jo saada vakuutuksen kautta työsi, työtä tai oma pienyritys, tai olet itsenäinen ammatinharjoittaja tai työtön . Puhuin Potter noin hänen kirjansa ja hänen ottamaan, jossa asiat menevät nyt Yhdysvaltain terveydenhuollon: ***

Ottaen huomioon, että tämä oli niin iso juttu Obaman hallinto, luulisi, että he olisivat sen päälle. Oletko yllättynyt, että sinun piti kirjoittaa tämän kirjan?
Kyllä, olin järkyttynyt, että minun oli pakko kirjoittaa tämä. Mutta alusta alkaen terveydenhuollon keskustelussa olen ollut yllättynyt siitä, kuinka puutteellisesti hallinnon ja kongressin demokraatit ovat edistäneet ja selitti, mitä he tekevät. Ja Ajattelin, varmasti he saavat yhdessä ja tehdä jotain tämän kirjan. Mutta se ei koskaan tapahtunut. Se on hämmentävä minulle.
Yksi niistä asioista, olen ymmärtänyt, sillä tulossa yli toiselle puolelle on vain kuinka Clueless demokraatit ovat, kun se tulee suhdetoimintaa. Ei siis ihme, että he aina saada heidän peput potki. Ja se ei ole rakettitiedettä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on askel taaksepäin ja nähdä miten republikaanit mitä he tekevät, ja jäljitellä sitä. Mitä republikaanit ovat tajunnut on, kun sinun täytyy kommunikoida jonkun kanssa, sinun täytyy tehdä sitä johdonmukaisesti, sinulla on oltava viestin, joka resonoi, sinun täytyy yhdistää ihmisiä emotionaalisesti. Ja täytyy sanoa sama asia uudestaan ​​ja uudestaan. 
Nyt edullisesti mitä sanot pitäisi olla totuus. Ja demokraatit ovat totuus puolellaan, heillä on jotain, joka on suuri etu paljon ihmisiä. Mutta ne vain eivät näytä haluavan selvittää kommunikoida tavalla, joka voi tehdä ero.
Jos olisit saanut työtä käynnissä PR Obamacare, miten olisit tehnyt sen?
Ensimmäinen olisin ottanut tarkastella mitä odotimme opposition tehdä, mikä ei ollut vaikeaa. On selvää, että piti tulla joitakin ihmisiä, jotka joutuivat maksamaan enemmän, koska heillä oli roskaa vakuutus suunnitelmia ja usein ei tiennyt sitä.Joten ihmiset, jotka eivät olisi saada tukia, niiden kustannukset nousisivat, mutta he todella ovat todellisia vakuutus. Joten sinulla on puolustus valmiina ja voi käsitellä hyökkäyksiä hyvin nopeasti. 
Mutta sinun on myös oltava rikos, tapa kommunikoida ytimekkäästi, mitä etua on. Sitten voit olla varma, kaikki liittolaiset ymmärtää, mitä tämä strategia on ja ovat mukana sen kanssa. 
Republikaanit tekevät tämän kaiken aikaa. Kun edullinen Care Act oli jalkeilla äänestetään parlamentissa jo marraskuussa 2009, olin katsomassa sitä C-Span, ja lähes jokainen republikaanien joka sai jopa puhua kutsui sitä "hallituksen haltuun terveydenhuollon." Tämä osoittaa, kuinka kurinalaisesti ne ovat, kun se tulee messaging. 
Demokraatit eivät ole. Kaikki ovat Lone Ranger. Joten olisin yrittänyt tähdentää liittolaisia ​​hallinnon että et voi tehdä, että jos haluat voittaa tuomioistuimessa yleisen mielipiteen.
William Greider on sanonut, että ymmärtää republikaanisen puolueen, sinun täytyy tietää, että se todella on hoitaa ihmisiä maailmassa yritysten PR. Ja kun katsot politiikkaansa, sinun pitäisi kuvitella, mitä tapahtuisi, jos ihmiset vastaavat GM: n PR olivat myös vastuussa suunnittelussa autoja. Joten sinun on paljon fantastinen, vakuuttava mainoksia hämmästyttävän näköinen autoja, jotka olivat jatkuvasti räjähtänyt ja tappavat kaikki sisällä.
Lopusta aikani terveydenhuollon alalla, tiesimme, että äänestyspaikoilla oli kääntynyt meitä vastaan. Tämä oli aivan nurkanSicko , vuonna 2007. Ja olimme huolissaan siitä, että amerikkalaiset olisivat valmiita harkitsemaan yhden maksajan järjestelmä. Joten menimme töihin heti muuttaa yleistä mielipidettä. Ja olimme edistyneet.
Joten se on ihme, että saimme jotain kulunut, ja jos keskustelu oli jatkunut muutaman viikon en usko meillä olisi. Koska he olivat alkaneet voittaa PR taistelun.
Nyt Obamacare olemassa, mitä löydät ovat suurimmista väärinkäsityksiä siitä?
Väärinkäsitykset ovat, että se tulee johtaa kaikkien joutuvat maksamaan enemmän terveydenhuollosta, ja että ei ole mitään hyötyä siitä. Amerikkalaiset ovat hyvin lyhyellä aikavälillä muistoja. Ja kaikkea, mikä menee pieleen täältä tullaan syyttää Obamacare.
Joten he eivät muista, että he aikaisemmin ollut saada palkkio kasvaa vuodesta toiseen ulos. He eivät myöskään tiedä, että - ja tämä on itse asiassa yksi syistä jätin teollisuus - on ollut pitkään push vakuutusyhtiöiden saada ihmisiä korkean vähennyskelpoisia suunnitelmia, ja joka jatkuu. He joutuvat maksamaan enemmän irti omasta taskustaan.
He myös vain tiedä perusasiat. He ajattelevat, että jos niiden tila ei laajenna Medicaid että se myös ei ole vaihto. Ja useimmat ihmiset eivät koskaan todella tarpeen niiden vakuutus ennen, joten he eivät tiedä, kuinka paljon enemmän suojaa heillä nyt on. He eivät ajattele, miten ennen Obamacare - kanssa purkamista, korkit eliniän hyötyjä ja jatkuva kiellot tahansa ennestään olosuhteet - heidän tilanteensa todella olisi voinut mennä etelään kiire.
Ennen kaikkea ne vain eivät ole valppaita, joten he helposti vakuuttunut uutisointi - joka on ollut hellittämättä negatiivista - että se on huono ja se on mahdotonta hallitusta uudistamaan järjestelmää hyödyttävällä tavalla.
Mutta joka menee takaisin alkuperäiseen PR kysymys, ei vain ole ollut jatkuva pyrkimys selittää ihmisille, mitä tämä laki on. 
Mitä luulet on päälinjat hyökkäys Obamacare nyt, ei vain retorisesti, mutta suhteen todella muuttuu lakia?Oletan, he eivät voi täysin kumota se heti, mutta miten he yrittävät heikentää sitä?
He yrittävät edelleen yrittää yksityistää Medicaid, työntää yhtä paljon osavaltioita kuin mahdollista kääntää ohjelmia yli vakuutusyhtiöille. Ja he yrittävät tunkeutua Medicare, yksityistää sitä niin paljon kuin voivat. Jos tarkastellaan analyytikoille, jotka työskentelevät terveydenhuoltoalalla, tiedät he näkevät suuria mahdollisuuksia voittoa Medicare. 
Se on myös väistämätöntä, että vakuutusalan sääntelyyn pannaan täytäntöön vähemmän voimakkaasti punaista valtioissa.Tulee väärinkäytökset ja rikkomukset ja he vain katsoa muualle.
Mielestäni Obamacare voisi teoriassa olla hämmästyttävä järjestelykomitean tilaisuus liberaaleille sekä punainen ja sininen valtioiden, jos saimme asiamme. Medicaid laajennus on hyvin konkreettista hyötyä tavallisia ihmisiä, ja muita Medicare dollareita hyvin konkreettista hyötyä sairaalat ja lääkärit. Ja on olemassa todellisia aukkoja parantaa Obamacare sininen valtioissa.
Kyllä, se on totta, vuoteen 2017 mennessä maata voivat kokeilla joitakin säännöksiä edullinen Care Act. Vermont on siirtymässä kohti täytäntöön yhden maksajan järjestelmä. Se on erittäin tärkeää. Kanada ei saanut yhden maksajan kerralla, se alkoi lähes universaaliksi terveydenhuollon Saskatchewanin ennen sen hyväksymistä kansallisella tasolla, ja se kesti monta vuotta. 
Monia myönteisiä asioita voisi tapahtua täällä, jos kannattajat ovat fiksuja ja he pelata mukavaa yhdessä. Mutta useimmat organisaatiot, jotka voisivat tarjota rahoitusta tukemaan tätä, säätiöt ja muut eivät näe, että taistelu ei ole ohi. Se on iso, iso virhe. Lääkäri ystäväni Indiana yrittää saada rahaa painostaa lainsäätäjiä laajentamaan Medicaid siellä. Mutta hän ei löydä ketään halukkaita auttamaan rahoittamaan sitä. 
Se ei tullut millään tavalla ihannemaailma 1. tammikuuta. On parempi, ja se on juhlimisen arvoinen. Mutta meidän täytyy pitää käynnissä.

Ei kommentteja: