Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Järjestää Bolivia G77 huippukokouksessa kesäkuussa

14 TAMMIKUU 2014 KOMMENTOIDA
Bolivia + G77
Presidentti Evo Morales seremonian aikana järjestetään päämajassa YK: kun hän alkaa hoitaa puheenjohtajuuden G-77
Presidentti Bolivian Evo Morales ilmoitti, että hänen maansa järjestää 14. ja 15. kesäkuuta presidentin huippukokous juhlistaa 50. vuosipäivää ryhmän 77 ja Kiina.
"Otamme vastuun järjestämisestä tätä suurta tapahtumaa luonteeltaan kansainvälisiä", hän sanoi lehdistötilaisuudessa.
G-77 ja Kiinassa pidetään kaupungin Santa Cruz de la Sierra, Itä Bolivia, sanoi.
"Huippukokouksen tavoitteena on kesäkuu uudelleenkäynnistäminen tämän järjestön 15. kesäkuuta on 50 vuotta", hän lisäsi.
Presidentti Morales tapaa huomenna pormestari Santa Cruz, Percy Fernández ja kuvernööri osaston Santa Cruz, Ruben Costas, koordinoida järjestämiseen huippukokouksessa.
Morales odottaa vierailu vähintään 12 johtajia kesäkuun tapahtuma, ja sanoi, että p romocionará tapahtuma matkan aikana 28. ja 29. tammikuuta Havannassa huippukokouksessa CELAC ja huippukokouksen aikanaMercosurin rahat riittämään Montevideo.
Bolivia otti toisen kerran, 8. tammikuuta tilapaisestä ryhmän puheenjohtajistolle 77 ja Kiinan seremoniassa päämajassa yleiskokouksen Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) New Yorkissa.
Puheenjohtajavaltio on korkein poliittinen elin organisaatiorakennetta Ryhmä 77, pyörii alueellisesti välillä Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan ja Karibian, ja hänen toimikautensa on yksi vuosi. Fidži puheenjohtajana G77 + Kiina vuonna 2013.
(Ote Prensa Latina)
Bookmark and Share

Ei kommentteja: