Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

FIRST LIGHT TUOTTAVASSA LAITOKSESSA

Kuva © Bioglow
Kuva © Bioglow
Insinöörit ovat luoneet  ensimmäisen valoa tuottavan tehtaan  nimeltään  Starlight Avatar,  joka yrittää synteettisen biologian.
Hämmästyttävän kasvin yhtiöltä  Bioglow , tehdään silmukoimalla geenejä  bioluminoivan  bakteerien Nicotiana alata,  yleinen kasvi.
Kolmen viime vuosikymmenien aikana useita kasveja on kuvattu ottaa hehkuva vaikutus. Kuitenkin nämä kasvit olivat joko maalattu väriaine, tarvitaan kemikaaleja tai tarvitaan ultravioletti (UV) aiheuttaa tilapäistä valon emissiota vaikutus. Bioglow tehtaat ovat ensimmäiset itsenäisesti luminoiva tai autoluminescent, kasveja, jotka säteilevät valoa omasta ilman kemikaaleja tai UV-valossa.Samanlaisia ​​Fireflies ja muut valoisa organismeja esiinny luonnossa, autoluminescent tehtaan valoemission koneet koodataan solutasolla mahdollistaa tehtaan jatkuvasti lähettävät näkyvää valoa sen elinkaaren aikana. Bioglow työ on omistettu tuo puhtaamman, kestävä ja edullinen kasvipohjaisia ​​valoa vaihtoehtoja maailmaa.
Luonnollinen ilmiö bioluminenssin, biologisten mekanismien löytyy luonnosta, joka tuottaa valoa, ovat kiehtoneet Bioglow perustaja Dr. Alexander Krichevsky monta vuotta. Dr. Krichevsky tutkitaan sekä bioluminenssin meren bakteerien ja molekyylibiologian kasveja, ja risteyksessä näiden kahden tieteenalan ajatus hehkuva kasvi on syntynyt.
Kuva © Bioglow
Kuva © Bioglow
via  Inhabitat
lähde  Bioglow
Lähde: Worldlesstech
Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: