Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

4 HAMMASHOITO TAPOJA, JOTKA VOIVAT TODELLA VAHINGOITTAA HAMPAITA

6343950133_08eec781e8_oJoseph Carney, Avustaja
Onko meidän motivaatio on vahva vastuuntunto suun terveydelle tai haluamme vain välttää hermoja raastava hampaiden nimittämistä, useimmat meistä haluavat huolehtia meidän hampaita. Ja vaikka 21 st luvulla on tuottanut joitakin upeimmat innovaatioita suuhygienia tekniikka, jotkut meistä ovat edelleen kateissa merkki, kun se tulee kohdella meidän hampaita oikein.
On olemassa useita hampaiden valkaisuun järjestelmiä markkinoille sekä koti-ja kaupalliseen käyttöön. Ja 90%: lla potilaista, hampaiden valkaisu on hyvä ja toimiva tapa kirkastaa, että hymy petsauksessa tai luonnollinen tummuminen, joka tulee iän myötä, tekee asiat näyttävät hieman himmeämpi.
Kuitenkin usein valkaisu voi todella johtaa root vahinkoja, ja voi jopa lisätä hampaiden herkkyys läpi emali.Tämä johtuu siitä, että kemikaalien valkaisuaineita on suunniteltu hajottamaan set-in tahroja tuottamaan että kirkkaan valkoinen värisävy. Kun sitä käytetään liian usein, nämä aineet voivat alkaa hajota ienkudoksen ja huonontavat emali.
2. Käyttämällä samaa Hammasharja
Suumme sisältää miljoonia bakteereita soluja, jotka kertyvät ja kehittää joka kerta avaamme suumme, syödä, juoda, ja jopa suudella. Se on hammasharja velvollisuus poistaa nämä bakteerit kovat pinnat suumme, ja suojella hampaita reikiintymistä ja muita infektioita.
Kun käytät samaa hammasharja koko ajan, tapahtuu kaksi asiaa: 1) hammasharja menettää tehokkuutta, joten vähemmän bakteerit poistetaan, ja 2) hammasharja itse voi todella tulla kasvualustana bakteereille, joka tekee kaikista harjaus vaivaa haitallista. Hammaslääkärit suosittelevat muutat hammasharja ulos kolmen kuukauden välein tai niin.


3. Harjaamalla heti syömisen
Monet ihmiset ajattelevat, että tehokkain tapa pitää suumme ja hampaat puhtaina on harjata heti jokaisen aterian jälkeen, se antaa bakteerit vähemmän aikaa kehittää, kitkee mitään aavistustakaan ontelon, ja monissa tapauksissa on hyvä tehdä.
Kuitenkin jotkut elintarvikkeet-erityisesti sellaisia, joilla on korkea happamuus, kuten sitrushedelmien ja purkitettu sooda-pehmentää emali, ja tehdä siitä herkempiä hankausta. Estämiseksi tätä tapahtumasta, odota vähintään 60 minuuttia ennen harjausta.

4. Käyttäen hammastikku
Olipa popcorn ydin, eksynyt pala pinaattia tai jopa kova vähän karkkia, joka on juuttunut hampaita, hammastikku on pitkään ollut ihmelääke ratkaisu. Ravintolat jopa varastossa pieni teroitettu puunpalasia käyttää milloin sinulle sopii.
Huolellisesti käytettynä, hammastikkuja ovat tehokas keino poistaa ruokaa hampaita. Mutta jos sitä käytetään väärin, he voivat itse tehdä varsin vähän vahinkoa hampaita ja ikeniä. Milloin olet pakotettu puukottaa kudoksen suussa järkyttää ruoka on asettaa sinut vaarassa infektion. Suurimman osan ajasta, yksinkertaisesti hammaslangan ongelmakohdat on paras vaihtoehto.

Kun maitohampaat ovat pyöräili pois, olet todella vain saada yksi hyvä sarja hampaita elämässä. Ja vaikka on olemassa monia tapoja pitää ne puhtaana ja terveenä, mikään ei voita kokeiltu ja totta menetelmä harjaus kahdesti päivässä, ja hammaslangan vähintään kerran päivässä.

Joseph Carney nauttii kirjallisesti rautakauppa, liiketoiminta ja terveyteen liittyvistä aiheista. Lisätietoja hammaslääkäreitä Grimsby, käy East Gate Dental Centre.
Artikkeli tarjotaan Creative Commons-lisenssillä. Se on okei julkaiset uudelleen missä tahansa, kunhan Nimeä BIO on mukana ja kaikki linkit säilyvät. Tämä työ on lisensoitu Creative Commons Nimeä-NoDerivs 3.0 Unported License .
Creative Commons License

Ei kommentteja: