Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014

AL-Qaidan REAL Origins ALTISTUVIEN
Yhdysvaltojen top diplomaatin John Kerry on pitänyt meitä hölmöjä. Aiemmin tällä viikolla, puhuminen Saudi-Arabiassa, hän varoitti, että al-Qaida Syyriassa ja Irakissa ovat "kaikkein vaarallisimpia alueen toimijat."
Yhdysvaltain ulkoministeri vannoi Washington tuki Irakin hallitusta sen taistelussa saada hallintaan kaupungeissa sen läntinen provinssi haltuunsa militantit kuuluvien islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa (ISIS).
Se on rikas. Syyrian hallitusta taistelee kitkemään näitä samoja al-Qaida-sidoksissa militantteja. Mutta kyseisessä maassa, Washington ei tarjoa tällaista tukea.Itse asiassa etusijalle siellä Washington on säkki hallitus presidentti Bashar al-Assad.
Joten, miten Kerry neliö tämän ristiriidan? Irakin al-Qaida on uhka, joka on voitettu, kun taas Syyriassa aivan sama organisaatio ei ilmeisesti ole uhka, mutta Syyrian hallitus on.
Mikä vielä rikkaampi on, että Kerry oli antaneen hänen varoituksia al-Qaidan ympäröimällä alueella johtavien jäsenten House of Saud, jotka ovat kaikkien tiedossa maailman pankkiirit, rekrytoijat ja aseita toimittajat tätä verkostoa.
Vain muutama kuukausi sitten, tiedotusvälineiden paljastaa amerikkalainen diplomaatti kaapelit - menee takaisin 2009 - jossa entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Irakissa nimenomaisesti, että Saudi-Arabia on rahoittaa ja aseistaa al-Qaidan ääriaineksia Irakissa.
Amerikkalainen suurlähettiläs Christopher Hill sanoi silloin, että älykkyys osoitti, että Saudi-Arabia on "yllyttämisestä uskontokuntien välistä väkivaltaa" maassa.
Hill lisäsi, "Intelligence lähteiden mukaan Saudi-Arabia perustuu vaivaa horjuttaa [Irakin] pääministeri Nuri al-Malikin."
Al-Qaidan Irakissa on sittemmin uudelleen merkkituotteiden itsensä ISIS, joka tunnetaan myös islamilainen valtio Irakissa ja Levant (ISIL). Se on lähes yhdenmukainen muiden ääriryhmien, kuten Jabhat al-Nusra, Ahrar al-Shams, Liwa al-Islam ja islamilaisen Front.
Aakkoset-keitto luonne lukemattomia ryhmiä ei muuta se, että he kaikki jakavat saman ääri Saudi wahhabit ideologiaa, ne toimivat lipun al-Qaidan, he ovat tehneet eniten inhottavan siviileihin kohdistuneista julmuuksista, mukaan lukien sunnien, shiiojen ja kristittyjä, ja he ovat kaikki sponsoroi Saudi-Arabia.
Virallisesti House of Saud ylläpitää naurettava fiktio, että se tukee vain "maltillisia" kuuluvan niin sanotun vapaan Syyrian armeijan. Mutta väistämätön tosiasia on, että öljy-rikas valtakunta on pankkiiri al-Qaida-sidoksissa verkostojen, kuten entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Irakissa todistettu.
Jopa valtavirran Länsi media voi peitellä tätä tosiasiaa. Lokakuussa 2013 New York Times raportoi Yhdysvaltain viranomaiset myöntää, että aseet toimitetaan Saudi-Arabiaan muka FSA oli päätyy käsiin ääriryhmien militantteja Syyriassa.
Irakin lähteistä tällä viikolla vahvistanut, että Saudi-aseita toimitetaan tykkää ISIS Syyriassa ovat nyt käytetään kyseisen ryhmän elpyminen Irakin Länsi Anbar maakunnassa.
Siinäpä se. American aseita toimitetaan salaa Saudi-Arabia ovat käytössä al-Qaidan aiheuttamaan uskonlahkojen sekasortoa Irakissa sekä Syyriassa, horjuttaa molemmissa maissa.
Ja vielä John Kerry oheisvälineenä Saudi terrorin sponsorit se kehtaa julkisesti varoittavat, että al-Qaida on tullut "vaarallisin pelaaja" alueella.
Kerry sanoi hänen Saudi vierailun, "Tämä on taistelu, joka kuuluu irakilaisia." No, oikeastaan, ei. Tämä on taistelua Irakissa terroristeja sponsoroida Saudi-Arabiassa ja Yhdysvalloissa.
Enemmän kuin absurdia oli amerikkalaisen diplomaatin tarjouksen sotilaallista tukea Irakin hallitusta vastaan ​​militantteja, jotka on aseistettu Yhdysvaltain ja sen Saudi-asiakas.
"Emme harkitse laittaa saappaat maahan [Irakissa]. Tämä on heidän taistella, mutta aiomme auttaa heitä taistelussa. "
Jo Washington on toimittanut Irakin hallituksen kanssa Hellfire ohjuksia ja on luvannut myös lähettää drones maahan, väitetään torjumaan al-Qaidaan.
Boots kentällä, Kerry viittasi Yhdysvaltain joukot, toisin kuin al-Qaida saappaat maahan, jonka Yhdysvallat ja saudit ovat jo auttaneet liikkeelle, ensin Syyriassa, ja nyt Irakissa.
Tämä herättää näennäisesti outo skenaario, jossa USA aseistaa molempia osapuolia Irakissa - hallituksen ja al-Qaidan militantit.

Tämän ei pitäisi kuitenkaan nähdä ristiriitaa, vaan pikemminkin kyynistä siunaus Amerikan aseteollisuutta. Ensimmäiseksi, luo kauhua ongelma, ja toiseksi toimittaa aseita käsitellä tätä ongelmaa. Joka tekee win-win-tuloksen Amerikan liiketoiminnan.
Mikään tästä ei pitäisi olla ainakin hieman yllättävä. USA on työskennellyt salaa Saudi-Arabian ja Britannian sotilastiedustelun yli kolme vuosikymmentä edistää ja polttoaineen al-Qaidan ääriaineksia, alkaa Afganistanissa taistelemaan Neuvostoliiton 1970-luvun lopulta vuoteen 1990 asti.
Sittemmin al-Qaida on toiminut muuntautumiskykyinen ideologinen kattaa imperialistisen saalistuksen Lähi-idässä ja muualla. Se on kokenut monia reinventions kanssa oikukas nimi muuttuu matkan varrella. Mutta tärkeintä on, että se on Länsi / Saudi luominen, joka vuorottelee vihollinen mukavuutta ja häikäilemätön välityspalvelinta käyvät vallanvaihdos.
Vanha Länsi juoni "vihollinen" on voinut työskennellä muutama vuosi sitten. Mutta nyt ristiriitoja pelaavat samanaikaisesti ja naapurimaissa siten, että juoni altistuu räikeä valhe.
Kerry ja hänen Saudi terrorin ystäviinsä voi esimerkiksi huijata itseään, mutta ne huijaavat kukaan muu.

Finian Cunningham (s. 1963) on kirjoittanut laajasti kansainvälisissä asioissa, artikkeleita julkaistaan ​​useilla kielillä. Hän on maisterin tutkinto maatalouden kemian ja toiminut tieteellinen editori Royal Society of Chemistry, Cambridge, England, ennen kuin jatkaa uraansa journalismia.

Press TV

Ei kommentteja: