Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Aalto Yhdysvaltain Municipal Konkurssit aiheuttamat Wall Street Kohtuutonta korot, EI Asunnot



Poliittinen järjestelmä ja media ovat hellittämättä edistänyt myytti, että kriisi Detroit ja kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja on tuote Liian avokätisen menoja sosiaalisessa palveluista ja eduista, julkisen työntekijöiden eläkevastuut mainittu suurin syyllinen.
Todellisuudessa kantava voima Detroit konkurssi on ollut tähtäävään Koronvaihtosopimuksen tyrkytetty kaupungin Wall Streetin pankkiirit, jonka allekirjoitti entinen kaupunginjohtaja Kwame Kilpatrick vuonna 2005.
Kymmenet valtiot, kunnat, koulupiirit ja erilaisia ​​muita julkisyhteisöjä tuli samanlainen swap-sopimuksia viime vuosikymmenen aikana. Nämä tarjoukset ovat mahdollistaneet maailman tehokkain pankkiiriliikkeet järjestelmällisesti ryöstää julkisia talousarvioita koko kansakunta, luodaan edellytykset nousu aallon kuntien konkurssien.
Koronvaihtosopimuksen käsittelee määrän monimutkaisia ​​vetoja suuntaan tulevaisuudessa korkoja. Vuonna 2000-luvun puolivälissä valtion ja paikallishallinnon tuli nämä vedot ympäristössä nousevien korkojen, etsien epätoivoisesti kompensoimaan niiden kasvava taloudellisia kustannuksia.
Aikana todistuksen viime viikolla, Orr todisti, että hän katsoi koronvaihtosopimukset on laiton, ja väitti, että hän jopa lähestyi Securities and Exchange Commission (SEC) mahdollisesta syytteeseen Bank of America-Merrill Lynch ja sveitsiläisen pankin UBS. (Katso: " Emergency Manager tunnistaa pankki käsittelee työntäneet Detroit oli todennäköisesti laiton ")


Kaukana puolesta vetoomuksen Detroit ja muissa kaupungeissa uhriksi näitä tarjouksia, mutta Obaman hallinto ja SEC ovat tehneet kaikkensa suojellakseen näitä taloudellisia rikollisia ja palkita heitä entisestään.
Kun Federal Reserve työntää hinnat lähelle nollaa jälkeen 2008 romahduksen, swap pakko paikallishallinnon jatkaa maksavat korkeita hintoja, vaikka uusia ehtoja.
Swap käsitellään lisäksi mukana massiivinen sisäänrakennettu irtisanominen palkkiot, jotka maksavat kaupungeissa satoja miljoonia dollareita "rentoutua" niitä. Detroitissa, Orr pyrkii maksamaan Bank of America ja UBS 165.000.000 dollaria vuonna irtisanominen palkkiot, mutta tarjoaa vain penniä dollariin kohti eläkesäätiöiden velvoitteet, 23500 eläkkeellä kaupungin työntekijöitä.
Korot ajettiin alas vanavedessä 2008 sekä poliittisia päätöksiä Federal Reserve, sekä tahallista manipulointia London Interbank Osakeannin Äänestä tai Libor suorittaa globaali pankki jättiläisiä.Kaksi tärkeimpien taloudellisten toimijoiden Detroit konkurssiin, UBS ja Barclays, olivat molemmat vahvasti mukana LIBOR-riki skandaali.
Libor-indeksi asettaa korot biljoonia dollareita asunto-ja muut lainat, mukaan lukien lähes kaikki subprime kiinnitykset ennen 2008 kaatua ja johdannaisiin, kuten koronvaihtosopimukset.American kunnissa myös lainannut noin 75 prosenttia niiden rahaa rahoitustuotteita, jotka liittyivät LIBOR.
Manipulointi tätä ratkaisevaa indeksiin jolla oli vaikutus minimoidaan maksujen velkaa pankkien swap tarjouksia ja pakottaa kaupungit maksamaan paljon korkeampia korkoja-on saanut useissa kaupungeissa käynnistää oikeustoimet valtaukseen tähtäävä toiminta rahoitusyrityksillä.
Baltimore haastoi Bank of America, Barclays, Citibank, HSBC, JP Morgan, Lloyds, UBS ja WestLB vuonna 2011 yli heidän osallistumistaan ​​LIBOR riki. Philadelphia aloitti samanlainen puku vuonna 2013 vastaan ​​Bank of America, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, JP Morgan Chase, Royal Bank of Canada, Royal Bank of Scotland ja UBS AG. San Diego ja Sacramento maakunnat ovat myös haastaa suuret pankit suhteessa LIBOR manipulointi.
Marraskuu 2011 konkurssiin Jefferson County (Birmingham), Alabama, tuolloin suurin kunnallinen konkurssi Yhdysvaltain historiassa, johtui Koronvaihtosopimuksesta solmitulla kaupungin JP Morganin kanssa.
JP Morgan syytettiin maksaa miljoonia lahjuksia virkamiehille osana käsitellä, mukaan lukien entinen Birmingham kaupunginjohtaja Larry Langford, joka on sittemmin tuomittu korruptiosta liittyviä maksuja. JP Morgan maksoi sakkoa 75 miljoonaa dollaria Securities and Exchange Commission (SEC), jossa yksikään oman henkilöstön tarjoile vankilaan.


Kun artikkelin  Bloomberg , "Wall Street panee 4 miljardia dollaria veronmaksajien kuin swap kostautua," Michael McDonald kirjoitti, "Kalifornian vesivarojen osasto tänä vuonna viettänyt 305.000.000 dollaria purkautuisi korko-vedot, jotka kostautui, luovuttaa rahaa pankeille johti New Yorkissa toimiva Morgan Stanley.
North Carolina maksoi 59.800.000 dollari elokuussa, riittää kattamaan vuosipalkasta noin 1400 kokopäiväistä valtion työntekijöitä.
Reading, Pennsylvania, jossa pyrittiin suojelua valtion verotuksellisesti ahdistunut yhteisöjä ohjelman, sai kiinni väärästä päästä käsitellään, maksaa se 21000000 dollaria, mikä vastaa yli vuoden verran kiinteistöverojen. "
Vuonna 2010 artikkeli "Kuinka suuri Pankkien Kreikan-Style järjestelmät konkurssipesä valtiot", Mike Elk of  Huffington Post  kirjoitti: "Kuten lähes kaikki perustellun ekonomistit olivat ennustaneet vanavedessä taantuman syventyessä liittohallitus aggressiivisesti ajoi alas korot pelastaa isot pankit. Tämä loi mahdollisuuden pankeille-joiden muuttuja maksut johdannaiskauppojen oli sidottu korkoihin pitkälti Federal Reserve ja hallitus-voittoa liian kustannuksella valtion ja paikallishallinnon. Vaikka pankit ovat edelleen kerätä kiinteitä määriä 4 prosentista 6 prosenttiin, ne ovat nyt säännöllisesti maksavat valtion ja paikallishallinnon niin vähän kuin kymmenesosa prosenttia velkakirjoja-ilman loppua alhainen näköpiirissä. "
Hirvi jatkoi, "Pankit ja valtiot piti maksaa yhtenevät. Kuitenkin Fed alentaa korkoja, mikä oli odotettavissa, nyt valtiot ja paikalliset hallitukset maksavat noin 50 kertaa, mitä pankit maksavat.Keskustele windfall voitto pankit tekevät pois kärsimyksen paikallisten talouksien. "
Mukaan ekonomisti Susan Ozawa, "valtiot ja kunnat aloittavat näitä pitkiä maturiteetti swap pakosta. He olivat epätoivoisia, jos ei naiivi, eikä voinut katsoa liittohallituksen tai kongressin ja piti kääntyä itseään yli pankeille. "
Puhuessaan  Real News  aiheesta, Tom Ferguson, opin professorin yliopistossa Massachusetts Boston, sanoi, että kaupungit ja osavaltiot, jota hän kuvaili "julkisen sektorin saalista," olivat "pohjimmiltaan vain lapioi miljoonia dollareita laskevan hintoja "sanomalla, että koronvaihtosopimukset oli" kaikki näyttää samantyyppistä paljon kuin asuntolaina tarina, jossa valtaukseen tähtäävä tarjouksia käytettiin. "Ferguson edelleen mainittu" salaista yhteistyötä lehdistön "tässä prosessissa, sanomalla, että "päivälehdet eivät peitä sitä."
Yhdysvaltain hallitus on tehnyt kaikkensa sen varmistamiseksi, että maksut velkaa pankit suojataan konkurssimenettelyä, vaikka työehtosopimukset ovat revitty ylös ja työntekijät menettävät työpaikkansa ja eläkkeet.
Poikkeukset on upotettu konkurssi koodit, jotka tarjoavat "turvasatama" pankeille ja maksamisen varmistamiseksi heidän swap käsitellään käyttämällä vääriä väite, että jos pankit ei makseta kokonaisuudessaan, hauta vahingoittaa rahoitusjärjestelmän johtaa.
Kokonaisia ​​kaupunkeja käytetään vakuutena, avaten tien tukku ryöstää kuntien omaisuuden saman toimielinten, joiden rikollinen toiminta kaatui taloutta. Fedin politiikkaa laskemalla korkoja on tarjonnut windfall pankkien ajon kaupunkien ja kaupunkien ja valtioiden keskimäärin tilikauden kalliolta.
Tämä valmistettu kriisi on puolestaan ​​käytetty hyväksi Obaman hallinto ja molemmat suuryritysten osapuolia luovuttamaan miljarditukiaisia ​​eläkerahastojen ja muiden julkisten varojen taloudellinen kleptokratia joka hallitsee Amerikassa.





Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: