OPCW aikoo analysoida tarjouksia sekä teknisten ja kaupallisten näkökulmasta ja ilmoittaa voittaneen tarjousta helmikuun alussa.
Haagin perustuva OPCW on varattu jopa 40 miljoonaa euroa (54.000.000 dollaria) ja ostoskaduille käsittelyyn 500 tonnia kemikaaleja ja miljoonia litroja myrkyllisiä jätteitä.
Tarjousten auttaa tuhoamaan Syyrian koko arsenaali tiukalla 30 kesäkuu määräaika tuli laaja-yhtiöissä, kuten Francen Airbus-kone, Kiina National Chemical Corporation, Sveitsin Dottikon ja yhdysvaltalaisen Paragon Waste Solutions.
Saksa sanoi aiemmin tässä kuussa, että se auttaisi tuhoamaan jätteen jääneet neutraloivat Syyrian kemikaaleja, ja Britannia sanoi joulukuussa se tuhoaisi 150 tonnia sen industrial grade kemikaaleja.
OPCW sanoi marraskuussa, että käsittely ja loppusijoitus Syyrian kemikaalien maksaisi välillä 35 ja 45 miljoonaa euroa (47 dollaria - 61.000.000 dollari).
OPCW ilmoittaa mikä yritys tai yritykset on valittu helmikuun alussa, kun "teknisen ja kaupallisen arvioinnin tarjouksia."
 OPCW pää Ahmet Üzümcü sanoi aiemmin tässä kuussa, että määräaika tuhoaa tappavin kemikaalien 31. maaliskuuta ei välttämättä täyty, mutta sanoi olevansa luottavainen koko arsenaali olisi poistettava käytöstä kesäkuu 30 deadline säädettyihin YK: n suunnitelman.
YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselma 2118 on kulunut massiivinen kemiallinen ase hyökkäys joka tappoi satoja useita opposition alueilla ympäri Damaskoksessa elokuussa.