Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

House Komitea kehottaa Yhdysvaltain hallitusta saada takana NSA uudistus lasku

Lakivaliokunnan varoittaa Obaman hallinto takaisin USA Freedom Act tai vaarassa menettää terrorisminvastaisen valtuuksia
House oikeuslaitoksen komitean jäsen Darrell Issa kysymyksiin varapresidentti James Cole
House oikeuslaitoksen komitean jäsen Darrell Issa kysymyksiin varapresidentti James Cole Valokuva: Cliff Owen / AP
Kongressin jäseniä, jotka haluavat lopettaa National Security Agency massa kokoelma amerikkalaisten puhelimen tiedot jyrkästi varoitti Obaman hallinto tiistaina saada taakse laskun lopettaa kiistanalainen käytäntö, tai vaarassa menettää terrorisminvastaisen toimivaltaa, jonka post-9 / 11 Patriot Act.
Deriding vähäisyys lainsäädännöllisten vaihtoehtojen jälkeen kun presidentti Obaman ilmoitus viime kuussa, että hän haluaa siirtää vastuun keräyslaatikko ulos NSA, kongressiedustaja Jim Sensenbrenner, co-sponsori USA Freedom Act, kertoi varapresidentti James Cole House lakivaliokunnan kuulemistilaisuudessa, että "saat mitään" jos hallinto ei tue laskun.
Kysyttäessä miksi oikeusministeriö ei ollut ottanut kantaa Bill, Cole sanoi: "Department of Justice on iso paikka."
Cole sanoi, että hänen epäröimättä syynä oli sisäistä hallintoa Tarkastelu eri vaihtoehtoja säilyttää, mitä hän kutsui "tehokkuus" etsimisen valtava puhelimen tiedot löytö, joko hallussa puhelinyhtiöt tai uusi yksityinen taho.
Mutta Cole ehdotti, että osa tästä tarkastelu on huomioon uusi valtuutus telealan pitää tietoja vielä kauemmin kuin ne tällä hetkellä tekevät, jotka yritykset vastustavat oikeudellisista, turvallisuuteen ja taloudellisista syistä. "Meidän täytyy käydä läpi, mitä ajattelemme on optimaalinen ajanjakso rekistereiden pidosta", Cole sanoi.
Bob Goodlatte, Valintalautakunnan puheenjohtaja, sanoi valiokunnan tarvitsi tietää hallinnon näkökulman USA Freedom Act "mieluummin ennemmin kuin myöhemmin." Jäsenet "chomping hieman eteenpäin", Goodlatte sanoi.
John Conyers, ranking demokraatti paneelin, varoitti, että sallitaan irtotavarana tiedonkeruu jatkuu entisellään vaarassa kongressin tukea koko osan Patriot Act hallitus väittää annetaan sille, joka tunnetaan § 215, säännös määrä päättyä 01 kesäkuu 2015 . "Meidän pitäisi käsitellä irtotavarana kokoelma tänään, tai olemme vaarassa menettää kaikki jakson 215 ensi vuonna tähän aikaan", Conyers sanoi.
House oikeuslaitoksen komitea on ollut sängyssä skeptisyys välttämättömyys, varovaisuus ja lainmukaisuuden irtotavarana seurattu säännöllisesti vuodesta Guardian ensimmäinen raportoitu massa puhelutiedot valvonta kesäkuussa, joka perustuu vuotaa ilmiantajan Edward Snowden.
Tyytymättömyytensä suurin valvonnan jyrkästi House älykkyys komitea.Vähintään puolet lakivaliokunnan tukee USA Freedom Act "ja meidän numerot kasvaa joka viikko", Conyers sanoi.
Paljon tukena irtotavarana valvonta on molemminpuolisen asema parlamentissa älykkyys komitea, opposition lakivaliokunnan on molemminpuolisen.Liberaalidemokraatit Zoe Löfgren ja konservatiivinen republikaani Darrell Issa, sekä Kalifornian kysyneet Cole sanoa julkisesti, että NSA puhelutiedot löytö sisältää lainsäätäjien puhelun kirjaa, jotain NSA on ahtaalla kieltää levyllä.
"202-225 ja neljä numeroa. Keräättekö sen?" Issa kysyi Cole, viitaten etuliite toimiston numerot jäsenten edustajainhuoneen.
"Luultavasti teemme", Cole vastasi.
Issa rejoindered että hän oli ollut yhteydessä varapääministeri Libanonin jälkeen syytöksiä ilmi, että virkamies oli antanut rahaa Hizbollah, varoitus, että vanhempi kongressin jäsen oli vain kaksi astetta erottaminen terroristeilta.
Peter Swire, jäsen Obaman valvonnan neuvottelukunta - joka joulukuussa suositteli loppuun NSA puhelutiedot tietokannat - sanoi olevansa tietämätön mistään menettelyt "hangata pois" kongressin tietoja puhelimesta hakemistopalvelu, mutta sekä hän että Cole sanoi NSA estettiin hakuja troves tietyn puhelinnumeron ilman "kohtuullinen articulable epäillä" liittymän terroristijärjestö.
Mikä antaa lisää viitteitä soveltamisalan meneillään sisäistä hallintoa tarkastelun Cole ehdotti, että uusista yksityisyyden suojaa ei-amerikkalaiset, jotka Obama vahvisti viime kuussa, mutta ilman yksityiskohtia, olisi jäädä irralliseksi päättyy massa tietojen keruuseen.
"Koska kysymys politiikan, tietyt yksityisyyden takeet, signaalien älykkyyttä sisältävien US henkilön tiedot laajennetaan muille kuin yhdysvaltalaisille henkilöille, jos se on sopusoinnussa kansallisen turvallisuuden", Cole sanoi.
Vaikka oikeusministeriö ja toimiston johtaja National Intelligence ole julkisesti keskusteltu ääriviivat meneillään sisäinen valvonta tarkastelu - odotetaan kääri myöhään ensi kuussa - Cole puheenvuoroon ehdotti, että upouusi ulkomaalainen tietosuojasta olisi keskittyvät kun NSA voi säilyttää ja levittää tietoja muiden kuin amerikkalaiset, eivätkä rajoittavia, että tietojen kokoelma.
Painostuksesta jäsenet, Cole myönsi, että USA Freedom Act oli vähintäänkin yhteensopiva valvonnan uudistukset Obama ilmoitti hänen tammikuu puheessaan oikeusministeriö. "Monet tavoitteet siellä ovat tavoitteita, jotka jaamme", Cole sanoi.
Valinta ennen antoa, Sensenbrenner sanoi, oli tukea USA Freedom Act "tai vuokrauksen kellon rasti vasta kesäkuussa 1 ensi vuonna ja ei jää mitään."
"Jos sinulla on ongelmia laskun, puhutaanpa sitä" Sensenbrenner sanoi. "En halua kuulla mitään jälkikäteen valittaa."

Ei kommentteja: