Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ukrainian Verkhovna Rada confirms Yatsenyuk as Prime Minister - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Ukrainan Rada vahvistaa Yatsenyuk pääministeriksi - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video27 helmikuu, 16:59

Ukrainan Rada vahvistaa Yatsenyuk pääministeriksi

Ukrainan Rada vahvistaa Yatsenyuk pääministeriksi

Ukrainan parlamentti on valinnut entisen oppositiojohtajan Arseni Yatsenyuk kuin maan pääministeri. Yatsenyuk, läheinen liittolainen entinen pääministeri Yulia Tymoshenko, sai taakseen 371 417 osallistuvien kansanedustajaa.

Ennen kuin hänet valittiin, Yatsenyuk vannoi allekirjoittanut assosiaatiosopimuksen Euroopan unionin kanssa ja lupasi pitää Krimin sisällä Ukraina.
Ukrainan pääministeriehdokkaana Arseni Yatsenyuk sanoo, että Ukraina ja Venäjä kuutiota rakentaa uutta suhdetta. "Venäläiset, olemme kanssanne - olemme ystäviä, yhteistyökumppaneita. Meidän täytyy mennä yhdessä", hän sanoi puhuessaan parlamentissa.
Jatkettiin neuvotteluja EU: n ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) taloudellisesta tuesta tulee olemaan yksi tärkeimmistä ja etusijalla tehtävistä uuden hallituksen, Ukrainan poliitikko ja ehdokas Valioliigassa Arseni Yatsenyuk puhuessaan toimittajille torstaina.
Neuvottelut joukon toimenpiteitä talouden vakauttamiseen odotettiin lähitulevaisuudessa, hän sanoi paljastamatta mitään päivämääriä.
Kysyi neuvottelut Venäjän kanssa edelleen erässä 15000000000dollaria bailout menisi, Yatsenyuk sanoi neuvottelujen jatkaisi kuvataan Venäjä "kumppani", eikä vain naapuri.
Poliitikko varoitti myös, että uuden hallituksen toimenpiteet olisi epäsuosittu, kun hän olisi mahdollisesti kaikkein epäsuosittu pääministeri Ukrainan koko historian. Hän kuitenkin lisäsi, nämä toimenpiteet olivat välttämättömiä, koska maa oli raunioina ja treasury tyhjä. Hän lupasi, että hallitus tekisi parhaansa estääkseen oletuksena.
Hryvnia ennätysmäisen alhainen torstaina aikaisemmin, koska huoli siitä, että keskuspankki on Esteenä hupenemassa valuuttavaranto.
"Meidän on välittömästi allekirjoittamaan sopimuksen Kansainvälisen valuuttarahaston kanssa," Yatseniuk kertoi eduskunnan jälkeen hänen nimityksensä.
"Heti kun kaupat IMF: n ohjelma on allekirjoitettu, rahat tulevat meidän varauksia ja pystymme vakauttamaan valuuttakurssi."
Ukrainan pääministeriehdokkaana Arseni Yatsenyuk sanoo, ettei hän presidentiksi Ukrainan.
"Olen virallisesti julistaa en aio juosta Ukrainan presidentti. Ja minä luovuttavien toimeksiannon Kansan sijainen," Yatsenyuk sanoi täysistunnossa torstaina.
Ukraina on partaalla poliittisen ja taloudellisen romahduksen, Arseni Yatsenyuk, johtaja parlamentaarisen ryhmittymän Batkivshchina puolueen, sanoi torstaina.
Ukraina on nähnyt sen presidentti Viktor Janukovitshin, syrjäytettiin uusin aalto massa hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia, jotka olivat käynnissä Ukrainassa alkaen November 2013, jolloin Ukrainan viranomaiset kieltäytyivät allekirjoittamasta assosiaatiosopimuksen Euroopan unionin kanssa hyväksi syventää suhteitaan Venäjään .
Yatsenyuk, joka on ehdokas virkaan Ukrainan pääministeri, sanoi taloudellinen tilanne maassa ei parane nopeasti.
"Ukrainan kassaan on kavallettu ja ovat tyhjiä. En lupaa parannusta tänään tai huomenna. Tehtävänä hallitus on tilanteen vakauttamiseksi", hän sanoi.
Ukraina vaatii Budapest muistio allekirjoittaneet taata sen eheys - pääministeriehdokkaana Yatsenyuk
Ukrainan pääministeriehdokkaana Arseni Yatsenyuk turvautuu allekirjoittajia Budapest muistio taata Ukrainan alueellista koskemattomuutta.
"Ukraina on kehottaa kaikkia allekirjoittaneita Budapest muistion taata Ukrainan turvallisuutta ja alueellista koskemattomuutta", Yatsenyuk sanoi eduskunnan täysistunnossa torstaina.
Muistio turvatakuut yhteydessä Ukrainan liittyminen sopimukseen ydinsulkusopimuksen ydinaseiden, joka tunnetaan myös nimellä Budapest muistio, on kansainvälinen sopimus Ukrainan ydinvoima-vapaan aseman välillä tehty Ukrainan, Yhdysvaltojen, Venäjän ja Iso-Britannia 5. joulukuuta 1994.
Sopimus sisältää säännöksiä, joilla taataan Ukrainan itsemääräämisoikeutta ja turvallisuutta.
Ukrainan PM-nimittämänsä Arseni Yatsenyuk on ilmoittanut, että koalitio on allekirjoitettu parlamentissa.
Batkivshchyna n johtaja vahvisti lehdistötilaisuudessa kokouksessa torstaina, että ryhmittymä oli laatinut kaikki tarvittavat asiakirjat koalitio muodostetaan.
Arseni Yatsenyuk, johtaja Batkivshchyna ryhmittymä, ilmaisi luottavansa siihen äänestämisen uutta hallitusta pidetään torstaiaamuna. Ukrainan Rada torstaina aikoo muodostaa parlamentaarinen koalitio, joka nimittää maan uusi hallitus.
Koalitio muodostuu Batkivshchyna, Svoboda ja Udar ryhmittymiä. Se sisältää myös lainsäätäjät nonaffiliated tahansa ryhmä, joka muodostaa niiden lainsäätäjä ryhmien piiriin kuuluvilta ryhmittymien tai tulee liittyä mihinkään olemassa olevia ryhmittymiä.Alueiden puolue on jo julistanut se menisi oppositioon.
21. helmikuuta Rada hyväksyi lain palaamassa 2004 perustuslaki, jossa vahvistettiin parlamentaarisen-presidentin valtiomuoto Ukrainassa, jossa presidentin toimivalta pienenivät huomattavasti. Parlamentaarinen koalitio Näin saatu oikeus muodostaa hallitus.
Rada toimikausi on pidentää neljästä viiteen vuoteen. Alle 2004 perustuslaki, pääministeri valitaan eduskunnassa asettamista ehdokkaista presidentti. Parlamentti myös nimittää ministerit puolustukseen sekä ulko-ja johtaja Security Service tarkastusvaliokunnan suosituksesta presidentti. Ehdokkuuden muita hallituksen jäsenet nimittää pääministeri.
Samaan aikaan yleinen joukko ihmisiä loukkaantui seurauksena mellakoita Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa on saavuttanut 810, terveysministeriön lehdistöpalvelu ilmoitti klo 18:00 (20:00 Moskovan aikaa) keskiviikkona. Yhteensä 810 henkilöä ovat pyrkineet sairaanhoito koska yhteenottojen alkaen February 18. Heistä 540 otettiin sairaaloihin. Kolmekymmentä ihmistä pyytänyt lääketieteellistä apua 06:00-18:00 keskiviikkona. Heistä 20 joutui sairaalaan. Kuolonuhrien Kiovan levottomuudet edelleen 82.
Ukrainan EU-myönteiset protestin johtaja Arseni Yatsenyuk oli keskiviikkona poimittu suunnata hallituksen kriisiin joutuneiden maiden kunnes presidentinvaalit järjestetään toukokuussa. "Euromaidan" Neuvosto teki ilmoitus Yatseniuk, plus ehdokkaita useita muita keskeisiä ministereitä, kun sen jäsenet osoitettu väkijoukkoja Kiovan Itsenäisyyden aukio.
Oleksander Turchinov, vt koska Janukovitshin on kaadettu lauantaina eduskunnan, sanoi uuden hallituksen olisi otettava epäsuosittuja päätöksiä pää pois oletuksena ja taata normaalia elämää Ukrainan ihmisiä.
Euromaidan ehdotukset on hyväksytty parlamentissa.
Neuvosto koostuu suosittuja luvut kansannousun joka toi Janukovitshin alas, nimeltään ammattidiplomaatti Andriy Deshchytsya, entinen suurlähettiläs Suomessa ja Islannissa, ulkoministerinä.
Oleksander Shlapak, entinen talousministeri ja entinen varajohtaja keskuspankin nimettiin valtiovarainministerinä.
Andriy Paruby johtaja "itsepuolustukseksi" pakottaa suojelemaan Kiovan protesti vyöhykkeen poliisin toiminnan aikana kolmen kuukauden konflikti, nimettiin sihteeri voimakas kansallisen turvallisuuden ja puolustuspolitiikan neuvoston.
"Tämä on hallitus, joka on tuomittu pystyä toimimaan vain 3-4 kuukautta ... koska he joutuvat tekemään epäsuosittuja päätöksiä", Turchinov sanoi.
Tämä merkitsisi suuntaat oletuksena perustamisesta luottamus velkojia ja sijoittajia ja varmistaa normaalia elämää Ukrainan ihmisiä.
"He voida arvostella. He ovat mutaa sotkee ​​niitä. Mutta heidän täytyy täyttää velvollisuutensa ja poltetaan vuoksi Ukrainan", hän sanoi.
Lue myös:
Venäjän Ääni, AFP, Reuters, TASS

Ei kommentteja: