Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Was the Ukraine Coup America’s Main Event at the Sochi Olympics?

4. Media »Oliko Ukrainan Coup Amerikan päätapahtumassa Sotshin olympialaisissa?

Oliko Ukrainan Coup Amerikan päätapahtumassa Sotshin olympialaisissa?



Minun edellinen postitse, olen arveltu, että Yhdysvaltain ja EU: n johtamasta huipentuma Ukrainan kriisin aikana tapahtuu Vlad oli uppoutunut puheenjohtajana hänen rakas olympialaisissa, ja halua tai voi tuhota pehmeän vallan fiilis puuttumalla voimakkaasti Ukrainassa, tai jopa antaa asiasta hänen kattavampi huomiota.
Clever, fiksu Amerikassa, jos näin oli.
Tietenkin, mitä tiedämme nyt noin aggressiivinen Länsi epävakaus vaivaa Ukrainassa-johon kuului subversion, pakottamista, ja jopa mukavuutta ja tukea väkivaltaiseen insurrectionists vastaan ​​Janukovitshin onnettomat valittu hallitus-se on melko ironista, että länsimaisessa mediassa voidellut Putinin historian suurimmista Monster helmikuu 2014 Edition.
Muistatko, eikö niin? Tarkoitan, epädemokraattiset, gay-vihaa, Pussy-Riot piiskaaminen itsevaltias, joka voisi vapauttaa tyrannimainen Venäjän mahti vastaan ​​vapaustaistelijat Maidan Square?
No, se on myös ironista, että Putin saarnasi puuttumattomuuteen ja anna Ukraina (ja Janukovitshin tietenkään ole hänen BFF) muhennos, kun se oli lännen ja alati luotettava länsimaisessa mediassa että aktiivista cheerleading ja enemmän, puuttua Ukrainassa helpottaa kaataa vaaleilla valitun hallituksen kanssa Venäjän rajoilla.
Hetkinen. Ehkä se on liian ironista. Ehkä se oli tahallista. Ehkä Länsi-kampanjaa vastaan ​​Putin ja Sotši oli osa ennalta ehkäisevää kehystys vaivaa kuvata tapahtumia Ukrainan taistelu vapautta rakastava Euro-ukrainalaisia ​​vastaan ​​Evil Empire.
Olen aina ajatellut näennäisesti syy lähes kaikki maailman boikotti Sotši avajaisissa presidentti Obama ja EU-maiden aina haisi hieman hämärä. Muistaakseni kaveri, joka toimii Belgiassa oli ainoa Atlantin johtaja, joka ilmestyi.
Tietenkin, kukaan ei sanonut Olemme boikotoi. Se oli vain, olemme liian kiireisiä, (F * ck sinua Vladimir).
Oli huomattavaa jyrinä Länsi lehdistössä, muistan, että voimat vapauden polkumyyntiä Putinin ja Sotši koska anti-gay propagandaa lain, perustelut sille, että on muutamia reikiä, kun otetaan huomioon, että oikeudellinen asema LGBTs on paremmin suojassa Venäjällä kuin se on useissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Eikä pidä unohtaa sortamisen kulkukoiria-söpö, pehmoinen pennut!-By sydämetön Venäjän karhun.
Ehkä Sotši-aika vihamielisyys oli pikemminkin varmistaa, että Putin ja Venäjä olivat väärällä puolella maailmanlaajuisen kannan-ja vähemmän todennäköisesti riski pilaa optiikka Pelit heittämällä itsensä alueellinen kriisi-kun Ukrainan lopulta räjäytti .
Siitä, miksi Yhdysvallat oli niin innokas käsi Venäjän geopoliittinen menetys, ehkä se on tekemistä tuki EU: n pitkäaikainen halu jakoavain Ukrainan Länsi-sarakkeeseen.
Toivon niin.
Koska vaihtoehtoinen mahdollisuus on, että Yhdysvallat teki sen kostaa, rangaista Putin olla menossa mukana Yhdysvaltojen ohjelman Syyriaa.
Se ei ole suuri, koska jos näin on, päätös olisi voinut olla valmistettu lyhytnäköistä huolimatta, ja West olisi voinut yksinhuoltajuuden Ukrainan terva vauva aivan kuten sen talouden teetering romahtaa ja split Itä-ja Länsi ukrainalaiset uhkaa muuttua pysyväksi särön.
Olisi ... ironista! On se sana olikaan!-Jos rankaisee Putin Syyriaan kääntyi Ukraina toiseen Syyriaan.
En usko, että tämä kosto skenaario on liian omituinen. Presidentti Obama näyttää olevan mies, joka tykkää kostaa tarjoillaan kylmänä-jääkylmä-ja ehkä alla, että valvottuja julkisivu hän oli kutina osoittaa Putinille, että Venäjä ei voisi kevyesti uhmata Yhdysvaltalaisen peruuttamaan tukea Assadin ja romahtaa Syyrian hallituksen.
Uskon henkilökohtaista halveksuntaa ja tarve puolustaa hänen uskottavuutensa maailman numero uno iso pomo ajaa presidentti Obaman ulkopolitiikka suhteessa Putinin Kiinan johdon kanssa (siitä lähtien kun hän joutui sormella heiluttaa vuodatus Kiinan johtava ilmasto neuvottelijan Amerikan epäasianmukaisesti retki Kööpenhaminan huippukokouksessa vuonna 2010), ja tietenkin hänen kielteinen ristiretki-nyt kolmatta synkkä vuosi lupaus kärjistymisen-tuhota Syyrian ja horjuttaa Lähi-idän rangaistukseksi Bashar Assadin kieltäytyä mennä kun Obama käski häntä menemään.
Yksi toivoo, että kaksitoista-ulotteinen shakki ohjaa Yhdysvaltain liikkuu Ukrainassa. Mutta jos tämä politiikka on käsissä raakaa uuskonservatiivikavereineen kuten "Fuck EU" Victoria Nuland, ehkä me tarkastelemme taas niitä "kukaan ei olisi voinut ennakoida" verinen ulkopolitiikan botches että Yhdysvallat näyttää erikoistua nykyään.
Ja Putin saattaa olla viimeksi nauraa, osinkotulojen Venäjän luvattu rahoitus on 15 miljardia dollaria, kun taas EU sekoittaa keksiä 30000000000dollaria Ukraina tarvitsee saada läpi vuoden (hämmästyttävän, Yhdysvallat on tähän mennessä ole sitoutuneet tarjoamaan taloudellista tukea, jotain EU on todennäköisesti huomaamatta, ja ajattelu Kiitos miljardia! Ei! Vicky Nuland, koska aggressiivinen Yhdysvaltojen strategiaa, räjäytti siirtymäkauden hallitus neuvotteli EU: n, joka olisi voinut pelastaa Venäjän peli ja koukussa).
Vuoden päästä se voi olla Vladimir Putin sanoo Kiitos! Victoria Nuland. Kiitos teille olin säästänyt kustannuksia ja vaivaa propping huonosti pro-Venäjän hallituksen Ukrainassa. Säästin 15000000000dollaria taalaa ... kääntyi mukava voitto, koska voisin pudota edullisin hinnoittelua uuden kaasusopimukset ... ja minä kyytiin itään ja etelään Ukrainan Venäjän uusi maakunnat ilmaiseksi!
Clever, fiksu ... ehkä liian fiksu Amerikassa.


Peter Lee blogeja Kiina Matters



Mikä on vastaus? - Siirry kohtaan Lisää / lukea kommentteja

Uutiskirjeen kuvake, E-mail Uutiskirje kuvaketta, Email List kuvake, E-mail List iconSign Tilaa ilmainen Daily Sähköpostiuutiskirje


Email Marketing voit luottaa
Tuki Information Clearing House

Kuukausimaksun Information Clearing House

PayPal - turvallisempi, helpompi tapa maksaa verkossa!







haku










Lue Kommentti Policy ennen lähettämistä -
Pyydämme lukijoita pelata aktiivisemmin ja klikkaa "raportti-linkkiä [juuressa jokaisen kommentin], kun teidän mielestänne kommentteja ylittävät linjan ja tulla puhtaasti loukkaavaa, rasistista tai loukkaavaa muille.





Seuraa keskustelua
Kommentit
Ei kommentteja vielä lähetty. Ole ensimmäinen!
Lähetä uusi kommentti

Kommentoi vieraana, tai kirjautuminen:
Kirjaudu IntenseDebate
Kirjaudu WordPress.com
Kirjautua Twitter
NameEmail

Näkyviin kommenttien vieressä.


Ei näy julkisesti.

Lähetä kommentti
Tilaa
Kommentit, jotka sisältävät kiroilua tai henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä tai muuta sopimatonta materiaalia poistetaan sivustosta.

Uusimmat kommentit forBritish MP sanoo, Israel Murdering Palestiinan Isoäidit Under Cover Of Holocaustterrorisevil15p
Näytä minulle yksi "Palestiinan isoäiti murhasivat israelilaisia" Et voi, koska olet ...
»1 minuutti sitten
Uusimmat kommentit forDemocracy murhasivat Protestfascistsloveplunder
mielenkiintoinen. mutta onko se totta?
Katsotaanpa odottaa vuoden tai niin, tai jopa kuukauden.
tulla takaisin ja ...
»2 minuuttia sitten
Uusimmat kommentit forthe kriisi Ukraineevolve
Onko neula, joka ponnahtaa kupla?
»3 minuuttia sitten
Uusimmat kommentit forDemocracy murhasivat Protestfascistsloveplunder
älä kerro Paul Roberts olla hiljaa, senkin typerys.
hän tietää, että Ukraina ei "mietitään ...
»4 minuuttia sitten
Kommentit IntenseDebate




Osaston mukaisesti 17 USC § 107, tämä materiaali jaetaan ilman voittoa niille, jotka ovat ilmaisseet ennen intressi saada mukana tiedot tutkimus-ja opetustarkoituksiin. Tietoa selvittelykeskus ei ole vakuutettu millään kanssa alulle tämän artikkelin eikä on tiedot selvitysjärjestelmä tai sponsoroi alullepanija.)

Tietosuoja

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: