Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The Ukrainian Pendulum: Has Russia Lost and the West Won?

4. Media »Ukrainan Pendulum: Onko Venäjä Lost and West Won?Enemmän jakopalveluissa



Enemmän kitkerää mustaa savua hajoaa polttamisesta renkaat Kiovan Maidan Square, enemmän hiljaa ja syvästi ovat analyytikot alkavat miettiä kuka on todellisuudessa tullut voittaja viimeisimmän loputon Ukrainan "Shakkiturnauksen", ja kuinka paljon on vielä edessä?
Alkuinnostuksen lännessä suhteen, että vaikka imeytynyt kilpailevat Sotshissa, Moskovan näkymät hankala yhdistelmä vieressä on vähitellen haihtuu. Ja herää kysymys: mitä seuraavaksi? Ja tässä se tulee selväksi, että voitto, joka on leimannut vallanvaihto Kiovassa on erittäin kyseenalainen ...
Vuonna geopoliittinen mielessä, Ukraina on eräänlainen heiluri tilaa, jossa kaikki vain pysyvät vakaina, jos on vahva yksimielisyys yhteiskunnassa ja puuttuminen suuria iskuja ulkopuolelta.Molemmat nämä ehdot oli rikottu tänään.
Ja jos heiluri heilahtaa liian voimakkaasti toiselle puolelle, niin voit lyödä vetoa, että seuraavassa vaiheessa, se heiluu nopeasti takaisin vastakkaiseen suuntaan. On mahdollista, tietenkin, että avulla on melko pieni määrä mellakkapoliisin, pisteen heilahdusliikkeen voidaan takavarikoida väliaikaisesti, koska olemme todistamassa nyt, mutta odottaa, että se pysäyttää puolesta vain yksi osa väestöstä, ja että se lopettaa svengaava kokonaan, on silkkaa Utopia.
On jo selvää, että putschists Kiovassa yksinkertaisesti tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Mikä olisi tarjottava Ukrainan kansalle? Vakava intohimot alkavat kiehua yli keskellä vallanjaon ja salkkuja, sankareita barrikadeille ovat katkeria siitä, että ne ovat nopeasti unohdettu, ja Ukrainan välitön oletus ei enää ole ennuste, vaan diagnoosi.
Jos tämä on viimeisin väri vallankumous, niin se on yksi kaikkein epätoivoinen ja merkityksetön.Se on vain pahentaa ongelmia tällä hetkellä maassa eivät ratkaise yhtäkään. Opportunistinen kokeilu on ehkä tarpeeksi väliaikaisesti kaapata valta yli kaakkoon Ukraina (?), Mutta pakottaa sen olevan uskollinen pidemmälle kansan tahtoa on täysin mahdotonta.
Se on vain ajan kysymys ennen kuin heiluri alkaa svengaava toisinpäin, ja tällainen liike on väistämätöntä. Kellään ei ole syytä juhlia niin pitkälle kuin "voitto" on huolissaan.
Kansainvälinen luokituslaitos Standard & Poor'sin on alentanut Ukrainan valuutta-luottoluokituksen pre-default tasolle CCC. Arvioiden mukaan Lontoon tutkimusyritys Capital Economics julkaisi 24. helmikuuta, yli seuraavan 12 kuukauden Ukraina tarvitsee noin 80 miljardia dollaria vuonna ulkoista rahoitusta. USD 65 miljardia tästä on huoltaa valtion ja yritysten velka, ja 15 miljardia dollaria kattaakseen maksutaseen alijäämä.
Puolestaan ​​Ukrainan siirtymävaiheen hallitus "on arvioinut koko taloudellista tukea tarvitaan estämään oletuksena 35 miljardiin dollariin, mikä osoittaa jälleen kerran sen epäpätevyydestä.Mukaan Ukrainan keskuspankki puolestaan ​​tammikuussa maan valuuttavaranto oli yhteensä USD 17,8 miljardia.
Kuukautta aiemmin luku oli USD 20,4 biljoonaa. Tilanne on mutkistaa se, että huomattava osa lainoista saama Ukrainasta valuuttamääräiset, kun hryvnia valuuttakurssi euroon on laskenut yli 10 prosenttia vuodesta 2014 alussa.


Myös Ukraina on vain tarpeeksi rahaa maksaa maahantuontia tärkeimpiä tuotteita seuraavien kahden kuukauden aikana . (1)
Euroopassa, oli tietysti ole vastenmielinen tekemässä Venäjälle joitakin haittaa hänen "pehmeä heikointa", jonka tavoitteena on tehdä Moskovasta myöntyväisempiä sen suhteissa Euroopan unioniin. Se oli Brysselissä, että esittää vääriä vaihtoehto tarrautumasta Janukovitshin: «Olet joko kanssamme tai meitä vastaan!»
Kukaan ei kuitenkaan edes unelmoinut ottaa täyden vastuun Ukraina, suurin maa, että osassa maailmaa, jossa valtava sen ongelmista, ja itse asiassa kukaan ei halunnut. Kävi ilmi, että summa on 20 miljardia euroa, koska Euroopan unionin tukea maan uudistusten, summa, joka haltioissani monet ukrainalaiset, mainittiin puhtaasti propagandatarkoituksessa.
Se on kaksi kertaa niin paljon kuin 15 miljardia dollaria, että Venäjä tarjosi Ukrainalle, mutta se on fiktiota sijaan käteinen. Harva huomasi, että EU: n asiantuntijoiden pelkästään arvioi odotettavissa kumulatiivinen vaikutus uudistusten ehdotti Kiovaan, joka todellisuudessa saa tai ei saa tapahtua. Se on samanlainen hypoteettinen vaikutus Venäjän liittyminen WTO: hon, joka on laskettu tiettyjen analyytikot.
Todellisuudessa Euroopan unioni aikoo antaa Ukrainalle huomattavasti vähemmän rahaa avustuksena. EU-komissaari rahoituksen suunnittelusta ja talousarviosta, Janusz Lewandowski totesi, että EU on valmis antamaan Ukraina taloudellisen tuen määrä on vain 1 miljardi euroa.
Tämä määrä, joka on välttämätön Ukrainalle, kun tilanne on edelleen epävakaa, voisi saapua jo maaliskuussa, hän selitti. «Mutta me vain voi tehdä sen, jos tiedämme, mitä tapahtuu maan talouden» EU: n virallisilla painotti. Ja itse asiassa, rahaa vain saapua, jos Kiovan suostuu uudistusohjelman IMF: n kanssa.
Luettelo edellytyksistä pysyy samana: vähentämällä julkisia menoja (jäädyttäminen palkat ja eläkkeet, vähentämällä julkisen sektorin työntekijöiden uudelleen menoja yksittäisten valtion laitokset), parantamalla talouden Naftogazin (vähentää julkista sekä tuet teollisuudelle), poistamalla veroetuja, ja luopumalla tukia tappiollista valtion laitoksiin.
Ensinnäkin, leikkaus valtion tuki vaikuttaa kaivosteollisuudelle. Hallituksen on leikata sosiaalietuuksia, tarkistaa niiden luetteloita monetise etuja, ja leikkaa ihmisten lukumäärää, sosiaalista tukea.
Myös uudet viranomaiset Kiovassa tarvitse suorittaa eläkeuudistuksen, jotta se on valvoa kasvua valtion velkaa, jotta takaisinmaksu ei ole kielteisiä vaikutuksia sisäiseen kysyntään, ja siirtyä inflaatiotavoite. (2) On helppo nähdä, miten paljon nämä "progressiivinen" uudistukset poikkeavat odotukset näiden tueksi Ukrainan yhdentymiselle EU: hun.
Kukaan ei kiire palkita Kiev sen "kansallisen vallankumouksen" ja nopeuttaa EU: hun liittymisen prosessia.
Vastauksena kysymyksiin Deutsche Welle koskevat Yulia Tymoshenko lupaukset mielenosoittajat Maidan Square että Ukraina on pian jäsenenä Euroopan unionin, Saksan hallituksen koordinaattori Intersocietal Yhteistyö Venäjän, Keski-Aasian ja itäisen kumppanuuden maat, Gernot Erler, ilmoitti:
«Muistan hyvin, kuinka pian sen jälkeen" oranssin vallankumouksen "vuonna 2004, presidentti Viktor Jushtshenko ja pääministeri Yulia Tymoshenko yritti avata EU: n ovet Ukrainaan. Vastauksena Euroopan unionin aluksi ehdotti 10 kohdan ohjelman ja sitten assosiaatiosopimus. Mutta on täysin selvää, että se oli korvike, korvike EU-jäsenyyden mahdollisuus, jonka he yksiselitteisesti eivät halunneet antaa Ukrainalle. Tietäen tämän esihistoria, on mahdotonta nähdä yhdistyksen askeleena kohti EU: hun liittymistä. Ei ole olemassa suostumusta eikä halua Euroopan unionissa avaa ovensa niin suuri maa, jossa niin suuria ongelmia, puhumattakaan geopoliittinen vaikeuksista, jotka väistämättä tällaisessa tilanteessa suhteissa Venäjään ». 
Ottaa huomioon taloudellisen tuen puolestaan ​​Gernot Erler havaittu:  «On käsittämätöntä, että ulkomaiset velkojat antavat rahaa Ukraina ikuisesti. Kansallisten parlamenttien Euroopan unioni haluaa myös koskaan suostu siihen, jota ilman seuraamuksia olisi mahdotonta antaa tällaista tukea. Ei tule rahaa ilman ehtoja uudistuksia » . (3)
Stefan Cornelius, toimittajana Frankfurter Rundschau, katsoo, että on liian aikaista Euroopassa juhlimaan voittoa: «Ukrainan ongelmat eivät ole kadonneet yhdessä Janukovitsh. Harmaan talouden Ukrainan valtion instituutioiden, korruptio, vallan oligarkkien - kaikki nämä pitkän aikavälin ongelmia kiusannut maasta ennen Janukovitsh, ja he jatkavat vaivaamaan maahan jälkikäteen.
Ne, jotka ovat iloisesti tervehdys Yulia Tymoshenko siinä toivossa, että hänen saapuessaan tulee toipumisesta on luultavasti unohtanut, että alusta alkaen Ukrainan itsenäisyyttä, tämä nainen on ollut osa järjestelmää ja tuo raskas taakka menneisyyden hänen kanssaan.
Ja nyt, että asenteet ovat muuttuneet, kaksi napaa, joiden välissä Ukraina on tasapainottaa - EU ja Venäjä - ovat yhä tärkeämpiä kuin koskaan ennen ollut ». (4)
West ei ole mitään erityistä tunnetta voiton suhteen "geopoliittisen voiton" Ukrainassa siitä yksinkertaisesta syystä, että ei ole voitto.
On myös hankala ahdinko Länsi on luonut itselleen uhkapeli oleviin ihmisiin epäpätevä, ole täysin täydellä ymmärryksellä, ja täysin tunne demokraattisen politiikan. Se on ukrainalaisia, jotka ovat kuin veljekset Venäjän kansalle, että ovat tulossa uhrit vastuutonta vallankumouksellinen kokeilu, ja he voivat nyt odottaa aitoa vaikeuksia.
Lisäksi ottaen vähitellen alkaneet ymmärtää, mitä he kohtaavat Ukrainassa, West ei olla vastenmielinen jakaa taakka rahoitusavun Ukrainan pseudohalidia vallankumouksellisia Venäjän kanssa, joka etsii myös varsin eksoottinen.
Näin lehdistötilaisuudessa Kiovassa 25. helmikuuta, korkea edustaja ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan, Catherine Ashton, yllättäen ilmoitti, että on tärkeää säilyttää vahvat siteet Ukrainan ja Venäjän välillä (näin tällä hetkellä Brysselin puhuu).
Mukaan Ashton, nykyisessä tilanteessa, Venäjän täytyy antaa maan edistysaskel «, miten se valitsee» (mielenkiintoinen tapa pyytävät tukea haltuunottoon). Catherine Ashton huomautti myös, että «Ukrainan hallitus ei saa unohtamaan yhden jollain sen alueella» (tietenkin!). (5)
Se ei ole vain lännen, joka tarvitsee oppia Ukrainan vallankumouksellinen draamaa. Miksi esimerkiksi ei Kaakkois kääntää selkäänsä Janukovitshin niin helposti? Koska protesti puhkesi pohjalta sosiaalisen luokan, ja nationalistit olivat yksinkertaisesti voitava ohjata sitä.
Jokainen huusi samaa: «Alas varkaita!» Mitä korruptoitunutta hallintoa, asema jokaisessa osassa maata osoittautui olevan identtisiä, ja että on tunnustettava.
Valtaosa ihmisistä Ukrainassa kannattaa syventää suhteitaan Venäjään, mutta tämä enemmistö haluaa nimen Ukraina liittyvän suosittu ja arvoisat poliitikot kuin presidentti, joka on kadonnut ties minne.
Kun Ukrainan heiluri alkaa jälleen liikkeelle, mikä voi tapahtua paljon aikaisemmin kuin kukaan ajattelee, objektiivisia ja tiukoista tarvitaan sen arvioimiseksi, jotka Venäjä on menossa yhteistyötä.
Tällä hetkellä Venäjän ortodoksinen kirkko on surun kaikille surmansa Ukrainassa. Ukrainan ortodoksinen kirkko Moskovan patriarkaatin, joka on parhaillaan peiton uhkaava pilviä, on otettu vain oikea askel tällaisessa tilanteessa.
Sijainen Ukrainan ortodoksisen kirkon Moskovan patriarkaatin joka on tilalle valittiin vakavasti sairas ja lääketieteellisesti työkyvyttömiksi Metropolitan Vladimir ei Hierarch joka on pitkään ollut siiven alle kansallisen radikaaleja, mutta johdonmukainen taistelija yhtenäisyyttä Venäjän ortodoksisen maailman arvostettu Metropolitan Onufry of Chernovtsy ja Bukoviny.
Monet kirkossa piireissä uskoa, että hän on täysin kykenevä ratkaisemaan historiallisen kysymyksen ylläpitää erottamattomia ja veljellinen yhtenäisyys koko Venäjän kirkko ja kirkko, joka on antanut heille ohjausta.
Dmitry Minin  | Strategiset kulttuurirahasto
http://www.strategic-culture.org/news/2014/02/28/ukrainian-pendulum-has-russia-lost-and-the-west-won.html
Huomautuksia:
(1) http://www.dw.de/a-17454528
(2) http://www.dw.de/a-17456710
(3) http://www.dw.de/a-17455904
(4) http://www.dw.de/frankfurter-rundschau-/a-17453815
(5) http://www.dw.de/a-17456030

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: