Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

The 4th Media » INDONESIA ELECTION 2014

The 4th

INDONESIA VALINTA 2014

Abstrakti
Yksi nopeimmin kasvavista talouksista (yli 6%) ja tuleva voima talo vaikuttava maailman top 10 klubi, sekä suurin islamilainen (mutta maallinen, republikaanien ja ei-arabien) maa on menossa kohti presidentinvaaleja.
Mieliala, viisautta ja intohimot vahvasti läpi Indonesian keskiluokka on ratkaisevan tällä kertaa.Tai sanat erottaa kollegani, professori Anis Bajrektarevic: "keskiluokka on kuin kaksikäyttötuotteiden tekniikkaa, se voidaan ottaa käyttöön rauhanomaisesti, mutta se saattaa myös olla destruktiivisesti weaponized, kotona tai ulkomailla."
Avainsanat:
Indonesia Election, presidenttiehdokkaat poliittisia ohjelmia, Prabowo Subianto, Jokowi
INDONESIA VALINTA 2014
Marraskuusta 2013 päivästä tammikuuta 2014 Faculty of Social and Politics, yliopisto Jayabaya (UJ), ajoittain tekivät selvityksiä, jotka liittyvät electability poliittisten puolueiden ja presidentin-ja varapuheenjohtajana ehdokkaita 2014 vaaleissa. T
hän tulokset osoittavat, että electability demokraattisen puolueen ja vauras Justice Party (PKS) on jälkeen supistunut korruptiotapauksia. Tutkimus tehtiin 33 maakunnissa ottamalla näyte 1225 ihmistä, joilla on äänioikeus (17 vuotta täyttäneiden ja yli. Vai ei vielä 17-vuotias, mutta jo naimisissa).
Virhemarginaali on + / - 2,8% ja luottamuksen taso on 95%. Väestö Tiedot kerättiin haastattelemalla withrespondents käyttäen tekniikoita, jotka perustuvat kyselyyn.
Kun kysyttiin, ovatko vastaajat uskovat yhä, että PKS on "puhdas puolue", noin 66% sanoi "tiedä". Vain 15,7% vastaajista uskoi, että PKS on edelleen "puhdas puolue", loput (18,3%) ei tiennyt.
Kun kysyttiin, onko puolue, joka jäljettömiin eniten sekaantunut korruptioon tapauksissa, peräti 67,3% vastaajista mainitsi puolueen. PKS tuli niin kaukana toinen 5,8% ja on siirtynyt Golkar Party. joka on nyt mainittu kolmas (5,2%).
Kun kysyin vastaajista, osapuoli voi valita, jos vaalit wereheld today.only 6,9% äänestäisi puolueen. Vain 2,6% äänestäisi PKS, paljon pienempi kuin niiden seurauksena vuonna 2009, mikä oli 8%.
Kannalta electability, Golkar puolue pysyi kärkisijalla 18,9%. Kun viitataan kyselytutkimuksen tuloksista eri muita tutkimuslaitoksia, Golkar n mahdollisuus voittaa 2014 vaaleissa näyttää melko avoin. Golkar Party on edelleen seuraa PDI-P nopeudella 16,8% electability. Gerindra, joka vuoden 2009 vaaleissa päättyi kahdeksannella sijalla, saamieni tutkimuksen electability on nyt saavuttanut tason 10,3% ja on kolmannella sijalla.
POLIITTINEN OSAPUOLET ELECTABILITY
Presidenttiehdokas ELEKTABILITY
Korkea electability on Golkar osapuoli on ilmeisesti kääntäen verrannollinen puheenjohtaja Aurizal Bakrien (ARB), joka on viidesosa asema presidenttiehdokas, 8,7%. Tämä on selvästi alle JokoWidodo (Jokowi), joka sijoittuu ensimmäinen julkinen vaihtoehto keskuudessa hetken lupaavimmista (15,1%).
Jokowi symboloi uutta toivoa ihmisille. Hän on yksinkertainen, rehellinen ja populistinen. Jokowi näkyy yhteishenki johtajien välillä ja ledi. "Hän on yksi meistä". Jokowi varsin onnistuneet tuoda itse yleisölle politiikkaa, jossa hän vierailee usein slummeissa Jakartassa.
Jos Yhdysvallat (US) henkilöä olivat pettyneitä sota terrorismia presidentti Bushin ja valitsi Barrack Obama, on mahdollista, että jos Jokowi askeleen eteenpäin 2014 presidenttiehdokas, Indonesian ihmiset valitsi hänet, koska heidän pettymyksensä overthe sota korruption presidentti SusiloBambangYudhoyono toisen jakson aikana vuodesta 2009 vuoteen nyt.
Keskimäärin vastaajat sanoivat he sopivat, että jos Jokowi kulkisi puheenjohtajakaudella, ja ei olisi huolissaan, jos Jokowi ei homman kunnes hänen kautensa Jakarta kuvernööri vuoteen 2017 saakka. Vain 26% vastaajista ei olisi suostunut. Jokowi, joka on PD1-P cadre.also sai tukea muilta puolueen äänestäjät.
Esimerkiksi 26% Golkar äänestäjät valitsevat Jokowi, kuten myös 33,5% Demokraattisen puolueen äänestäjät, 13,8% Gerindra äänestäjiä, 35.1% of Hanura äänestäjiä, 35.1%, 26.7% PAN äänestäjille ja 59,5% PKS äänestäjiä. Poismenonsa MPR puheenjohtaja Taufik Kiemas PDI-P pitäisi avata mahdollisuuksia nuorempi osapuoli ydinjoukko, kuten Jokowi saadakseen mahdollisimman hyviin tuloksiin. sijaan ehdotetaan vanhemmat puheenjohtaja MegawatiSoekarnoputri ehdokkaaksi.
PRABOWO SUBIANTO VS JOKOWI
Jokowi electability taso ylittää sen kilpailijat. Lähin on vain Prabowo Subianto (13,9%). Jos 2014 presidentinvaalit käytiin kaksi kierrosta, jossa Jokowi menisi Head to Head kanssa Prabowo.Mutta Prabowo Subianto ja Gerindra puolue vaatii ylimääräisiä ponnisteluja saada tukea muilta osapuolet haluavat koalitio.
Tästä hän jatkoi sissisotaa kerätäkseen tukea. Josta hän oli tavannut oli Hatta Rajasan puheenjohtaja PAN, ja Susilo Bambang Yudhoyono, puheenjohtaja Demokraattisen puolueen (PD). Hän oli myös ahkera kommunikoida useita johtajia muiden osapuolten, mukaan lukien PDI-P.
Koska presidenttiehdokas, Prabowo sopii lakiesitys useita tasoja. Hän oli Megawati n varapresidenttiehdokas hänen hävinnyt 2009-kampanjan, ja hän on oppinut paljon siitä. Hänen maineensa ruokkii uskoa siihen, että Indonesia on paluuta jämäkkä johtajuus, kun hänen yhdessä entisen ensimmäisen perheen iskee sointu keskuudessa poikkileikkaus indonesialaiset, jotka tuntevat pettivät demokratiaa ja kuka satama aitoa nostalgiaa Suharton aikakautta.
Olisi erittäin mielenkiintoista, jos kaksi suosinut julkisuuden niin älä päästä lippuja kiistäminen.Muut luvut syntyy. Nimiä, jotka ovat niiden alle avautuu, heidän joukossaan, Megawatin, Bakrien, Hatta Rajasan, Dahlanin Iskan, Mahfud MD, Jusuf Kalla, ja niin edelleen. Jos näin tapahtuu, uuden ehdokkaan syntyy.
Kannattajat Jokowi ja Prabowo Subianto tulevat pettymään, jotkut selviävät seurata liikkeen puolue, ja toiset liikkuvat villisti seuraavat oma logiikkansa. Lukuja, jotka noudattavat PD yleissopimus on mahdollisuuksia. Liittyvät Partai Demokrat n yleissopimus, valtion ministeri valtionyritysten, Dahlanin Iskhan, silti puheenjohtajana yleissopimus, jonka jälkeen Pramono Edhi Wibowo, Gita Wirjawan, Anis Baswedan, ja Dino Patti Djalal.
On hyvin todennäköistä, että puolue astuu alas niiden asemasta vakiintuneiden seuraavan vaaleissa 2014. Jos heidän piti asemansa top 3, jää vielä mahdollisuus nimetä sopimustaan ​​voittaja presidenttiehdokas - vaikka jos he tarvitsevat tehdä koalition muiden osapuolten kanssa.Jos ei, niin kuka poimitaan ehdokkaakseen vain olla mahdollista olla mahdollinen varapresidentti ehdokas.
Tällä hetkellä ehdokkaita ole tekemisissä vakiintuneiden tai ehdokas tukee valtapuolueen. Jopa kaksi nimeä, Jokowi ja Prabowo, tulevat oppositiopuolue. On jännitystä korjata yleisen järjestyksen tai hakea erilainen tunnelma väristä nykyinen hallitsija. Nämä kaksi luvut vastakohta SBY. Jokowi on maalaismainen lukuja, tavalliset ihmiset, ei komea, yksinkertainen, epävirallinen, ja niin edelleen.
Tämä on ristiriidassa SBY, komea, tyylikäs, viehättävä ja kaavamainen. Vaikka Prabowo edustaa kansallismielistä ajattelua, vakuuttava, ja pro-ihmiset - ainakin puheessaan. Tämä on vastoin kuvan SBY jotka yli katsovat etuja maailman ja ulkomaisten sijoittajien, lähempänä eliitti, ja liian varovainen päätöksentekoon.
Kaikki tämä välillisesti vastauksia kahteen kysymykseen alussa. 2014 presidentinvaaleissa ei ole niin yksinkertainen kuin voisi kuvitella, etenkin yli leviämisen electability määrä erilaisia ​​äänestyksiä. Luvut eivät ole täysin pro Jokowi. Silti on mahdollista nousu yllätyksiä.
Ensinnäkin, jos tuomioistuin kumosi ehdokkuutta vaatimus 20 prosentista kolmeen prosenttiin.Toiseksi, jos on virhe Jokowi kuvernööri ja hänen kannattajansa. Fanaattinen kannattaja asenne, kuten on esitetty maailman sosiaalisen median ja syntymän Pro Jokowi liike on heikko kohta omaa. Kolmanneksi, jos luku on olemassa, joka voisi kiteyttää kaikki odotukset äänestäjiä.Prabowo Subianto, joka on haitta aiemmin hyväksyttiin, koska hän kantaa tämän viestin.
Tämä odotus heijastuu myös suuri suosio Dahlanin Iskan ja Jusuf Kalla. Silti suosio Presidentti osoittaa myös, että yleisö haluaa harmoniaa, järjestystä, ja säädyllisyyttä. Toisaalta, yleisö on vielä helposti häviä mainontaa ja perinteisiä uskollisuus. Väri pragmatismin on todellisuutta, joka jää missään yhteiskunnassa.
OHJELMA PARTY
Perustuu havaintoihin Survey, ihmiset kaipaavat syntymistä vaihtoehtoista johtajuutta hahmo.Ihmisiä kuin johtajia, jotka ovat rakkaus rehellisyys, ja jotka ovat rehellisiä. puhdas. populistinen, ja on vahvasti sitoutunut uudistusohjelmaa. kuten korruption kitkemiseen. ja hyvä maine. Ihmiset voisivat harkita ehdokas, joka on kyky ratkaista kansallisia ongelmia, erityisesti taloudellisia ongelmia.
Tulokset eri tutkimuksista otettu, Prabowo Subianto, electability-viisas, on ylivoimaisesti vahvin kilpailija Jokowi. Tiedotusvälineiden mukaan seuranta, mukaan lukien sosiaalinen media, että kirjailija teki, oli selvää, että Prabowo - sekä Jokowi - on johtohahmo, että ihmiset puhuvat.Prabowo suosio pystyy vastapainoksi Jokowi luvulla.
Yleisö puolestaan ​​mieltää Prabowo kuin yritys ja rohkea hahmo.
Paitsi, että hän pidetään myös olla kyky ratkaista Indonesian kroonisia ongelmia, jotka ovat korruptio, köyhyys ja turvallisuutta. Prabowo arvioidaan parhaillaan ehdokkaaksi kanssa selkein ja selvä visio ja missio muihin verrattuna, varsinkin sellainen, joka liittyy hänen "Ekonomi Kerakyatan"-ohjelman, kuten yksi miljardi rahasto politiikka jokaisessa kylässä Indonesiassa jos hän olisi valittiin seuraava presidentti tulee 2014.
Prabowo tukevat sitä selvästi Gerindra osapuoli heidän 2014 presidenttiehdokas, kun taas Jokowi, joka edelleen johtaa muiden 2014 presidenttiehdokkaat "electability, tällä hetkellä odottaa vielä varmuutta nimitettäväksi hänen puolueensa, PDI Perjuangan, presidenttiehdokas, tai odottaa vielä virallisen lopullisen päätöksen tehdä PDIP n puheenjohtaja, Megawati Soekarnoputri.
Samaan aikaan suurin ongelma Prabowo keskittyy onko Gerindra pystyy läpimurto 20 prosenttia parlamentaarinen kynnys tarvitaan, jotta välttyvät tehdä koalition muiden osapuolten kanssa ja voi nimetä oman ehdokkaan (s).
Lisäksi nimetään Prabowo Subianto heidän presidenttiehdokas on oltava heille. Jos Gerindra pystyy saavuttamaan 20 prosenttia lainsäädännöllisiä lähtö, niin seuraava strategia, joka on ratkaisevan tärkeä, sillä Prabowo on hänen silmä valittaessa täydellinen kumppani varapresidentti asema, joka olisi kyennyt laajentamaan yleisön tuki häntä.
Yleisesti tutkimuksen tulokset osoittavat useita suuntauksia:
Ensinnäkin on olemassa todellinen mahdollisuus, että puolue korvataan suurimpana poliittisen puolueen Golkar tai PDI-P. Ilmeisesti loputon sisäiset konfliktit väitetyn osallisuuden joidenkin puoluejohtajien tapausten määrä korruptio kaappauksesta demokraattinen puolue ja tämä voi kestää ensi vuoteen.
Tämä puhumattakaan kysymys dynastisen politiikkaan, josta presidentti SBY arvostellaan usein.Therefore.the halu demokraattisen puolueen puheenjohtajan SBY pitää Democratic Convention myöhemmin heinäkuussa-elokuu 2014 voitaisiin tulkita pyritty lisäämään suosiota ja electability.
Toiseksi poliittista karttaa edustajainhuoneen todennäköisesti tullut paljon yksinkertaisempaa, koska vähentää puolueiden lukumäärä, joilla on saavutettavissa kansallisen parlamentin paikoista ja parlamentaarinen kynnys kasvaa 2,5-3,5 prosenttia.
Kolmanneksi on mahdollista, että suurimmaksi puolueeksi saa yli 30 prosenttia. niin, että istuimet ovat tasaisemmin kaikkien osallistuvien tahojen vaaleihin. Indonesian äänestäjät tekevät valintansa perustui enemmän tunteella. Kummallakin osapuolella on hyvä kuva tai voi parantaa imagoaan, on runsaasti mahdollisuuksia alkaen swing äänestäjiä. Mutta puolueet, joiden kuva on vaurioitunut "tapauksia", todennäköisesti menettää suhteettoman. PDI-P ja Golkar osapuoli on yleensä vakaa äänestäjäkunta.
Neljänneksi, on mahdollista, että islamilaisen ja islamilaisen perustuva poliittisten puolueiden (kansallista tehtävää Party-PAN, National Awakening PartyPKB, Vauras oikeus-puolue - PKS. Crescent Star Party - PBB ja Yhdistyneen Development Party-PPP) poistuu vuonna 2014 vaaleissa. Tekijät ovat yleisen järjestyksen tekemiä virheitä näiden puolueiden ja puuttuminen presidenttiehdokkaiden tai korkean profiilin johtajat.
Laskussa on electability islamilaisten puolueiden saattavat "poros Tengahin" (keskiakselin) diskurssi koalitiota islamilaisen osapuolia, otetaan huomioon vielä potentiaalit ääniä Indonesian väestöstä, jotka ovat enimmäkseen muslimeja.
Viidenneksi 2014 vaalit on vauhtia siirtymisen sukupolvi. Tällä hetkellä vain PDI-P ja puolue antaa runsaasti tilaa syntymistä nuoria johtajia vuonna 2014. Noin 40-70% tuottavasta ikäryhmässä (18-40 vuotta), jotka tulevat potentiaaliset äänestäjät haluavat muutosta vuonna 2014. ja tämä heijastuu suunta ja mieltymykset niille, jotka haluavat uuden lc, IDER lukuja.
Demokraattinen Ehdokkaat yleissopimus marraskuu 2013-maaliskuu 2014 on mahdollisuus lopettaa gerontokratian (sääntö johdolla enemmistön vanhukset) Indonesiassa. Vuonna 2014 vaaleissa, siellä on potentiaalia noviisi äänestäjiä, jossa useimmat heistä koostuvat nuorten ja tottunut käyttämään Internetiä, niin suuri kuin 40 prosenttia kaikista äänestäjistä. Siksi kampanjan avulla "cyber soturi" ja sosiaalinen media voisi olla tehokkaampi tapa tuottaa heidän äänensä.
Kuudenneksi on taipumus, jotka eivät käytä äänioikeuttaan tulevissa vaaleissa (tyhjää). Tämä näkyy myös huomattavan määrän swing äänestäjiä, eli ne, jotka eivät ole tai eivät ole vielä tarjota poliittinen valinta (undecided äänestäjiä). Se näkyy myös kelluva massa, jotka ovat pettyneitä nykyisen hallitsevan poliittisten puolueiden ja kaupallisen politiikassa (lehmänkauppojen). Nuoret nähdään olevan kyky ja rehellisyys, ja ehdokkaat merkitsevät enemmän kuin poliittiset puolueet.
Seitsemäs, politiikka on aina kyse todennäköisyydet. Siksi liikkumavaraa, strategia, ja valinta poliittisen puolueen eliitti on edelleen keskeinen vuonna 2014 vaaleissa rajojen ohjelmaan ja kysymyksiä tai alustojen kummallekin osapuolelle. Tässä yhteydessä käytännössä rahan politiikkaa käytetään silti laajentaa tukea, jota seurasi erittäin joustava poliittinen ohjailu palvelemaan tarpeita ja etuja puolueiden ja niiden johtajien.

Professori Igor Dirgantara on vanhempi tutkija ja luennoitsija tiedekunta Sosiaalipolitiikka, University Jayabaya, Jakarta, Indonesia

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

 Media » INDONESIA ELECTION 2014

Ei kommentteja: