Tuskin se suuri karhu Itä puhua tai laki asiasta sen rajojen ulkopuolella kuin Länsi-tarkkailijat, sekä oikean ja vasemman siiven suostuttelua, katkaise bittiä niiden aivot, jotka eivät todellista ajattelua hyväksi heittäytyvät ajattelematon Moskovassa -mauling.
Oikeus tekee sen, koska se kipeästi kaipaa kylmän sodan aikana, jolloin maailma oli siististi jaettu hyviä tyyppejä ja todella, todella pahiksia, ja se toivoo, että posturing vastaan ​​Putin voisi elvyttää kuitenkin hetkellisesti, että vanhat Länsi-mairitteleva, sydän -turvotus maailman jakautumisesta. 
Ja vasemmalle kallellaan tarkkailijat eivät, koska he kaipaavat 1989, kun monet heistä leikkaamaan poliitikkojen ja tiedotusvälineiden hampaat raportoimalla itäeurooppalaiset "kapinoita vastaan ​​Neuvostoliiton vallan, ja nyt he toivovat, että jokaisen esiintymän kivi-heitto Venäjää vastaan ​​tai jotakin sen ystävät on toinen samettivallankumouksen päätöksenteossa (ja mikä tärkeintä, että ne tulee uusi Timothy Garton Ash raportoimalla siitä). 
Joten kaikenlaisia ​​länsimaalaisten lähestyä maailmanlaajuisen spats jolla Venäjän aseistettu moraalisia kertomuksia, skriptejä jenkki historiasta, joka godammit, ne puristavat tämä uusin sylki osaksi, onko se sopii tai ei. 
Ottaa Ukraina.
Tarina meille kerrotaan Ukraina, alkaen etusivut iltapäivälehtien toimitukselliseen sivua liberaali broadsheets, että iso paha Venäjä julistaa todellinen sota Ukrainassa ja sanasota länttä vastaan. Se on virität nenää Washington ja Bryssel.
Ihmiset - Ukrainalaiset - ovat pitäneet kunniakas ja vapautta polttoainetta kapina Venäjä sopiva diktaattori, ja Venäjä on vastannut uhkaava voima, maajoukkojen lähettämisen rajojensa Ukrainassa ja Krimillä. Se on kuin 1989 uudestaan.
On vain yksi ongelma tässä haalistuneet, kellastumista käsikirjoitus menneiden jota määrätään tapahtumista Ukrainassa: se on jättiläismäinen hölynpölyä. Tässä on vain muutamia tapoja, joilla ärsyttävä todellisuudessa tekee itsestään mairitteleva Länsi kerronta mitättömäksi: 
1) Toisin kuin vuonna 1989, mies syrjäytti väkijoukkoja mielenosoittajia Ukrainassa - Viktor Janukovitshin - ei ollut diktaattori tai puoluesihteeri määrätty Ukrainan Moskovassa. Pikemminkin hänet valittiin, vapaasti ja oikeudenmukaisesti, 2010, by 12.481.266 ihmistä, 48,95% niistä, jotka äänestivät. Joten meillä on tilanne, jossa West hurraavat syrjäyttämisen demokraattisesti valittu johtaja, kun Venäjä ilmaisee huolensa siitä. Kiusallinen. 
2) Toisin kuin vuonna 1989, mielenosoittajat Ukrainassa eivät kaikki mukavia, demokraattista, Länsi-nojaa henkilöitä, jotka lukevat Der Spiegel ja kuunnella Lou Reed.Leirit Kiovassa oli myös terve (tai pikemminkin epäterveellistä) smattering äärioikeiston aktivistit ja jopa antisemiittejä. Ja nyt, äärioikeiston puolue Svoboda, joka ajattelee Ukraina uhkaa "Moscow-juutalainen mafia", ohjaa kolme ministeriötä uuden väliaikaisen hallituksen. Joten meillä on tilanne, jossa länsimaalaiset hurraavat demokraattista ja liberaali hallitus, jolla on antisemiittien siinä. Jälleen hankala. 
3) Kaukana myrskyävä Ukrainaan pönkittää Janukovitshin, Moscow oikeastaan ​​pitänyt etäisyyttä, kun konflikti haudutettua siellä kolmen viime kuukauden aikana. 
Se oli vain tehokas syksyllä Janukovitshin hallitus, ja sen korvaamista EU-valittu, Washington-hyväksytty uusi hallitus, että Venäjä lähetti joukkoja rajansa Ukrainan kanssa sekä osaksi Krimin. 
Joka on tavallaan ymmärrettävää, että Venäjä jakaa hyvin pitkä, huokoinen raja Ukrainan ja Ukraina on tällä hetkellä hieman epävakaa sotku. 
Venäjä on vähemmän yrittää laajentaa valtakuntaansa kuin se pyrkii linnoittamatta rajojaan ja sen etuja vastaan ​​epävakautta Ukrainassa ja paine Brysselistä ja Washington.
Totuus on, että se ei ole Venäjä, joka on käyttäytynyt holtittomasti Ukrainassa - se on West. Se oli Länsi poliitikot, jotka nostatti jännitteitä Ukrainassa kolmen viime kuukauden aikana, jonka itse käymällä protesti leireillä Kiovassa ja kertovat asukkaat että heidän oli "vain aiheuttaa". 
Se oli myös läntiset poliitikot, joilla oli korkean tason keskusteluja vastustavaa johtajien Ukrainassa, neuvoo heitä siitä, miten ja milloin muodostamaan uuden väliaikaisen hallituksen tilalle Janukovitsh. 
Tällainen sekaantumisesta ollut paljon vakavampi vaikutus kuin mitään Venäjä teki lopussa 2013 tai alussa 2014, koska se edelleen eristää Janukovitshin, rohkaistui mielenosoittajia, ja teki väkivaltaisen konfliktin kaikki, mutta väistämätöntä.
Se oli infantiili, nostalginen sekaantumisesta länsimaiden hallitusten Ukrainassa, niiden käyttö Kiovan näyttämönä, jolle on fancy-dress uudelleen säätämistä kylmän sodan vuosina, mikä käyttövoimana että maan kohti perikatoon. 
Silti sijaan kysyä hankalia kysymyksiä lännen rooli tässä romahdusta, eli noin ennakkoluulot ja poliittisen kummallisuuksia väliaikaisen hallituksen West on auttanut määrätä, tarkkailijoiden vaihda Moskova-mauling tilassa. 
Jopa oikeistolaisia, jotka ovat yleensä epäluuloinen EU jonottaa kyselemättä takana Brysselin väite, jonka kunniakas vallankumous on tapahtunut Ukrainassa.
Ja vasemmistolaiset, jotka väittävät vihaavat Länsi-organisoidusta vallanvaihdos ja rasismi hurraavat lännen elbowing kumoamista valittu presidentti ja hänen tilalleen nimitetään hallitus, joka sisältää antisemitistisiä elementtejä. 
On aika tarkkailijoiden repi heidän kylmän sodan skriptejä. Niiden pitäisi myös istua alas ja ahdin itse, koska pelkään minulla on huonoja uutisia heille: jos olet itsepintaisesti käyttäen hyvä kaveri / pahis terminologiaa puhuttaessa kansainväliset asiat, sitten roistoja Ukrainassa vuonna 2014 ovat ... sinua. 
Brendan O'Neill on päätoimittajapiked.