Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Protests in Ukraine supported by US and EU, both covert and overt - Canadian prof Chossudovsky - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Protestit Ukrainassa tukee Yhdysvaltojen ja EU: n, sekä peitelty ja selvä - Kanadan prof Chossudovsky - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video04 maaliskuu 2014, 13:23

Protestit Ukrainassa intervener, väliintulijana Yhdysvaltojen Ja EU: n, Seka peitelty Ja Selva - Kanadan prof Chossudovsky

Protestit Ukrainassa intervener, väliintulijana Yhdysvaltojen Ja EU: n, Seka peitelty Ja Selva - Kanadan prof Chossudovsky

On runsaasti todisteita Länsi tukea mielenosoittajia Ukrainassa - Seka peitellysti LAPI älykkyyttä ops Seka diplomaattista tukea Yhdysvaltain Ulkoministeriö Ja EU. 

On mahdollista Sanoa, Etta This on skenaario oranssin vallankumouksen vaikka SE EI Ole aivan Samaa logiikkaa, mutta voimia oranssin vallankumouksen ovaalin hyvin samankaltaisia ​​Ja tärkeimpien toimijoiden, Michel Chossudovsky, taloustieteen professori yliopistossa Ottawa, Kanada Ja neuvonantajana kehitysmaiden hallitusten, kertoi venäjän Ääni.
Luuletko, Etta West suunnitellut Euromaidan kauan liitä linkki?  Voisiko se Olla Mitään yhteyttä oranssi Vallankumous?
Se vahvistettiin apulaisulkoministeri Victoria Nuland Etta keskeiset Järjestöt Ukrainassa kuten uusnatsien puolue Svoboda OLI anteliaasti intervener, väliintulijana Washington.  Lainaan Victoria Nuland: "Olemme investoineet Yli 5 miljardia dollaria auttaa Ukrainaa saavuttamaan Taman Ja MUUT Tavoitteet."  JOKA viittaa jaksoa vuodesta 2004 Väri vallankumouksen Läsnä.  Ja siellä on runsaasti näyttöä Länsi Tuki - Seka peitellysti LAPI älykkyyttä ops Seka diplomaattista tukea Yhdysvaltain Ulkoministeriö Ja EU tietenkin.
Voisiko se Olla Mitään yhteyttä oranssin vallankumouksen?
Ehdottomasti.  Tarkoitan, This on tietyssä mielessä voisi Sanoa, Etta This on oranssin vallankumouksen vaikka SE EI Ole aivan Samaa logiikkaa, mutta voimia oranssi Vallankumous 2004 - tiedät, yhteenotot ovaalin hyvin samankaltaisia ​​Ja tärkeimmät toimijat Alone.  Ja haluaisin Sanoa, Etta KUN puhumme tärkeimmät toimijat puhumme Yhdysvaltain tiedustelupalvelun, puhumme National Endowment for Democracy Ja erilaiset säätiöt, KATSOVAT tukevat ääriryhmät, puhumme roolista Kansainvälisen valuuttarahaston Ja velkoja toimielimet, KATSOVAT ovaalin Jo sijoittuneet uhkaavalla, tuhoisa edellytykset uuden koalitiohallituksen yhteydessä Velkajärjestelyn Ja tiskille kannettiin edelleen.
Mita syitä voisi lännen työntämiseen uusnatsien valtaan Ukrainassa?
Ei, West haluaa horjuttaa KOKO alueen Ja on tietenkin geopoliittinen Välinen taistelu venäjän Ja lännen.  Se haluaa tietysti Vallata Mustanmeren alueella Ja JOKA Todella menee Takaisin VUONNA 1999 allekirjoitetun JOKA on GUUAM (Georgia, Ukraina, Uzbekistan, Azerbaidzan Ja Moldova).  Se OLI sotilaallinen yhteistyösopimus , SE Koski venäjän federaation aiottiin sotilasvartiointia Seka Kaspianmeren Ja Mustanmeren Ja lopulta tuoda Nama Maat Naton.  Kyseinen Sir, allekirjoitettiin VUONNA 1999, SE OLI kumppanuus Naton Ja näitä Viitta Maata.  Myöhemmin, Etta Sir, laantui, mutta aikomus Naton Ja Yhdysvaltojen on lopulta Saada Vallan kyseisellä alueella Ja MYOS integroida Ukrainan Euroopan koriin Kirjoittaja, mutta Tarkemmin Natoon.  Mielestäni integroitumista Natoon on Kääntäjänä tärkeämpää Kuin yhdentymistä EU: hun.
Teidän mielestänne on Mitään keinoa oikeuksien suojelemiseksi Ukrainan kansaa Ja estää ääriliikkeiden Alkaen kukoistava Ukrainassa?
Mielestäni Ukrainan Kansa on johdettu harhaan luonteesta Taman protestiliike. Protestiliike johti uusnatsien, meillä on runsaasti todisteita siitä, Etta Svoboda puolue Seka oikeassa sektorissa OLI Alone johtavien Tassa kapinassa.  Meillä on MYOS todisteita siitä, Etta Tarkka-ampujat kattojen johti uusnatsi elementtejä Ja erityisesti Una- Unso JOKA on kuollut järjestö, Vaan JOKA ilmeisesti OLI Takana ne sniper-palo s KATSOVAT olivat mielenosoittajat, KATSOVAT KAIKKI OLI tarkoitettu asentaa koalitiohallitus.
Ja haluan mainita, Etta Mika ymmärrettävissä Ukrainassa, Etta This hallitus EI liity uusnatsien sisällä laidalla koalitio.  Uusnatsien elementtejä, Eli Svoboda, oikeassa sektorissa Ja Una-Unso Tai entinen Una-Unso ovaalin määräysvalta keskeisissä tehtävissä hallitus, JOKA katsomossa valvoa käsivarren Voimat, Poliisi , oikeuslaitos Ja kansallisen turvallisuuden.  Ja hän MYOS perustamassa of vainon kohdistamista ERI alojen Ukrainan väestöstä lukien tietysti Kampanja kohdistuu kommunisteja, venäläisiä, jasenet juutalaisyhteisön Ja yleensä vastustajia sisällä Ukrainan yhteiskunnan.  Sita kutsutaan "puhdistautumislain".  Se on henkilö, JOKA Otti hoitaakseen kyseisen Egor Sobolev OLI johtaja Euromaidan protestiliikkeen, mutta Han MYOS uusnatsi HAHMO Ja Han vastaa pääasiallisesti perustamisesta puhdistukset, noitavainoja vastustajia neo-natsien.
Ja liitä linkki on Alaotsikko aloite, JOKA on olennaisesti kuriin Ihmisiä, KATSOVAT integroidaan entisen HALLITUKSEN.  Joten olemme ERITTÄIN vaarallisia Rajat teillä.  Kahdella yksilöä ovaalin ERITTÄIN tärkeitä on Andriy Parubiy, JOKA on cofounder uusnatsien sosiaalisen kansallisen puolueen Ukrainan JOKA myöhemmin nimettiin Svoboda.  Hänet nimitettiin sihteeri kansallisen turvallisuuden Ja kansallisen puolustuksen komitea (RNBOU) Ja Taman järjestön valvoo Puolustusministeriö, käsivarren Voimat, lainvalvonta, kansallisen turvallisuuden, älykkyys Ja se on ERITTÄIN tärkeää Kehon.  Ja Hanen varamiehensä on pahamaineinen yksittäisiä Dmitry Yarosh JOKA OLI johtaja oikeassa sektorissa aikana Euromaidan protesteja, Han OLI johtava Haara uusnatsien puolisotilaallisten.  Han nimitetty NUMERO Kahdella RNBOU JOKA antaa näitä henkilöitä, KATSOVAT pohjimmiltaan ovaalin roistoja, en sanoisi etta vilpittömässä mielessä hän ovaalin poliitikkoja, se antaa heille valtuus tehdä päätöksiä, KATSOVAT koskevat joukkojen, poliisin, lainvalvontaviranomaisten, älykkyys Ja tiskille kannettiin edelleen.
Ja Mita MINÄ Sanon, Etta This EI Ole koalitiohallituksen uusnatsi-elementtejä yhdistämällä yksi Tai Kahdella salkkuja, Nama uusnatsi elementit ovaalin hallinnassa avainasemassa, EI välttämättä keskeisten ministeriöiden.  On tärkeää korostaa, Etta uusnatsien ovaalin MYOS hallinnassa virallisen syyttäjän toimiston, toisin sanoen ne ovaalin voimassa, niitä valvoa tuomioistuimessa.  Oleg Makhnitski of Svoboda puolueen nimitettiin Aseman valtakunnansyyttäjän Ukrainan.  Ja liitä linkki voisimme kysyä itseltämme-aineessa? oikeuteen voittaa, KUN tiedetään uusnatsien vastaa syyttäjälle Ukrainan.  tiskille kannettiin Etta meillä on rikollisia vastuussa oikeuteen ..
Viimeinen Kysymys olisi turhaan lyhyesti kahteen sanaan-Saapuvat Hakutermit aiotte tapahtumista Ukrainassa, Krimillä, kehittää tulevaisuudessa?
This on hyvin Kriittinen Kysymys.  Vastaan, Etta ensinnäkin Maailma on hyvin vaarallista risteystä, KOSKA hyvin Rakenteiden koostumus muuttuu uusnatsien HALLITUKSEN asentaa West EI suosi diplomatiaa, SE EI suosi vuoropuhelua venäjän HALLITUKSEN Ja armeijan.  On mahdollista sotatoimien laajentumisen johtavan vastakkainasettelua venäjän Ja NATO - se on Selva mahdollisuus.
On ymmärrettävä, kuten aiemmin mainitsin, Etta valvonta Ukrainan kansallisen turvallisuuden Ja kansallisen Hyökkäyksen komitean uusnatsien on keskeinen rooli arviomme tulevaisuudessa, KOSKA Nama henkilöt tullaan päätöksiä kuullen tietysti Washington Ja Bryssel Ja KATSOVAT voivat OLLA tuhoisat seuraukset.
MIKA huolestuttaa minua MYOS on, Etta EI Ole sanaakaan uusnatsien elementtejä koalitiohallitus läntisissä tiedotusvälineissä, EI Ole keskustelua, EI Ole keskustelua. Voimme tarkistaa KAIKKI valtamediassa, New York Times, Washington Post - EI sanaakaan mainitaan, Jos sana OLI poistettu sanakirjasta Journalismin.

Ei kommentteja: