Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Koti  Uusia viestejä  John Kerry on toisen vuoden opiskelija hänen asuntolan huoneessa

John Kerry on toisen vuoden opiskelija hänen asuntolan huoneessa

6 1660
Mark Steyn Hugh Hewitt showssa, keskustella siitä, mitä tapahtuu vuonna Ukrainasta, Venezuelasta ja teki kaukonäköisiä kommentti, että ulkoministeri John Kerry oli kuin toisen vuoden opiskelija hänen asuntolan huoneessa blathering ilmaston lämpenemisestä.
Olkaamme hyvin selkeä. On anteeksiantamatonta, että John Kerry ei ole kokeillut maanpetoksesta vuonna 1973, kun upseerina US Naval Reserve, hän matkusti Pariisiin istua alas Pohjois-Vietnam. Jos tuleva hallinto vie Gauntlet oikeudenmukaisuuden, meillä on uusi köysi olemme säästäneet Kerry. Otamme mielellämme lahjoittaa sen.
Se sanoi, emme todellakaan voinut kuvitella pahempaa ulkoministeri kuin Hillary Clinton, ainakin kunnes John Kerry selvisi vanha poikien verkon senaatin yhdessä Chuck Hagel. On vain sopivaa, että pahin presidentti historiassa olisi nimitettävä kaksi huonointa kansliapäälliköt historiassa. Se on myös kertoa, että vanha-poika ryhmittymän senaatti ei kyseenalaistanut pätevyys joko. Kiitos Senators McCain, Flake, ja Graham, joukossa muutamia muita.
Joka tapauksessa, sihteeri Kerry tuli ulos ja julisti, että hän halusi hänen perinnöstään olla hänen työstään ilmaston lämpenemiseen .
Hänen tavoitteenaan on tulla johtoon välittäjä maailmanlaajuinen ilmastosopimus vuonna 2015, että syyllistyisi Yhdysvaltojen ja muiden maiden historiallinen Fossiilisia polttoaine saastuminen.
[...]
Nyt Mr. Kerry toivoo käyttää hänen asemaansa valtiosihteeri saavuttaa perintö ilmaston lämpenemistä, joka on pitkään turhaan etsinyt.
Kerry on ollut valtiosihteeri alkaen February 1, 2013. Tuolloin New York Times listaa hänen saavutuksistaan ​​seuraavasti.
Hänen ensimmäinen vuosi kuten valtiosihteeri, Mr. Kerry liittyi venäläisten kanssa työntää Syyriaan kääntää sen kemiallisia aseita, suostutteli israelilaisten ja palestiinalaisten suorien rauhanneuvottelujen ja soitti sulkeminen rooli väliaikainen ydinvoima Iranin kanssa.
Se on melkoinen jatkaa. Emme voi uskoa, että kirjailija, joka voisi saada julkaistiin Times voisi kirjoittaa, että hölynpölyä, mutta sitten taas, he eivät ole vielä palautettu Pulitzer että Walter Duranty voitti valehtelee Stalin.
... Liittyi venäläisten kanssa työntää Syyriaan kääntää sen kemiallisia aseita.
Enää päin välittömän uhan Yhdysvaltain sotilaallisen iskun, Assadin hallinnon on vitkastelee luopumalla kemiallisia aseita - jätti Yhdysvaltain viranomaiset muokkaamisella painostaa Syyrian hallitusta kunnioittamaan sopimusta viime vuoden juttu.
Obaman hallinto myönsi torstaina, että hallitus on lähetetty pois alle 5 prosenttia sen kemiallisten aseiden. Maa on viikon myöhässä, ja voi jäädä ensi viikon määräajan lähetettäväksi kaikki kemialliset aineet pois maasta.
Toisin sanoen, venäläiset toimeentulo presidentti Obama ulos hänen sairas neuvoi "punainen viiva" kommentteja ja nyt Putin tekee täydellinen perse sekä presidentin ja Kerry.
... suostutteli israelilaisten ja palestiinalaisten suorien rauhanneuvottelujen.
Palestiinan viralliset puski Jasser Arafatin rauhanturvajoukkojen alussa toisen intifadeh varoittaa, että aseellinen konflikti on seurata epäonnistuminen nykyisen rauhanneuvottelut Israelin kanssa.
Toisin sanoen, jos Hamas ei saa haluamaansa ja Israelin tuhoaminen ei memorialized "sopimus" sitten ikuinen sota jatkuu. Sihteeri Kerry on kirottu.
... Pelit sulkeminen rooli väliaikainen ydinsopimuksesta Iranin kanssa.
Rep Ileana Ros-Lehtinen (R-FL), puheenjohtaja House ulkoasiainvaliokunta, on todella lukea ns rauhansopimukseen - Edward Snowden kestävä salaisuus Obama rauhansopimus - että Obaman hallinto leikata Iranin kanssa viime vuonna.
Ros-Lehtisen mielipide juttu, "Olin tyrmistynyt luettuani salaisuus Obama rauhansopimuksen Iranin kanssa."
Bottom line suhteen Kerryn hallintaoikeudesta valtion on [insert perhe un sopiva sana] katastrofi. Ainoa asia, hän on tehnyt hyvin on edelleen Benghazin peittelyssä.
Joka tapauksessa, kun otetaan huomioon ulkoasioiden katastrofeja kaikkialla ympärillämme, ja voit nyt myös Ukraina, valtiosihteeri Yhdysvallat haluaa ilmaston lämpeneminen olla hänen perinnöstään.
Me todellakin toivomme hänen perinnöstään on edelleen se, että hän on petturi, joka olisi pitänyt ripustaa kaulaan kunnes kuolee.

Parannettu Zemanta

CurmudgeonCheckOut

Ei kommentteja: