Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014


Kiev tarkka-ampujat palkkasi Maidan johtajat - vuotanut EU: n Ashton puhelin nauha

Julkaistu aika: 05 maaliskuu 2014 12:41
Muokattu aika: 05 maaliskuu 2014 16:45
Hallituksen vastaisia ​​mielenosoittaja istua lähellä toimijoita kahdesta mielenosoittajia tappoi ampuja aikana yhteenotoissa poliisin kanssa keskustassa Kiovassa 20. helmikuuta 2014. (AFP Photo / Sergei Supinsky)
Lataa video (27.67 MB)
Tarkka-ampujat, jotka ampuivat mielenosoittajia ja poliisi Kiovassa väitetään palkkasi Maidanissa johtajat, mukaan vuotanut puhelinkeskustelun EU: n ulkoasioiden johtaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri, joka on syntynyt verkossa.
"Siellä on nyt vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana tarkka-ampujat, se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku uudesta koalitio", Urmas Paet sanoi keskustelun aikana.
"Luulen, että me haluamme tutkia. Tarkoitan, en valita, että ylös, se on mielenkiintoista. Hitsi, " Ashton vastasi.
Puhelun tapahtui sen jälkeen, kun Viron ulkoministeri Urmas Paet vieraili Kiovassa 25. helmikuuta huipun jälkeen välisten yhteenottojen pro-EU mielenosoittajien ja turvallisuusjoukkojen Ukrainan pääkaupunki.

Paet muistutti myös hänen keskustelun lääkäri, joka piti tätä ampui tarkka-ampujat Kiovassa. Hän sanoi, että mielenosoittajat ja poliisi ammuttiin samat ihmiset.
"Ja toiseksi, mikä oli varsin häiritsevää, tämä sama Olga [Bogomolets] kertoi myös, että kaikki todisteet osoittavat, että ihmiset, jotka saivat surmansa tarkka-ampujat molemmilta puolilta, joukossa poliiseja ja ihmisiä kaduilla, että ne olivat samat ampujat tappaa ihmisiä molemmilta puolilta, " Viron FM painotti.
Ashton reagoi tietoja sanomalla: "No, joo ... se on, se on kauheaa."
"Niin, että hän sitten myös näytti muutamia kuvia hän sanoi, että lääkäri hän voi sanoa, että se on sama käsiala, sama tyyppi luoteja, ja se on todella huolestuttavaa, että nyt uusi koalitio, että he eivät halua tutkimaan, mitä tarkalleen ottaen tapahtui ", Paet sanoi.
Olga Bogomolets oli tärkein lääkärin Maidan liikkuva klinikka kun protestit muuttui väkivaltaiseksi Kiovassa. Hän kohteli vakavasti loukkaantunut ja auttoi järjesti kuljetuksen naapurimaihin, jotka olivat ilmaisseet halukkuutensa niitä hoidetaan vakavia haavoja. Alusta alkaen, Olga syytti loukkaantumisia ja kuolemantapauksia on tarkka-ampujia. Hän kääntyi alas nimikkeellä Vice pääministeri Ukrainan humanitaaristen asioiden tarjoamia vallankaappaus varustetussa järjestelmässä.
Mielenosoittajat evakuoida haavoittuneita mielenosoittaja Independence square, dubattuna Maidanissa, Kiovassa 20. helmikuuta 2014.  (AFP Photo / Louisa Gouliamaki)
Mielenosoittajat evakuoida haavoittuneita mielenosoittaja Independence square, dubattuna Maidanissa, Kiovassa 20. helmikuuta 2014. (AFP Photo / Louisa Gouliamaki)

Viron FM on kuvattu koko sniper kysymys "häiritsevä" ja lisäsi, "se jo häpäisee alusta alkaen" Ukrainan uusi voima. Hänen yleistä vaikutelmia siitä, mitä hän näki hänen yhden päivän matkan Kiovassa ovat"surullinen" Paet sanoi keskustelun aikana. Hän korosti, että Ukrainan ihmiset eivät luota Maidan johtajat, kaikki opposition poliitikot teilataan liittyä uuden hallituksen ", joilla on likainen ohi."



Tiedosto oli tiettävästi ladattu web virkailijat Security Service Ukrainan (SBU) uskollinen syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin, jotka hakkeroitu Paet ja Ashtonin puhelimissa.
94 ihmistä kuoli ja toinen 900 loukkaantui päättyi poliisin ja mielenosoittajien Maidan Saquare Kiovassa viime kuussa.



Poliisit kuljettaa kollega haavoittunut aikana yhteenotoissa hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia Kiovassa 18. helmikuuta 2014.  (AFP Photo / Yury Kirnichny)
Poliisit kuljettaa kollega haavoittunut aikana yhteenotoissa hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia Kiovassa 18. helmikuuta 2014. (AFP Photo / Yury Kirnichny)

Ei kommentteja: