Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Obama Chilestä

2
Santiago de Chile 01 maaliskuu 2014.
Mr. Barack Obama, Yhdysvaltain presidentti.
Ilman illuusio, eikä odottavat sinussa muutoksen ja vähemmän Yhdysvaltain imperialistisen valtion, murhaaja, promoottori ja tukija rikollisia ja fasististen järjestelmien, sanomme:
1. - Kuten luonnossa, kapitalistiluokka etuja (imperialistisen monopolien) tila Yhdysvaltain, on voima, joka lisää kauhuja aiheutettu ihmiskunnalle. Luettelo valloitusten, joukkomurhista, interventiot itsenäisiä maita, on sellaiset mittasuhteet, että rooli tällä kortilla ei sovi. Joten toimia valtion ja toimii ja siten toimimaan, kunnes viimeiset ihmiset hänen kanssaan, täällä ei ole harhakuvitelmia muutoksista sinua.
. 2 - Kun käytät eniten kehittyneitä aseita, voit lisätä korruptiota, juonittelua ja median manipulointi heikoimmissa maissa kohdistusvaihtoehdossa, jotka kantavat farandulera "demokratia" toimittamista, nöyryyttäminen, hyväksikäyttö, lopulta orjuutta.
. 3 - Chilessä kokemuksesta tiedämme luonne Yhdysvaltain imperialistisen valtion läpi CIA, suurlähetystönsä Santiago, sen yhtiöiden kuten ITT, rahoitettiin taantumuksellisin ja Cave maan, PN , DC, PL, osti kenraalit ja amiraalien, hallussa miljoonaa myytiin median ja anti-kansallisten nimellä "El Mercurio", "Radio Agricultura", "Channel 13" jne.. rahoitetaan "fasisti" ammattiliittojen lopulta luotu kaikki edellytykset horjuttaa ja sitten kaataa, suvereeni, isänmaallinen ja anti-imperialistisen valtion presidentti Salvador Allenden joilla mahdollistetaan joukkomurhaa suosittu vallankumouksellinen ja kommunistijohtajat ja työntekijöille. Pidät toimivat samat eri maissa ja alueilla maailmassa, peto tässä ei ole edes muuttanut hänen hiukset, saati niiden luonteesta!
. 4 - Tänään on uusi interventionaalinen aalto, lupauksen fasismin, verenhimoinen jengi, joka juoksee hänen valtio, Pentagon, CIA: n ja FBI mukana, voit toimia kuumeisesti eri maissa. Ukrainassa hyödyntämällä mitä epäröivä ja korruptoitunutta hallintoa Janukovitshin olet puuttunut asiaan sotaisa väline Nato, ovat aseistettuja ja rahoitetaan natsien ja fasistien jotka ovat ottaneet vallan osassa maata, heittää se auki sorron demokraattisen ja kommunistisen voimat, tappaminen ja kiduttavat, jopa tilalla muotokuva Hitler.
Pidät tummin ja rikollista kaiken aikaa.
Venezuelan jäljittämisestä malli sovellettuna Chilessä tuottaa fasistisen vallankaappauksen 1973, rahoitus-ja aseistaa fasistisen Media Holding laihtunut tai fasisti, edistää hamstraus niitit ja pula markkinoilla liikkeelle lapset kapitalistien vaatia puolustusvoimat antaa isku, jne. .. Sinä valmistat, unelma verilöylyn Venezuelassa, murhasta suosittu vallankumouksellinen ja kommunistijohtajat ja työntekijöille.
Mr. Obama, sinun ja valtakunta on "liittolaisia" tai pikemminkin tarjoilijat eri maissa, mikä liikkuu vain vihreää ja mätä Yankee dollarin, täällä Chilessä, on useita, kuten nykyinen hallitus Piñera ja Bachelet n tulevaisuuden lisätty Insulza ryömintä asennettu toimistossa siirtomaita, OAS ja tietysti kaikki muut, raha, media, korruptoituneet kenraalit jne.. Mutta koskaan työntekijöiden ja kansojen, vihaamme ja taisteli hellittämättä tuhota ne, että tämä vakuutus.
On kokemusta ja tietoa, joka tulee siitä, ja tämä kertoo meille, että illuusio noin imperialismia, taantumukselliset ja monopolien on kohtalokasta, he eivät ymmärrä mitään muuta keinoa kuin avoimeen yhteenottoon, joka uudelleen ja uudelleen johtaa verenvuodatukseen ja koska tämä on niin, soita heille ja taisteli hellittämättä taistella, minkä vuoksi olemme varmoja UKRAINA liikkeelle massat, taistelut ja lopulta huippukunnossa, Armada, syö pölyä fasistinen, teho otetaan ja rakennettu uudelleen Sosialismi, varmalla kädellä, joten ne eivät imeydy opportunistit ja petturit, Hruštšov ja Gorbatshov että pohjustettiin kapitalistisen helvettiin.
Mr. Obama, olet vielä ajatellut Straits on pakko ajatella, että vallankaappaus ja perustamalla fasistivallanpitäjien VENEZUELAN vain ole kiinteä vastus, jättiläinen ja varmasti voittaa ihmisiä, työntekijöitä, vallankumoukselliset ja kommunistisessa maassa, vaan aiheuttaa laajalle levinnyt imperialismin koko mantereella, globaalien ennusteiden. Tämä ei epäröi.
Toisaalta, (epäilemättä olla niin, ei olla olisi vakava virhe), hallituksen ja demokraattisen, isänmaallinen, vallankumouksellinen ja kommunistinen täytyy ottaa tunteja saada valmis syventämään prosessin suosittu ja suvereeni muutoksia, syventää ja yleistää kollektiivinen omistusoikeus tuotantovälineisiin, kansallistaa imperialistisen yrityksille ja monopoliasemassa media, mutta lisää valppautta ja valmistelua kaikin tavoin, kuten armeijan, suosittu joukkojen voittavan uusiin taisteluihin kanssasi Mr. Obama, sinun hyökkääjä ja imperialistisen valtion.
Et lopeta, uudelleen ja uudelleen he yrittävät, kunnes tulet avointa menettelyä, joka on imperialismin luonteeseen, loput on harhaa maksat kalliisti, jossa verivirrat työ ja suosittu! Lopuksi Mr. Obama, haluamme muistuttaa teitä voittajia ja voittamaton sinulla ei ole mitään, ihmiset ovat aiheutettu heille suuri ja kauhea tappiot, ovat ihanan nöyryytetty. Onnistua vain elokuvissa huonolaatuisia, uutiset ison tv-verkoissa, sanomalehdet ja radio-ohjaus.
Niistä monet tappiot heillä on ollut käsissä ihmisiä anti-imperialistinen ja kommunistinen johto, muistutamme, että määrätty demokraattinen kansantasavalta Korean, Vietnamin ja Kuuban. Tänään et voi päästä pois Afganistanista, Irak, Libya ja Syyria sankarillinen hänen palkkasotureita putoavat kuin rotat. Joten Mr. Obama, olemme hyvin optimistisia lopulta aina parempi ja kehittyneet käyttöön, ennakoitiin uuteen yhteiskuntaan, kaikki mukaan kysynnän kertaa, imperialistit olet onneton ohi hän kieltäytyy katoavat ja ei mielellään. Älä pelkää, me ihmiset katoaa, jättää se synkkä kausi, ylitti historiassa, joka jatkuu ja jatkuu KOMMUNISMIHALLINNON. Towns triumph, imperialismin tuhottava!
Eduardo Artes Ensimmäinen PC sihteeri Chilen kommunistisen puolueen (Proletaarinen Action) (AP) Valdemar Sanhueza koordinaattori Association Proletaarinen Nykyinen CSP koordinaattori Luis Aravena nykyinen CPP Popular Settlers Diego Calderón Nyt Student koordinaattori Carlos Astudillo Suosittu CEP varapuheenjohtaja liitto Opiskelijat pedagogisen FEP José Suárez sihteeri Communications Opiskelija federaation presidentti Luis Venegas EFF Opetus Centerin High School Alumni "Gomez Milla" Juan Carlos Pérez liiton puheenjohtaja "Leader Express" Gran Avenida Jorge Mora tiedottaja Stream of Solidaarisuus mapuche Nation, HUITRAÑE


Kategoriat: LATIN AMERICA , COMMUNIST

3 vastausta

  1. ovat vakuuttuneita siitä, että Venezuela välillisesti mukana Amerikan imperiumin, Venezuelalaisten ovat rauhallisia ihmisiä ja kansalaisuudettomien fasisti oikeus ovat kylväneet vihaa väestönosa näyttävät edetä demoneita ensimmäinen comnandante Chavez hallitus on alkanut tämän sota ja olen varma, että jatkossakin saavuttaa tavoitteensa pyytää Jumalalta yhtenäisyyttä Latinalaisen Amerikan kansat muodostaa suojakilven ja puolustaa meitä onnettomuuden, joka alistaa ihmiset olla vapaa anciosos
  2. Kommunistit ympäri maailmaa ajattelevat samalla Suhteen millaisen yhteiskunnan haluamme olla, mitä ei sovi minun päässäni, koska emme ole kaikki yhdessä pelissä.

Ei kommentteja: