Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

, 29. tammikuuta, 11:51 USA huolissaan Kiinan uusi hypersonic ohjus USA huolissaan Kiinan uusi hypersonic ohjus Kuva: EPA Kiinan hiljattain testi uuden ultra-nopea lakko ajoneuvon korostaa kasvavaa huolta, että Kiinan armeijan ennakot ohittaa kuin Yhdysvalloissa niin vähän kuin viisi vuotta vanhempi Pentagonin virkamies kertoi kongressille tiistaina. Frank Kendall, Pentagonin päällikkö aseiden ostaja, kertoi lainsäätäjät että kun kyse on "teknologinen ylivoima, puolustusministeriö on kyseenalaistettu tavalla, jota en ole nähnyt vuosikymmeniin, erityisesti Aasian ja Tyynenmeren alueella." Vedoten Kiinan suuret investoinnit anti-alus ohjuksia, stealth hävittäjiä, hypersonic ajoneuvot ja muut hi-tech aseita, Kendall sanoi Yhdysvaltojen voisi menettää määräävää markkina-asemaansa, jos se ei onnistunut vastaamaan muuttunutta strategista asetelmaa. Pentagon panostaa jonkin verran lisäresursseja kahdessa muodossa hypersonic aseita: ballististen ohjusten vauhtia liukua auton ja jet powered, ilmakehän risteilyohjus, hän sanoi. Kendall sanoi uhkaamista hypersonic ajoneuvojen Yhdysvalloissa on se, että niitä on vaikea ohjus puolustuksemme torjumiseksi. Ajoneuvojen matkustaa ja liikkumavaraa lentäessään jopa nopeudella Mach 10 tai 7680 mailia tunnissa. "Nopea Näiden järjestelmien avulla on paljon vaikeampaa ilmapuolustus käydä", hän sanoi. "Heidän talousarvio on paljon pienempi kuin meidän, mutta niiden henkilöstökustannukset ovat myös paljon pienempiä kuin meillä", sanoo Kendall, alivaltiosihteeri puolustuslinja hankinta, teknologia ja logistiikka. "Meidän budjetit ovat menossa päinvastaiseen suuntaan. Joten vain kyseisen metrinen yksin, se ei ole positiivinen." "Boost luisto ohjus teoriassa olisi tarkoitus torjua nykyisten puolivälissä tietenkin ohjuspuolustustaan," Mark Stokes, entinen Yhdysvaltain ilmavoimien upseeri sanoi. "Kauneus kuorma on, että se voi suorittaa hypersonic tarkkuus iskee säilyttäen suhteellisen matalalla ja tasainen kehityskaari, joten se paljon vähemmän alttiita ohjuspuolustustaan," Rick Fisher, analyytikko International Assessment ja strategia Center, kertoi Washington Free Beacon. Kiinalaiset ovat "etsivät aktiivisesti maailmanlaajuisen sotilaallisen valta haastaa Yhdysvalloissa, ja se ei ole vielä missään juttutuulella, tai harjoittaa asevalvonnan, siitä", Fisher sanoi. Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat, että vaikka liukua auton testiä ei ollut älykkyys yllätys, se osoitti Kiina liikkuu paljon nopeammin kuin aikaisemmin pyrkimyksiä tutkia, kehittää ja testata kehittyneitä aseita. Amiraali Samuel Locklear, komentaja Yhdysvaltain Tyynenmeren Command, totesi, että hypersonic testi osoitti Kiinan kykyä liikkua nopeammin kuin Yhdysvalloissa kehittää joitakin kehittyneitä aseita. Venäjän Ääni, RT, freebeacon.com, channelnewsasia.com Kiina , USA , armeija , Pentagon , Yhdysvaltain puolustusbudjetista , ohjusten , hypersonic ohjuksia , Yhdysvaltain puolustusministeri , Maailma

USA huolissaan Kiinan uusi hypersonic ohjus - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, v, 29. tammikuuta, 11:51

USA huolissaan Kiinan uusi hypersonic ohjus

USA huolissaan Kiinan uusi hypersonic ohjus

Kiinan hiljattain testi uuden ultra-nopea lakko ajoneuvon korostaa kasvavaa huolta, että Kiinan armeijan ennakot ohittaa kuin Yhdysvalloissa niin vähän kuin viisi vuotta vanhempi Pentagonin virkamies kertoi kongressille tiistaina.Frank Kendall, Pentagonin päällikkö aseiden ostaja, kertoi lainsäätäjät että kun kyse on "teknologinen ylivoima, puolustusministeriö on kyseenalaistettu tavalla, jota en ole nähnyt vuosikymmeniin, erityisesti Aasian ja Tyynenmeren alueella."

Vedoten Kiinan suuret investoinnit anti-alus ohjuksia, stealth hävittäjiä, hypersonic ajoneuvot ja muut hi-tech aseita, Kendall sanoi Yhdysvaltojen voisi menettää määräävää markkina-asemaansa, jos se ei onnistunut vastaamaan muuttunutta strategista asetelmaa.
Pentagon panostaa jonkin verran lisäresursseja kahdessa muodossa hypersonic aseita: ballististen ohjusten vauhtia liukua auton ja jet powered, ilmakehän risteilyohjus, hän sanoi.
Kendall sanoi uhkaamista hypersonic ajoneuvojen Yhdysvalloissa on se, että niitä on vaikea ohjus puolustuksemme torjumiseksi. Ajoneuvojen matkustaa ja liikkumavaraa lentäessään jopa nopeudella Mach 10 tai 7680 mailia tunnissa.
"Nopea Näiden järjestelmien avulla on paljon vaikeampaa ilmapuolustus käydä", hän sanoi.
"Heidän talousarvio on paljon pienempi kuin meidän, mutta niiden henkilöstökustannukset ovat myös paljon pienempiä kuin meillä", sanoo Kendall, alivaltiosihteeri puolustuslinja hankinta, teknologia ja logistiikka.
"Meidän budjetit ovat menossa päinvastaiseen suuntaan. Joten vain kyseisen metrinen yksin, se ei ole positiivinen."
"Boost luisto ohjus teoriassa olisi tarkoitus torjua nykyisten puolivälissä tietenkin ohjuspuolustustaan," Mark Stokes, entinen Yhdysvaltain ilmavoimien upseeri sanoi.
"Kauneus kuorma on, että se voi suorittaa hypersonic tarkkuus iskee säilyttäen suhteellisen matalalla ja tasainen kehityskaari, joten se paljon vähemmän alttiita ohjuspuolustustaan," Rick Fisher, analyytikko International Assessment ja strategia Center, kertoi Washington Free Beacon.
Kiinalaiset ovat "etsivät aktiivisesti maailmanlaajuisen sotilaallisen valta haastaa Yhdysvalloissa, ja se ei ole vielä missään juttutuulella, tai harjoittaa asevalvonnan, siitä", Fisher sanoi.
Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat, että vaikka liukua auton testiä ei ollut älykkyys yllätys, se osoitti Kiina liikkuu paljon nopeammin kuin aikaisemmin pyrkimyksiä tutkia, kehittää ja testata kehittyneitä aseita.
Amiraali Samuel Locklear, komentaja Yhdysvaltain Tyynenmeren Command, totesi, että hypersonic testi osoitti Kiinan kykyä liikkua nopeammin kuin Yhdysvalloissa kehittää joitakin kehittyneitä aseita.
Venäjän Ääni, RT, freebeacon.com, channelnewsasia.com
Kiina , USA , armeija , Pentagon , Yhdysvaltain puolustusbudjetista , ohjusten , hypersonic ohjuksia ,Yhdysvaltain puolustusministeri , Maailmaideo

Ei kommentteja: